• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Sirius lyskæder - find dem online!

Vi har et stort udvalg af Sirius lyskæder online med hurtig levering og selvfølgeligt en billig fragt. Du kan f.eks. finde alle kendte bolette lyskæder med kugler i flere farver hos os - ja, faktisk har vi alle Sirius Bolette lyskæder på siden, med dag-til-dag levering. Bolette Kids er lyskæder med kugler til børn med masser af historie. Du kan finde kugler med dyr, eller med HC Andersens eventyr.
Derudover har vi almindelige lyskæder til mange formål, de findes på batteri og med timer så de kun lyser når du har brug for det. Vi sørger altid for at have et opdateret sortiment af Sirius lyskæder til hverdag og fest - og altid med LED pærer for bedste lys på lyskæden og mindst muligt strømforbrug.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

14 vare(r)

14 vare(r)

Sirius juletræskæder - hele året

Skal du bruge en juletræs lyskæde fra Sirius i løbet af året? Så har vi faktisk også dem på lager. Det er ikke kun muligt at købe juletræskæder til jul, men også resten af året, derfor kan du altid finde lyskæder til juletræer - eller til andre formål hele året. 
Hvis der er nogle juletræskæder du skal bruge, som vi ikke lige har på siden, så skrive endeligt til os, så skal vi forsøge at skaffe dem til dig.

Sirius udendørs lyskæder 

Sirius er også mester i at lave udendørs lyskæder som tåler det danske klima med vores hårde vind og vejr. De fleste udendørs lyskæder bruges i efteråret og i vinterperiode, selvsagt oftest omkring jul. Men du har mange muligheder for at bruge lyskæder hele året, både til hverdagshygge på terassen og til de store og små sommerfester. 
Se f.eks. vores meget populære Party lyskæde med farvede kugler - Party Lyskæde med hvide kugler - Party Lyskæde klare kugler

Sirius belysning til butik og kontor

Mangler du belysning til butik eller kontor? Så har Sirius belysning også et stort udvalg af proffesionel belysning til butikker mv. Det er lavet i super kvalitet og med et stort fokus på ordenlig kvalitetslys som fremhæver varerne i din butik. Har du spørgsmål til det, så skriv eller ring til os!