Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Nanoleaf - Innovativ belysning

Nanoleaf rykker grænsen for hvordan lys skal føles og opleves - Vinder af flere priser viser at Nanoleaf er først mover og har med sine produkter, ændret måden hvorpå en lyskilde skal se ud og med Nanoleaf Aurora, gjort lys til en levende kunstværk i dit hjem. Nanoleaf betjenes selvfølgelig via en App, forbindes via WiFi og Aurora er tilmed Apple Homekit kompatibel.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

Nanoleaf - Innovativ belysning

Nanoleaf stammer fra Toronto i Canada, med produktion i Kina. Det hele startede som et Kickstarter projekt, hvor man kunne være med til at fonde starten af produktionen. Nanoleaf producerer forskellige produkter indenfor belysning. De har to linier, den ene "Classic Lighting", som er pærer der virker som almindelige pærer vi kender allerede, men stadig med et tvist. Den anden linie hedder "Smart lighting", som er lys der betjenes via WiFi.

 

Nanoleaf - Classic Lighting

Pærer der i princippet virker som en almindelig pære, men med et tvist. Nanoleaf GEM har med sin meget specielle form, et udtryk som er helt unikt og passer især godt til lamper i retrostil hvor pæren er synlig. Bloom og One pærerne fra Nanoleaf er bygget op på en helt anden måde end vi før har set. Nanoleaf har også en stor spotpære kaldet PAR38, som kan bruges steder hvor lyset skal være koncentreret og med E27 fatning.

 

Nanoleaf - Smart Lighting

Smart Lighting fra Nanoleaf er belysning du kan betjene via din Smartphone eller tablet. NanoLeaf Ivy er en serie smart lyskilder med hvidt lys, som kan styres trådløst, både når du er hjemme eller er på farten.

Nanoleaf Aurora er det nyeste skud, som er LED paneler, der kan bruges som kunst på væggen/loftet. Forestil dig et puslespil i LED paneler, du kan hænge i forskellige former og du kan få dem til at lyse i forskellige farver - Perfekt som blikfang eller flot udsmykning, hvis du vil have dit hjem til at skille sig lidt ud.

 

Design og funktionalitet i højsædet!

Bloom og One er de første produkter fra Nanoleaf og de var specielle i den forstand at LED dioderne sidder på ydersiden synligt. Et meget utraditionelt design, som giver et flot udtryk, men også gør at spredningen er meget bredere end på normal vis. Designet har givet pæren Reddot Design Award.

Nanoleaf var de første med en LED pære med indbygget dæmperfunktion. Man slukker og tænder bare på kontakten og dæmpningen starter trinløst indtil man selv slukker og tænder igen, dæmpningen stopper så der og pæren er nu dæmpet.

 

Blogindlæg om Nanoleaf:

Nanoleaf Aurora - Innovative LED paneler

Nanoleaf Bloom - Innovativ belysning