• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Osram Smart+ - Det komplette smart system

Osram Lightify hedder nu Smart+ Ikke de store ændringer og det vigtigtste er at alt Lightify og Smart+ passer sammen. Så har du allerede et Lightify system, kan du sagtens bruge Smart+ til og omvendt. Osram Smart+ er et App betjent belysningssystem som virker via Zigbee. Smart+ har et stort sortiment, med både lyskilder, lamper og devices så som: Motion Sensors, Smart Plugs og Switches. Leder du efter et komplet belysningssystem til hjemmet er Osram Lightify et rigtig godt valg - Et rigtig fint alternativ til Philips Hue!

Læs mere

33 vare(r)

33 vare(r)

33 vare(r)

33 vare(r)

Osram Smart+ - Betjen lyset via Smartphone

Med Osram Smart+, bliver dit lys i hjemmet pludselig til at betjene via en App på din telefon eller tablet. Det er nemt og smart, da du både kan styre flere enheder i samme rum samtidig og endda opsætte timere, så lyset tænder og slukker automatisk. Du kan både tænde, slukke og skifte farve på Osram Smart+ pærer og lamper helt enkelt, via din Smartphone. Det er super nemt og Smart+ fungerer bare super godt - Du kan se hele sortimentet her og har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe, maile eller chatte med os omrking Smart plus pærer og lamper.

Osram Smart+ som tyverisikring

Smart Plys (hed tidligere Lightify) systemet er perfekt til dig som vil have ro i maven når du ikke er hjemme, systemet kan nemlig få det til at se ud som om der er nogen hjemme i din bolig. Du kan sætte lyset til at tænde og slukke automatisk når du ikke er hjemme. Eller du kan få adgang til at styre lyset når du ikke er hjemme - det kunne være du kom senere hjem end først beregnet, du kan så bare gå ind i din App og tænde lyset.

Glem de gammeldags timer ure og brug i stedet Osram Lightify - Det er nemmere og kan opsættes helt individuelt - derudover kan du også lave alle indstillingerne på farten - Det kunne være du kom senere hjem end forventet og derfor gerne ville have det så ud som om der var nogen hjemme.

Osram Smart Plus E14 Pære

Osram var de første der kom med en pære som kunne styres via en App med E14 fatning. Den lille fatning er meget efterspurgt i Danmark og derfor er denne E14 pære fra Osram Smart+ deres klar mest solgte pære i Lightify serien. E14 fatningen er meget udbredt i lamper på det danske marked - det er ikke kun lysekroner, men også mange pendler og væglamper der bruger E14 pæren. 

Osram Smart+ Plug

Osram har udvidet deres system med en Plug, som kan bruges til lamper eller andet elektronik, som kan styres via din Smart+ App. Denne Plug kan så enten slå strømmen til eller fra. Derved kan du styre en lampe eller andet, som ellers ikke har mulighed for at forbinde trådløst til din telefon. Med denne udvidelse kan du nu styre mere end bare dit lys.

Udendørs Smart belysning fra Osram

Osram er de få der har Smart Home belysning der tåler at være udendørs. Osram Smart+ Garden Pole findes i 2 størrelser og de er lavet til udendørs brug. De kan monteres i haven, terrassen og monteres med små spyd. Det giver en flot belysning på og ved dit hus og kan stadig styres via App. 

Blogindlæg om Osram Smart+:

Osram Lightify - App betjent led lys

Virker Osram Lightify med Philips Hue?