• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Sirius lyskæder - find dem online!

Vi har et stort udvalg af Sirius lyskæder online med hurtig levering og selvfølgeligt en billig fragt. Du kan f.eks. finde alle kendte bolette lyskæder med kugler i flere farver hos os - ja, faktisk har vi alle Sirius Bolette lyskæder på siden, med dag-til-dag levering. Bolette Kids er lyskæder med kugler til børn med masser af historie. Du kan finde kugler med dyr, eller med HC Andersens eventyr.
Derudover har vi almindelige lyskæder til mange formål, de findes på batteri og med timer så de kun lyser når du har brug for det. Vi sørger altid for at have et opdateret sortiment af Sirius lyskæder til hverdag og fest - og altid med LED pærer for bedste lys på lyskæden og mindst muligt strømforbrug.

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

Sirius juletræskæder - hele året

Skal du bruge en juletræs lyskæde fra Sirius i løbet af året? Så har vi faktisk også dem på lager. Det er ikke kun muligt at købe juletræskæder til jul, men også resten af året, derfor kan du altid finde lyskæder til juletræer - eller til andre formål hele året. Hvis der er nogle juletræskæder du skal bruge, som vi ikke lige har på siden, så skrive endeligt til os, så skal vi forsøge at skaffe dem til dig.  Sirius, ud over firmaet er det også en stjerne! Og ikke bare hvilken som helst stjerne, men himlens klareste stjerne, og et synonym for et smukt lys! Og netop derfor har firmaet valgt at kalde sig for Sirius – for et smukt lys er en meget vigtig faktor for alle os mennesker.

Sirius startede op tilbage i 1971, og stille og roligt blevet en af de førende firmaer indenfor lys og lysdekorationer! Firmaet har specialiseret sig i hjemmebelysning og belysning til det mere professionelle arbejde. De startede ud med lyskæder og spots, og senere er det blevet til helt andre ting også – blandt andet bloklys i voks, lysende dekorationer til jul og endda også børnelamper. Sirius har en målsætning om at være den foretrukne leverandør af lysdekorationer.

Selvom Sirius lægger stor vægt på at inspirerer os inden for belysning – så gør de sig smatidig også umage for at designe produkter som er miljøvenlige! Der nyeste produkter bærer rent faktisk Green Energy mærket, der giver kunden en garanti for at produktet skåner miljøet – det betyder at det bruger op til 90% mindre elektricitet i forhold til andre produkter.

Sirius udendørs lyskæder 

Sirius er også mester i at lave udendørs lyskæder som tåler det danske klima med vores hårde vind og vejr. De fleste udendørs lyskæder bruges i efteråret og i vinterperiode, selvsagt oftest omkring jul. Men du har mange muligheder for at bruge lyskæder hele året, både til hverdagshygge på terassen og til de store og små sommerfester. Se f.eks. vores meget populære Party lyskæde med farvede kugler - Party Lyskæde med hvide kugler - Party Lyskæde klare kugler

Sirius er det firma, der leverer alle de fine dekorations-lys og bloklys! 
Deres navn er opkaldt efter himlens klareste stjerne, og de er efterhånden meget kendt for deres bloklys og fine lyskæder med farvede kugler – også til børn! Vil du høre resten af deres historie? Sirius har et rigtig stort udvalg af dekorativ belysning – for de mener at lys er liv, og ikke kun for de mørke tider – men at deres produkter skal bruges til dekoration og med fokus på personlig stil! Derfor er der ingen begrænsninger for hvad Sirius ikke kan.

Et godt sted at starte for at starte din personlige og dekorative belysninger – selvom vi går den lyse tid i møde! Så prøv alligevel disse utrolig flotte Bolette Lyslæder – de fås i så mange fine farver. Og selvfølgelig har Sirius også lavet dem til børneværelset.

Sirius belysning til butik og kontor

Mangler du belysning til butik eller kontor? Så har Sirius belysning også et stort udvalg af proffesionel belysning til butikker mv. Det er lavet i super kvalitet og med et stort fokus på ordenlig kvalitetslys som fremhæver varerne i din butik. Har du spørgsmål til det, så skriv eller ring til os!