• 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

VITA lamper er dansk design til lavpris

VITA lamper er blandt de mest solgte på hele LampeGuru.dk. Skal du have en flot designlampe uden at den skal koste en bondegård? Så er VITA pendler et godt bud, på billige lamper i flot nordisk design og flere farver. For VITA Copenhagen er design ikke bare et mål om at se godt ud, et godt design skal nemlig også kunne give en god belysning og give hjemmet stemning og hygge.
Alle VITA Copenhagen lamperne er designet i Danmark.

Læs mere

1-51 af 53

1-51 af 53 resultater

1-51 af 53

1-51 af 53

Silvia kogle lampe fra VITA Copenhagen

Vi elsker især de smukke Silvia lamper fra VITA Copenhagen som nu findes i hele 4 forskellige farver. Silvia pendlerne skal du selv samle, men det er enkelt og relativt ligetil.Du kan altid finde den gode video inde på siden under varen. For os er Silvia den primære lampe, som skabt til over spisebordet eller i værelserne. 
Du kan finde Silvia lamperne i 2 størrelser, den lille som er 34 cm i diameter og den store som er 45 cm i diameter - blot en ide: Hæng Silvia lamperne i en klynge ved siden af sofaen, eller hvad med at prøve en Hue pære i din Silvia lampe?

Vidste du i øvrigt, at du kan få:

Eos fjer-lampe i 5 størrelser

Vi kan vel nærmest kalde Eos fjerlampen for et ikon for VITA, den er på ingen tid blevet ekstrem populær og vi forstår godt hvorfor! Fjerlampen som VITA kalder for Eos er nemlig både yndefuld og rå på samme tid - og så giver den masser af lys til hele rummet, vi elsker fjerlampen!
Flere af os har faktisk selv fjerlampen derhjemme, og vi er især begejstrede for, at sætte Hue pærer i så du får en farvet Eos fjerlampe.
Fjerlampen finder du i 5 forskellige størrelser og 2 forskellige farver (brun og hvid). Størrelser går fra 30cm i diameter og helt op til 75 cm i diameter - dog er den mest solgte i størrelse Ø45cm, perfekt til over spisebordet eller i værelser.

Perfekt lys fra din nye VITA lampe

En af de ting som slog os, første gang vi så en VITA pendel var, at lyset i dem er helt fantastisk. De fine blade som Silvia og Conia er bygget op af, giver et smukt og behageligt lys ud i rummet, som breder sig langt mere ud end bare over spisebordet. Du kan sidde ved bordet uden at pæren lyser dig i øjnene og stadig have dejligt lys i køkkenet. 
Alle Silvia lamper og Conia lamper skal du selv samle, hvilket slet ikke er noget problem, du kan f.eks. læse vores blog om det. Husk at du selv skal vælge om du vil have ledningsophæng med samt om det skal være sort eller hvid stofledning.

Det er altid et besøg værd, at kigge ind på deres egen hjemmeside på www.vitacopenhagen.dk (åbner i nyt vindue).

VITA lamper er dansk design til billige priser

Kort opsummeret, så er lamper fra VITA Copenhagen dansk design til priser som du sjældent ser danske designlamper til. VITA har nemlig en holdning til, at designlamper ikke er lig med en tårnhøj pris, men at nordisk design derimod skal komme så mange mennesker til gode som mulig. Ideen er jo skøn, og vi må nok sige, at den har virket fantastisk. Den er gået lige i hjertet på alle de kunder som i dag har købt VITA lamper, og det er en hel del.

Vidste du f.eks. at flere af VITA Copenhagen lamperne er designet af en af stifterne, Søren? Det var faktisk Søren som oprindelig gav os lov til at sælge deres lamper, og lige siden er både vi og VITA vokset gevaldigt.