Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Køb WATT A LAMP lamper

Nu er det slut med kedelige lamper! Slut med dårligt design! Slut med dårlig stil! Watt A Lamp er designet i Danmark og har et snit som skal sælges i hele verden. Du finder igen lamper fra skaberen af Halo Design og Colors, bare i luksus udgaver, både i valg af materialer og i design samt belysning.
Watt A Lamp er lamper som bliver bemærket, uanset om du skal bruge pendler, bordlamper eller gulvlamper - Det eneste du skal spørge dig selv om er, om du tør?

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

Designlamper fra WATT A LAMP

Det siges jo, at godt design kendes på detaljen. Det er helt korrekt, for alle kan i princippet skabe en lampe, men de små detaljer som gør lampen unik er ikke noget man bare laver. Men har du et godt øje for design, kan du skabe unikke lamper, hvor både belysning og materialer gør designet unikt. Læg mærke til detaljerne, det gør nemlig din lampe endnu mere bemærkelsesværdig, og husk! Du skal turde, for lampen er et af de mest fremtrædende møbler i hjemmet.

Vi mener at langt de fleste kunder køber alt for kedelige lamper, og det skal altså være slut nu. Du skal se at udfordre dig selv og din indretning lidt og her er designlamper fra Watt a Lamp et godt valg, da de netop udfordre, men uden at stikke helt af. De smukke bløde farver som ofte bliver brugt på disse designerlamper er bestemt noget som vil klæde de fleste indretninger, uanset om du i har et et stramt design i den skandinaviske stil, eller om du har et hjem i ældre look, eller måske endda et helt andet type hjem. Vær ikke så kedelig!

Billig designlampe fra Watt a lamp

Vi tillader os at være lige frække ved at skrive billig. For netop ordet billig er jo et spørgsmål om hvordan man tolker det, og vi skal naturligvis give dig en forklaring på hvad vi mener med billig. Hvis du er vant til at kigge på designlamper så ved du ret sikkert også, at en designlampe kan være enorm dyr, der findes designlamper til priser som de fleste slet ikke vil kunne betale, men netop her mener vi, at Watt a lamp har billige designlamper forstået ved, at vi faktisk synes at du får ret meget lampe for dine penge. 

En designlampe er nemlig en del dyrere at producere end hvis man blot køber sig til et mere eller mindre færdig design. Watt a lamp skaber selv designet og får den selv produceret, og når der er en designer indover betyder det ofte, at der skal laves mange prøver inden man rammer det helt rigtige, eller det hele rigtige lys i lampen. Der kan ofte også være en del frem og tilbage omkring både materialer og farver på sådanne lamper. Derfor er en designlampe lavet i metal med et flot farve (som også er produceret flot) ikke helt billig at lave, og når de i disse tilfælde koster mellem 2000 og 4000 kr. så mener vi faktisk at det er en billig designlampe.

Watt a Lamp lamper - Hvem?

Hvem er det og hvem laver Watt a Lamp lamper? Det vil vi gerne hjælpe dig med at få svar på. Whatt a Lamp lamper er ejet af det andet danske Brand Halo Design Copenhagen som i dag er en stort lampemærke indenfor prisbillige lamper. Halo Design er ejet af Michael Waltersdorff og det er et firma som han oprindelig har startet op for en del år siden. Derfor var det også en stor glæde da de valgt at starte et nyt dansk brand op, som så endte med at hedde Watt a Lamp og som i dag sælger lamper i førende danske og udenlandske designbutikker.

Watt a lamp har endnu ikke er kæmpe udvalg, men jeg kan love dig for, at der bliver brugt en del krudt på designet af disse lamper. Det gælder både det, at watt a lamp designlamper skal have et godt lysudbytte og en god lysspredning, men netop det at lampe skal være en del af indretningen er noget som de går utrolig meget op i. Flere af Watt a lamp designlamperne er designet af deres dansk-italienske designer som har nogle andre tanker end typiske designere har.