Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

VITA lamper er dansk design til lavpris

VITA lamper er blandt de mest solgte på hele LampeGuru.dk. Skal du have en flot designlampe uden at den skal koste en bondegård? Så er VITA pendler et godt bud, på billige lamper i flot nordisk design og flere farver. For VITA er design ikke bare et mål om at se godt ud, et godt design skal nemlig også kunne give en god belysning og give hjemmet stemning og hygge.
Alle VITA lamperne er designet i Danmark.

Læs mere

1-51 af 52

1-51 af 52

Silvia kogle lampe fra VITA

Vi elsker især de smukke Silvia lamper fra VITA som nu findes i hele 4 forskellige farver. Silvia pendlerne skal du selv samle, men det er enkelt og relativt ligetil.Du kan altid finde den gode video inde på siden under varen. For os er Silvia den primære lampe, som skabt til over spisebordet eller i værelserne. 
Du kan finde Silvia lamperne i 2 størrelser, den lille som er 34 cm i diameter og den store som er 45 cm i diameter - blot en ide: Hæng Silvia lamperne i en klynge ved siden af sofaen, eller hvad med at prøve en Hue pære i din Silvia lampe?

Vidste du iøvrigt, at du kan få:

Eos fjer-lampe i 5 størrelser

Vi kan vel nærmest kalde Eos fjerlampen for et ikon for VITA, den er på ingen tid blevet ekstrem populær og vi forstår godt hvorfor! Fjerlampen som VITA kalder for Eos er nemlig både yndefuld og rå på samme tid - og så giver den masser af lys til hele rummet, vi elsker fjerlampen!
Flere af os har faktisk selv fjerlampen derhjemme, og vi er især begejstrede for, at sætte Hue pærer i så du får en farvet Eos fjerlampe.
Fjerlampen finder du i 5 forskellige størrelser og 2 forskellige farver (brun og hvid). Størrelser går fra 30cm i diameter og helt op til 75 cm i diameter - dog er den mest solgte i størrelse Ø45cm, perfekt til over spisebordet eller i værelser.

Perfekt lys fra din nye VITA lampe

En af de ting som slog os, aller første gang vi så en VITA pendel var, at lyset i dem er helt fantastisk. De fine blade som Silvia og Conia er bygget op af, giver et smukt og behageligt lys ud i rummet, som breder sig langt mere ud end bare over spisebordet. Du kan sidde ved bordet uden at pæren lyser dig i øjnene og stadig have dejligt lys i køkkenet. 
Alle Silvia lamper og Conia lamper skal du selv samle, hvilket slet ikke er noget problem, du kan f.eks. læse vores blog om det. Husk at du selv skal vælge om du vil have ledningsophæng med samt om det skal være sort eller hvid stofledning.

Det er altid et besøg værd, at kigge ind på deres egen hjemmeside på www.vitacopenhagen.dk (åbner i nyt vindue).

Vent venligst ...