Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Netatmo - Smart Home

Netatmo har en bred vifte af produkter til hjemmet. Sortimentet er opdelt i 3 kategorier: Security - Kameraer til overvågning inden og udendørs, Weather - Indeklima og udendørs forhold, Energy - Varmestyring og termostater. Det hele styres via en App til enten Android eller iOS.

Læs mere

Netatmo - Security

Netatmo Security består af en række sikkerheds produkter til dit hjem. For det første er der videoovervågning, her både indendørs og udendørs. Indendørs kameraet har ansigtsgenkendelse og udendørs kameraet kan skelne imellem, mennesker, dyr og biler. Med disse kamera kan du holde styr på dit hus og omgivelserne og få notifikationer, når der sker uventet ting.

I security afdelingen findes også Tags, som er små motionsensors, der registerer bevægelser og nemt kan monteres på døre og vinduer. Sortimentet udvides hele tiden og produkter som røgalarm og sirene er nye skud på stammen.

 

Netatmo - Weather

Netatmo Weather serien består primært at en vejrstation, som har en indendørs og udendørs modul. Her kan du måle klimaet ned til mindste detalje og blandt andet få besked når det er tid til at lufte ud, eller aflæse temperaturer.

Man har mulighed for at tilkøbe ekstra indendørs moduler, så alle rum kan overvåges. Du kan også tilkoble regn og vind målere, så du kan holde øje med vejret udenfor på et helt andet niveau.

 

Netatmo - Energy

Netatmo Energy serien består af produkter der har med varmestyring at gøre. Smart Termostaten fra Netatmo giver dig mulighed for at styre dit fyr via en App. Du kan på den måde spare op til 37% af dit energiforbrug, ved at regulere når du f.eks. ikke er hjemme.

Netatmo udvider også sortimentet til at inkludere termostater til dine radiatorer, så du kan styre varmen via en App, selv imens du ikke er hjemme - Smart og hurtigt.