Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LEDvance Smart+ (tidl. Osram Lightify)

Osram's Lightify system har i dag skiftet navn til LEDvance Smart+. Det betyder ikke noget for dig som har købt Osram Lightfy, du kan stadig tilkøbe LEDvance Smart+ produkter og knytte sammen med dit Lightify system. Der hvor det har en betydning for dig er, at der i det nye LEDvance Smart+ system, ikke findes en Bridge som du f.eks. kender det fra Philips Hue systemet. Det betyder at hvis du vil bruge LEDvance Smart+ produkterne har disse muligheder:

LEDvance Smart+ Apple HomeKit produkter: En del af de nyere LEDvance Smart+ produkter har indbygget Bluetooth, og derfor mulighed for at connecte til Apple HomeKit, enten via din smartphone eller via et Bluetooth punkt hjemme hos dig, det kunne være dit Apple TV af nyere udgave. På den måde har du ikke brug for en Gatewat/Bridge, men du kan nøjes med kun at købe selve Smart+ Apple HomeKit produktet.

Du kan dog også bruge disse Bluetooth (Apple Homekit) produkter direkte i den gratis LEDvance Smart+ app, hvor du også vil kunne hente opdateringer løbende. På Android hedder app'en "Smart+" og "Ledvance smart home" til Apple/IOS systemet.

LEDvance Smart+ Zigbee produkter: Hvis du i dag har en Zigbee Bridge, det vil nok for de flestes vedkommende være en Bridge fra Philips Hue, så kan du faktisk tilknytte din Smart+ Zigbee endhed i din Philips Hue app, og på den måde få Smart+ enheden vist og brugt i din app. Dette kræver dog, at du har en Philips Hue Bridge, eller en anden Zigbee Bridge som tillader 3. parts integrationer. Læs mere om Smart+ på Philips Hue systemet her.

Alternativt kan du tilknytte Smart+ Zigbee produkterne til en Smart+ partners gateway, Amazon Echo Plus eller Samsung Smartthings.

Læs mere

31 vare(r)

31 vare(r)

App-styret lys med Smart+

Smart+ er app-styret lys som du kender det fra flere andre systemet, herunder også Philips Hue. Smart+ systemet er bare ejet og drevet af LEDvance som har fantastisk godt styr på LED teknologi og som i dag driver og udvikler Smart+ systemet. Det betyder også at du i dag finder et bredt udvalgt af pærer, lamper, strips og lign., som du kan forbinde til dit Smart+ system, se hvordan i beskrivelsen øverst på siden her.

Det fungerer ligesom andre systemer at du henter en gratis app som giver dig diverse muligheder for at styre lyset. De muligheder du får med LEDvance Smart+ systemet er at du kan styre lyset hjemme, selvom du f.eks. er på ferie, du kan sætte automatisk tænd og sluk, du kan forbinde bevægelsessensore og lign. tilbehør, så du får et smart styret lys i hjemmet.

Smart+ VS Philips Hue?

Det er altid svært sådan at komme med en præcis anbefaleling til om du skal gå med Smart+ fra LEDvance eller om det er bedre for dig at satste på Hue fra Philips. Mit råd er defor er at prøver at læse lidt om begge systemer for at finde ud af, om der er funktioner det ene sted som passer dig bedre end det andet sted. Der hvor jeg dog kan hjælpe dig er ved at fortælle dig, at Philips Hue systemet har større i antal varenumre. Det betyder i bund og grund at du får flere muligheder for at vælge lamper og pærer.

Kigger vi derimod på funktioner og kvalitet, så er min egen opfattelse at systemerne er temmelig ens. Lyskvaliteten er for mig at se ikke noget du skl vælge ud fra, da både Philips og LEDvance er gode til at lave LED lyskilder til både lamper og pærer. Det siger selvfølgelig også lidt, at Smart+ ikke laver deres egen Gateway/Bridge, men at de derimod har valgt at fokusere på at lave lamper og pærer som kan bruges på andre systemer, elelr via Bluetooth.

Virker Osram Lightify med Philips Hue?

Er LEDvance det samme som Osram?

Ja, det er det i den forstand, at det som i dag hedder LEDvance Smart+ er det samme system som tidligere hed Osram Lightify. Grunden til at det har skiftet navn er, at Osram har solgte Lightify systemet fra til et andet firma, som iøvrigt er super gode til netop LED belysning. I den overgang skiftede det først navn til Osram Smart+ og siden skiftede det så navn til LEDvance Smart+ som det hedder i dag.