Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nanoleaf LED plader med lys

Nanoleaf LED plader med lys rykker grænsen for hvordan lys skal føles og opleves - Vinder af flere priser viser at Nanoleaf lysplader er længst fremme og har med sine produkter, ændret måden hvorpå en lyskilde skal se ud og med Nanoleaf Aurora, gjort lys til en levende kunstværk i dit hjem. Nanoleaf betjenes selvfølgelig via en App, forbindes via WiFi og Aurora er tilmed Apple Homekit kompatibel.

Læs mere

LED lysplader med farvet lys

Vi elsker Nonoleaf for de smarte lysende plader til væggen som du kan få både stemning og fantastisk lys ud af. De fungere super nemt, du skal bare klistre dem op på væggen, tilslutte strømmen og så er du igang. Du behøver ikke engang at tillsutte dine LED plader med farvet lys til en app, for der er nemlig forud-installeret flere hundrede lysscener som du kan styre med tryk direkte på en kontakt i forbindelse med pladerne. 

Vi har selv sat disse LED plader med farvet lys op i vores entre hvor de både giver et fantastisk lys, men også er et kunstvær derude. Vores gang er nemlig placeret lidt dumt i huset i forhold til dagsslys, derfor er LED plader med farvet lys en fantastisk mulighed for både at få noget ekstra lys i gangen, men også at få lidt mere stemning - for man kan sige meget om farvet lys, men det giver altså en helt fantastisk stemning og glæde at kigge på. Vi er i hvert fald fantastisk glade for vores LED paneler med farvet lys derhjemme.

LED paneler med farver og lys

Skab glæde på børneværelset, skab stemning i stuen eller få brugbart lys med ekstra fordele med LED paneler med farver og lys. Forestil dig, at du sætter disse LED paneler med farver op ved siden af spidebordet. Til hverdag bruger du almindelig hvidt lys, men om aftenen når du skal hygge med tv eller får gæster, sætter du en varmere orange nuance på, som får dig til at falde ned. 

For os er LED paneler med farver og lys et fantastisk værktøj i indretningen til at skabe en stemning som er udover det sædvanlige og som giver os noget ekstra værdi. Det er nemlig ikke sævrt at finde lamper og få lys, men det kan være svært at finde det som gør, at du får noget ekstra ud af det. Derfor er LED paneler med farver og lys et godt bud på væglampe med lysplader som kan hjælpe dig videre i indretningen med lys og farver.

Nanoleaf stammer fra Toronto i Canada, med produktion i Kina. Det hele startede som et Kickstarter projekt, hvor man kunne være med til at fonde starten af produktionen. Nanoleaf producerer forskellige produkter indenfor belysning. De har to linier, den ene "Classic Lighting", som er pærer der virker som almindelige pærer vi kender allerede, men stadig med et tvist. Den anden linie hedder "Smart lighting", som er lys der betjenes via WiFi.

Pærer der i princippet virker som en almindelig pære, men med et tvist. Nanoleaf GEM har med sin meget specielle form, et udtryk som er helt unikt og passer især godt til lamper i retrostil hvor pæren er synlig. Bloom og One pærerne fra Nanoleaf er bygget op på en helt anden måde end vi før har set. Nanoleaf har også en stor spotpære kaldet PAR38, som kan bruges steder hvor lyset skal være koncentreret og med E27 fatning.

Nanoleaf lyskunst til væggen

For os er Nanoleaf ikke bare en lampe. For os er de fantastiske Nanoleaf LED plader med lys kunstværker til væggen, et kunstværk som du helt selv kan bestemme hvordan skal se ud. I dag kan de være i blå nuancer, i morgen kan de være i varmhvide nuancer og i næste uge kan de lyse dit hjem op i mange festlige farver. Du bestemmer nemlig helt selv lyset i de smarte LED lysplader fra Nanoleaf.

Smart Lighting fra Nanoleaf er belysning du kan betjene via din Smartphone eller tablet. NanoLeaf Ivy er en serie smart lyskilder med hvidt lys, som kan styres trådløst, både når du er hjemme eller er på farten.

Nanoleaf Aurora er det nyeste skud, som er LED paneler, der kan bruges som kunst på væggen/loftet. Forestil dig et puslespil i LED paneler, du kan hænge i forskellige former og du kan få dem til at lyse i forskellige farver - Perfekt som blikfang eller flot udsmykning, hvis du vil have dit hjem til at skille sig lidt ud.

App-styret lysplader til væggen

Bloom og One er de første produkter fra Nanoleaf og de var specielle i den forstand at LED dioderne sidder på ydersiden synligt. Et meget utraditionelt design, som giver et flot udtryk, men også gør at spredningen er meget bredere end på normal vis. Designet har givet pæren Reddot Design Award.

Nanoleaf var de første med en LED pære med indbygget dæmperfunktion. Man slukker og tænder bare på kontakten og dæmpningen starter trinløst indtil man selv slukker og tænder igen, dæmpningen stopper så der og pæren er nu dæmpet.