Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Present-Time lamper er design til billige priser

For os er det vigtigt, at tilbyde lamper til fornuftige priser og flot design. Det er nemmere sagt end gjort, men vi mener faktisk, at Present-Time rammer plet i vores lampe-filosofi. De har mange, super flotte, lampedesigns som både er tidløse og alligevel med kant. Lamperne er designet i (oftest) glas eller metal, som har en kvalitet som er en tand over lamper i samme prisklasse. 
Søger du lamper med kant til billige priser, så kig herunder.

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

Spøjse lamper fra Present-Time

En af de første ting vi faldt over, da vi så Present-Time lamperne på messen var, at de leger med farver og former, som de etablerede lampefirmaer ikke tør. Alene det er jo en fordel, og en sag man er nødt til at følge op på. Derfor gik vi på jagt i det store udvalg af lamper hos Present-Time, som vi også kender fra Columbine (lysekroner) fra tidligere handler.

Et speciale, eller i hvert fald noget af det mest i øjenfaldende, er de sjove lamper som de har. Var det f.eks. noget med en lysekrone i mange farver på én gang? Eller hvad med en guld lysekrone i flere størrelser? Eller måske de aller mest sjove lamper de har, er de fine flaske-lysekrone-lamper. Altså lamper lavet af klare glasflasker. De er super fede, perfekt til dig som har en cafe, restaurant eller til dig som tør have anderledes lamper derhjemme.

Lamper til hverdagspriser fra Columbine

Det er nemmere sagt end gjort, at finde flotte lamper til hverdagspriser, forstået ved lamper som de fleste har mulighed for at betale. Det er nemlig en mærkesag for os, at vi kan levere lamper til billige priser, lamper som ikke er taget med udgangspunkt i, at du behøver at beholde dem resten af dit liv (hvilket du jo selvfølgelig også godt må), for der er jo mange af os, som elsker at få nye lamper af og til. 

Her falder Columbine's lamper fra Present-Time perfekt ind, da de leverer fornuftig kvalitet, flotte designlamper og så til priser for vi allesammen kan være med. Det er da bare fantastisk, ikke sandt?
Du finder altså et stort udvalg af smukke, enkle lamper som du ikke finder alle stedet på nettet, eller i butikkerne.