Bestil frem til 21. dec. for levering inden jul

×
 • 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis fragt v/køb over 799,-
 • Gratis retur v/ombytning

Billige lamper - over 200 tilbud på lamper - Dét er lampe udsalg!

  ✔ 100 dages returret   ✔ Dag-til-dag levering   ✔ Gratis retur (ved ombytning)   ✔ Vi er #1 i kategorien Belysning  

Læs mere

1-51 af 224

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 224

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Billige lamper - tilbud og stort lampe restmarked

Vi vil altid have de gode tilbud og billige lamper fra pendler til gulvlamper. Vi taler hver dag med Philips, Herstal, Halo Tech og Brilliant m.fl. om restpartier og tilbud så du altid får de rigtige priser på markedet. Mangler du et tilbud på en lampe, så skriv bare til os og vi finder en god pris til dig. Du kan se alle vores leverandører under kategorien "Mærker" og herfra kan alt skaffes, vær dog opmærksom på, at visse tilbud ikke kan matches, men lad os prøve.

Vi har delt vores outlet-kategori op i underkategorier (find dem øverst til højre på siden):

DK's (måske) største kategori med outlet lamper

Vi har et stort lager som altid er proppet med flotte og billige lamper. Bemærk at der altid kommer nye gode tilbud på lamper og at siden bliver opdateret dagligt med gode tilbud og at alle varer kun er i en begrænset periode! Vi er særligt stærke i Herstal tilbud og restlamper fra Herstal til de billigste priser. Ofte har Herstal gode lagersalg som vi opkøber og sælger til dig meget billigt. Halo Tech tilbud på lamper kommer ofte og vi byder lige så ofte på Halo Tech restpartier til super billige priser. Halo Tech design har faste lave priser, men de har alligevel overskudslager og lagersalg. Der er vi altid på pletten og køber alle de gode vare, så du har de billige priser på Halo Tech.

Altid masser af Philips lamper på tilbud

Men vi er også den største aftager af Philips lamper på tilbud, hvorfor vi altid har et godt tilbud til dig. Philips tilbud og rester kommer dog lidt sjældnere, men når det sker - så køber vi stort ind. Vores Philips priser er altid gode og Philips satser mere på sortimentspriser end på tilbud og restpartier. Men skal du bruge et større parti af Philips lamper, så skriv bare til os og vi undersøger om det kan laves til en god pris - eller om der evt. er andre bud til en god pris.

LED lamper på tilbud i høj kvalitet

Ofte har vi også LED lamper på tilbud, typisk fra Philips. Vores LED lamper er altid i bedste kvalitet og du får den helt rigtige farve på lyset som du kender det fra glødepærer og sparepærer. Desværre er LED lamper ofte en del dyrere end andre lamper, til gengæld skal du ikke tænke på af skifte lyskilde da den er indbygget og holder i ca 15-30 år alt efter model. Samtidig sparer du masser af penge i løbende udgifter til strøm. Se alle vores LED lamper eller se vores tilbud herover.

Så hvad end du søger tilbud på loftlamper eller billige lamper til loftet, tilbud på gulvlamper, tilbud på bordlamper, billige priser på væglamper eller restpartier på udendørs lamper eller børnelampe tilbud, så har vi det hele. Også billige pendel tilbud er vi gode til, faktisk har vi altid mange pendler på tilbud. Køb online lamper på tilbud hos LampeGuru.dk. Vores billige priser i Outlet kategorien er rene engro priser på lamper og gælder kun så længe lager haves.

Vent venligst ...