Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LAMPE UDSALG

Udsalg på lamper - Kæmpe lampe outlet

Vi har samlet alle de bedste tilbud på belysning i én kategori, hvor du altid sparer op til 80%. Ved du ikke helt hvad du søger? Så anbefaler vi, at du starter på forsiden, hvor vi har et godt udgangspunkt for lamper du skal bruge til hjemmet. Du finder selvfølgelig også alle tilbud, rundt om i vores lampe-kategorier (se menuen).

Læs mere

103-110 af 110

103-110 af 110

Søger du Lamper tilbud? - stort Outlet

Vi vil altid have gode tilbud på belysning til hele hjemmet. Vi taler hver dag med Philips, Herstal, Halo Design, Belid, Lisbeth Dahl, Frandsen, Nordlux, DybergLarsen m.fl. om restpartier og tilbud, så du altid får de rigtige priser på markedet. Mangler du et tilbud på en lampe, så skriv bare til os og vi finder en god pris til dig. Du kan se alle vores leverandører under kategorien "Mærker" og herfra kan alt skaffes, vær dog opmærksom på, at visse tilbud ikke kan matches, men lad os prøve. Se også vores side LampeGuru Rabatkode så du sikre dig, at du ikke går glip af tilbud.

Vi har delt vores outlet-kategori op i underkategorier (find dem øverst til højre på siden):

DK's (måske) største lampe-outlet

Vi har et stort lager som altid er proppet med flotte og billige lamper. Bemærk at der altid kommer nye gode tilbud på lamper og at siden bliver opdateret dagligt med gode tilbud og at alle varer kun er i en begrænset periode! Vi er særligt stærke i Herstal tilbud og restlamper fra Herstal til de billigste priser. Ofte har Herstal gode lagersalg som vi opkøber og sælger til dig meget billigt. Halo Design tilbud på lamper kommer ofte og vi byder lige så ofte på Halo Tech restpartier til super billige priser. Halo Tech design har faste lave priser, men de har alligevel overskudslager og lagersalg. Der er vi altid på pletten og køber alle de gode vare, så du har de billige priser på Halo Tech.

Vi elsker belysningstilbud - se lyset :)

Der findes ikke noget bedre end at få noget for sine penge. Det kender enhver, og især os danskere er gode til at finde tilbud. Derfor skal du endelig bare gå på jagt i vores outlet-kategori med lamper til huset. Vi elsker samtidig også boligindretning, og belysning er en stor del af din boligindretning - derfor skal du altid forvente at du kan finde det flotteste boligindretning hos os, med fokus på belysning og din nye lampe til hjemmet. 
Der er altid over 200 gode tilbud på lys af enhver salgs, og kigger du forbi vores outlet i januar og juli måned, så finder du vores store udsalg og måske endda udsalg på din nye lampe som du har drømt om.

Masser af tilbud på LED belysning

Ofte har vi også LED belysning på tilbud, typisk fra Philips. Vores LED lamper er altid i bedste kvalitet og du får den helt rigtige farve på lyset som du kender det fra glødepærer og sparepærer. Desværre er LED belysning ofte en del dyrere end den traditionelle lampe, til gengæld skal du ikke tænke på af skifte lyskilde da den er indbygget og holder i op til 15-30 år alt efter model. Samtidig sparer du masser af penge i løbende udgifter til strøm. 
Dog er det sjældent at vi har tilbud på LED pærer, men disse har vi til en altid god pris og du finder dem her.

Så hvad end du søger tilbud på loftlamper eller billige lamper til loftet, tilbud på gulvlamper, tilbud på bordlamper, billige priser på væglamper eller restpartier på udendørs lamper eller børnelampe tilbud, så har vi det hele. Også billige pendel tilbud er vi gode til, faktisk har vi altid mange pendler på tilbud. Køb online lamper på tilbud hos LampeGuru.dk. Vores billige priser i Outlet kategorien er rene engro priser på lamper og gælder kun så længe lager haves.