Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Pærer med fjernbetjening

Pærer som styres via en fjernbetjening. Jedi Lighting er således til dig, der vil have fleksibelt farveskiftende pære med mange muligheder, men som ikke vil styre det via en app på en telefon. Den smarte remote, der kommer med i Startpakkerne, giver dig mulighed for at styre flere lamper samtidig, dæmpe lyset og ikke mindst skifte farve, når du har lyst. Jedi udgår med lager, så køb nu ikke for lidt, vel?

Læs mere

10 vare(r)

10 vare(r)

Styr pærerne med fjernbetjening

Pærer med fjernbetjening er perfekt til at skabe en stemning til nærmest enhver situation. Skal du hygge, så dæmp en varm farve, og skal du derimod sidde og arbejde, så skal der meget lys til, og måske kan du endda finde en farve, der giver dig mere energi til hverdag. Skal der holdes fest, er der også mange farver at vælge imellem, som giver liv og sætter rammen for at sprede god stemning. Kort sagt kan du med smarte pærer med fjernbetjening selv være med til at skabe lys og sprede stemning, som passer til dit humør både til hverdag og fest. 

Billige LED pærer med fjernbetjening

Du har måske allerede kigget på andre typer af LED pærer som kan styres på en smart måde, og det er oftest via en app på din smartphone. Men er det det rigtige valg for dig? Måske du vil blive gladere for LED pærer som kan styres via en fjernbetjening i stedet for, så slipper du også for at have din mobil frem hele tiden. LED pærer med fjernbetjening giver dig også en mulighed for at få et smartere lys derhjemme, på en langt billigere facon end hvis du vælger andre smarte pærer.

Mange af disse LED pærer med fjernbetjening har farvet lys hvilket du ikke skal være bange for. Det farvede lys fra disse smartpærer giver dig en unik mulighed for at skabe en herlig stemning derhjemme, både til hverdag og fest. Selv bruger vi de orange-røde nuancer om aftenen når vi sidder med te og hygger foran tv'et. De rødlige nuancer lys giver nemlig en ro og det virker afslappende for hjernen. 
Samtidig bruger skifter vi lys på fjernbetjeningen til et mere hvidt lys når vi skal sidde og koncentere os med f.eks. at lave lektier. Skifter man over til det mere blållige lys, så får du nemlig hjernen til at koncentere dig bedre, og du får endda mere energi.

Smarte pærer til dine egne lamper

Sidder du også tænker, at disse pærer sikkert kræver mere af dig, end bare at købe pærerne? Så tager du i hvert fald fejl. Når du køber disse pærer med fjernbetjening så er du faktisk klar lige så snart du har skruet dem i dine egne lamper. Du skal ikke skifte lamper, du skal ikke ændre nogle indstillinger og du skal ikke købe yderligere tilbehør - Altså virker med disse kit! 

Disse æsker med smarter LED pærer med remote control er nemlig lige til at sætte i dine lamper, tænde på kontakten, og så har du lys i stuen - bare på en lidt smartere måde end med de gammeldags LED pærer. Du kan endda sparer den dyre elektriker regning, da du får mulighed for at lysdæmpe direkte på fjernbetjeningen.

Farveskiftende pære med fjernbetjening

Synes du heller ikke, at det hele behøves at være så kedeligt? Så kig med i denne kategori da vi har samlet smarte farveskiftende pære som kan lyse i masser af forskellige farver og som er super nemme at betjene. Pære med farveskift er ikke bare for det farvede lys skyld, men også fordi, at du faktisk kan skabe en fantastisk god stemning både indendørs og udendørs med disse pærer. Vi elsker selv, og bruger selv, farveskiftende pære med LED lys derhjemme og vi er altid godt forberedt til både hverdag og fest!

Kan alle lamper bruge disse farveskiftende pærer?

Ja, altså så længe at din lampe bruger enten E14 (lille) eller E27 (stor) fatning så kan du bruge pæren i lampen. Du skal dog være opmærksom på, at du IKKE kan lysdæmpe pæren via lampens lysdæmper eller via en evt. lysdæmperkontakt. Det skal ske via den medfølgende fjernbetjening.
Vi har den i skrivende stund inde i soveværelset i vores loftlampe, da den også er ret god til moderat belysning når vi ser tv. 

Pærer med remote - Jedi?

Jedi Lighting skiller sig på mange måder ud fra andre former for Smart Home belysning. Dette er især fordi Jedi ikke kan styres via en app, som mange andre Smart Home belysningsprodukter kan, men i stedet styres Jedi gennem en lille fjernbetjening. Fjernbetjeningen bruges til gruppering af dit lys, og så kan du styre alt lige fra lysstyrke, farve og forskellige scener. Du kan også få lyset til automatisk at skifte mellem flere farver, simulere stearinlys eller andre forudindstillede settings. Der findes også en setting, som er perfekt til hvis du skal op om natten, og ikke vil vågne for meget.
Med andre ord har Jedi Lighting utroligt mange former for belysning i sig – hvis du spørger os, er Jedi Lighting smart fordi den rigtige form for belysning, på det rigtige tidspunkt, har stor betydning for vores humør og velvære. Er du på udkig efter andet smart belysning, kan du tage et kig på vores solcellelamper, der er ideelle til sommermånederne, hvor de selv suger den energi fra solen, som de skal bruge.

Hvis du alligevel føler dig fristet af app-styret pærer, så tag et kig på Philips Hue Startpakker med pærer.