• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Umage lamper (tidl. Vita)

Umage! Du har hele tiden kendt VITA Copenhagen, men nu hedder de Umage. Og netop Umage er både navnet og filosofien bag det danske designlampe mærke, som går op i at lave smukt nordisk design, til priser som du og jeg kan betale. Du finder Umage lamper på LampeGuru.dk ligesom du kunne fra VITA Copenhagen, samme fantastiske priser og altid på lager til hurtig levering.

Læs mere

1-51 af 59

1-51 af 59 resultater

1-51 af 59

1-51 af 59

UMAGE er dansk design lamper

Vi har fulgt Umage lige siden starten. Det hele startede som Umage, hvor de lancerede de smukke SIlvia pendler i hvid og kobber, og det var ikke bare fortryllende dansk design, men også helt unikke priser. Priser som du ikke ser fra mange andre mærker med danske designlamper. Siden blev VITA navnet forlænget til VITA Copenhagen, efterhånden som kendskabet skulle spredes ud i hele verden. 

Nu er VITA Copenhagen så blevet til Umage - Og det er ikke et tilfældig valg, for Umage er nemlig lige præcis hvad de gør sig, ligesom os selv. Umage er stadig det samme dna som fra VITA dagene, nu bare klar til at skabe et kendskab lige hele kloden rundt, et kendskab som vi i Danmark er blevet beriget med for flere år siden. Umage er smukke lamper som du kun kan elske, ligesom vi selv gør.

Umage sælger i dag lamper i mere end 50 lande. Deres fokus har nemlig altid været at leverer høj kvalitet til lavest mulige pris hvorfor de også har ansatte i Kina. Derved kan de altid være sikre på at deres lamper altid kommer ud til forbrugeren i god kvalitet! Men udover kvalitet, så har Umage også fokus på miljøet. Alle lamper er fremstillet af nedbrydelige materialer, for at sikre at de belaster miljøet mindst muligt – det kan vi lide at høre her hos Lampeguru.dk, da vi også selv bruger 95% genbrugsmaterialer i vores pakning!

Silvia kogle lampe fra Umage

Vi elsker især de smukke Silvia lamper fra Umage som nu findes i hele 4 forskellige farver. Silvia pendlerne skal du selv samle, men det er enkelt og relativt ligetil. Du kan altid finde den gode video inde på siden under varen. For os er Silvia den primære lampe, som skabt til over spisebordet eller i værelserne. 
Du kan finde Silvia lamperne i 2 størrelser, den lille som er 34 cm i diameter og den store som er 45 cm i diameter - blot en ide: Hæng Silvia lamperne i en klynge ved siden af sofaen, eller hvad med at prøve en Hue pære i din Silvia lampe?

Vidste du i øvrigt, at du kan få:

Original fjerlampe fra Umage

Vi kan vel nærmest kalde Eos fjerlampen for et ikon for Umage , den er på ingen tid blevet ekstrem populær og vi forstår godt hvorfor! Fjerlampen som VITA kalder for Eos er nemlig både yndefuld og rå på samme tid - og så giver den masser af lys til hele rummet, vi elsker fjerlampen!
Flere af os har faktisk selv fjerlampen derhjemme, og vi er især begejstrede for, at sætte Hue pærer i så du får en farvet Eos fjerlampe.
Fjerlampen finder du i 5 forskellige størrelser og 2 forskellige farver (brun og hvid). Størrelser går fra 30cm i diameter og helt op til 75 cm i diameter - dog er den mest solgte i størrelse Ø45cm, perfekt til over spisebordet eller i værelser.

Perfekt lys fra din nye Umage lampe

En af de ting som slog os, første gang vi så en Umage pendel var, at lyset i dem er helt fantastisk. De fine blade som Silvia og Conia er bygget op af, giver et smukt og behageligt lys ud i rummet, som breder sig langt mere ud end bare over spisebordet. Du kan sidde ved bordet uden at pæren lyser dig i øjnene og stadig have dejligt lys i køkkenet. 
Alle Silvia lamper og Conia lamper skal du selv samle, hvilket slet ikke er noget problem, du kan f.eks. læse vores blog om det. Husk at du selv skal vælge om du vil have ledningsophæng med samt om det skal være sort eller hvid stofledning.

Det er altid et besøg værd, at kigge ind på deres egen hjemmeside på www.umage.com (åbner i nyt vindue).

Umage lamper er dansk design til billige priser

Kort opsummeret, så er lamper fra Umage dansk design til priser som du sjældent ser danske designlamper til. Umage har nemlig en holdning til, at designlamper ikke er lig med en tårnhøj pris, men at nordisk design derimod skal komme så mange mennesker til gode som mulig. Ideen er jo skøn, og vi må nok sige, at den har virket fantastisk. Den er gået lige i hjertet på alle de kunder som i dag har købt VITA lamper, og det er en hel del.

Vidste du f.eks. at flere af Umage lamperne er designet af en af stifterne, Søren? Det var faktisk Søren som oprindelig gav os lov til at sælge deres lamper, og lige siden er både vi og Umage vokset gevaldigt.