Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Twinkly Julebelysning til App

Smart Julebelysning er mere end bare en kedelig juletræskæde med hvidt lys. Med smart julelys fra Twinkly får du mulighed for at styre dit julelys via en App på din telefon. Du kan skifte lysfarve på disse lyskæder i mellem 16 mio. forskellige farver, både til juletræet, generelt pynt, både ude og inde - vær ikke så kedelig! Få den fedeste app-styrede julebelysning i byen med Twinkly fra LampeGuru leveret i morgen.

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

App styret juletræskæde

En juletræskæde som kan styres via en App, hvor du kan få lyset til at rotere rundt i forskellige farver, lyder det ikke mega smart? Det findes faktisk og vi har valgt smarte lyskæder fra Twinkly som giver dig denne mulighed og det hele opsættes i en gratis App til din smartphone. Twinkly juletræskæderne kan bruges både udenfor og indenfor, så du kan både bruge det på dit pyntede træ og dine træer i haven. Hver år til jul får vi masser af billeder på vores facebook og instagram omkring kunderne smarte juletræskæder som de bruger på mange sjove måder, og det skal siges at det bestemt ikke bare er til juletræet. De festlige app-styret lyskæder man nemlig bruges hele året rundt, sættes på skuret, i hækken, ligges i bedet og så videre. 

De smarte Twinkly juletræskæder kan du som sagt styre direkte i en app, som jo selvfølgelig er gratis. Den giver dig mulighed for at sætte et julelys på dine træer som du ikke har det det før, enten ved at du i din app selv indstiller hvordan lyset skal være langts juletræskæden, men også vælge af bruge nogle af de forudinstillede lys som allerede ligger klar i deres app. En smart juletræskæde som du selvfølgelig også kan bruge udendørs, endda hele året for hvem siger ikke, at have kan bruge nogle frisk og moderne lys forår, sommer og efterår også?  

Twinkly lyskæder til app

Vi er kæmpe fan af de smarte lyskæder fra Twinkly da de har en god app til styring af deres lyskæder, samt et fantastisk godt lys. Derfor har vi i dag en stort sortiment af smarte lyskæder fra Twinkly som i dag spænder over alt fra det klassiske app-styret lyskæde med farvet lys, men også med Twinkly lyskæder med både farvet og varmhvidt lys (som er lidt specielt for os her i norden). Men derudover findes der nu også de fantastiske app-styret party lyskæder fra Twinkle som du kan få i 10-meters version og som kan forlænges med yderligere 10 meter.

Twinkle er Italiensk og alle deres produkter er udviklet i Italien. Vi oplever både en høj kvalitet på deres produkter, samtidig med at deres app får stor ros for at være både smart og nemt at bruge. Derfor er Twinkly i dag for fortrukket leverandør af smarte lyskæder som kan styres på en app!

Julebelysning som styres på telefonen

Twinkly julebelysning kan styres i en App, hvor du har mange muligheder for at få lyset ligsom du ønsker. Du kan i Appen styre de enkelte lysdioder individuelt, du kan tegne og tilpasse nemt og hurtigt og endda downloade færdige animationer. Har du flere Twinkly kæder kan disse synkroniseres og selvfølgelig kan kæderne også bevæge sig i farverne til musikken - Kort sagt er der ikke et øje tørt med Twinkly julelys. 

Vi prøver desuden hele tiden at finde andre producenter af smart julebelysning som kan styres i en app fra din mobil eller tablet. Det giver dig en enorm frihed at kunne styre dit smarte julebelysning indendørs, selvom det er monteret udendørs. Så slipper du nemlig for at skulle ud og tænde for dit lys, som f.eks. de normale julebelysning vi har hvor du skal trykke på en knap - men her skal du jo altså selv gå udenfor og trykke på det smarte julebelysning du vil have tændt. Men med vores - endnu - smartere app-styrede julebelysning slipper du altså for at fryse udendørs, da alt kan styres på en gratis app (tjek beskrivelsen på produktet først). 

Kender du noget Smart julebelysning?

Så hører vi gerne fra dig! Det er nemlig vigtigt for os, at have et stort udvalg af det såkladt smarte julebelysning, helt så meget at du kan oplyse hele haven og hele huset, men pas nu på du ikke bliver skilt. Vi elsker selv julebelysning da det er en super nem måde at skabe og underbygge den dejligt stemning omkring juletiden på, og så koster det måske indda ikke så meget som du går og tror. Ikke sagt, at smart juelbelysning er direkte billigt, men tager du udgangspunkt i hvad smart lys ellers koster, så synes vi faktisk at det er ganske rimelige priser vi har på dette.

Som sagt, så har du info om noget smart julelys som du mener at vi kan sælge, enten noget du selv har købt et sted eller måske noget du bare har kigget på og overvejet, så lad os hjælpe dig med at skaffe det hjem så du selv, og evt andre, kan få gavn det smart julelys. Det betyder ikke noget om du har fundet en leveradør i et andet land, ej heller om du blot har fundet en anden webshop som sælger det, så kigger vi gerne på det. Der er trods alt nogle åbenlyse fordele i at købe smart julelys i Danmark, eller i hvert fald i EU som har noget med godkendelser at gøre, samt om hvor nemlig det er evt. at lave en reklamation over noget defekt smart julelys som kan styres i en app og derhar har en ekstra dimension som jo altså kan være defekt.