Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Sceneswitch pærer og lamper

Tryk Læs mere for uddybende forklaring om SceneSwitch. SwitchSwitch pærer og lamper har indbygget lysdæmper som gør, at du kan dæmpe lyset, blot ved tryk på din helt almindelige afbryder/kontakt, som du har på væggen eller som sidder direkte på lampen eller ledningen til lampen.


Hvordan virker Philips SceneSwitch?

ScenwSwitch pærer fra Philips virker ved, at du sætter dem i dine egne helt almindelige lamper, som er tilsluttet en helt almindelig kontakt på væggen, på ledningen eller direkte på lampen. Det smarte er så, at du ved et hurtigt sluk/tænd af lampen får pæren til at dæmpe, og samtidig blive lidt varmere i lysfarven. Dette kan du gøre 3 gange, da SceneSwitch pærer har 3 styrker at vælge mellem. Næste gang du tænder lampen, tænder lyset i samme indstilling som du slukkede den i.

Lamperne fungerer på samme måde, her er SceneSwitch pæren dog indbygget i lampen med det samme, og du skal bare sætte den til strøm som hvis det var enhver anden almindelig lampe og så virker indstillingerne som beskrevet herover.

Det vil altså sige, at du intet ekstra skal bruge, og ikke skal have en lysdæmper kontakt - Det er fantastisk!


Sådan virker Philips SceneSwitch pærer og lamper


SceneSwitch 3-i-1 dæmpbar pære

De mest solgte pærer i Philips SceneSwitch sortimentet er den smarte LED pære med indbygget lysdæmper funktion. Du sætter pæren i lampen og ved hurtige tryk på din lampes kontakt eller vægkontakten kan du skifte mellem de 3 lysstyrker som er indbygget i pæren. 
Og nej, det kræver ikke andet end din lampe, SceneSwitch pæren og din almindelige afbryder-kontakt.

Du kan skifte mellem 3 styrker, 100% til 40% til 10% af max-styrken på pære, jo mere du dæmper, jo varmere bliver lysfarven, perfekt i både stue, spisestue og køkken.

Philips SceneSwitch findes med fatningen E27, E14 og GU10.

Philips SceneSwitch forskelle

SceneSwitch pære med 2 farver lys

Den anden type SceneSwitch pære (og lamper) som findes er dem hvor du kan skifte mellem hvide nuancer lys. Det er utrolig praktisk flere steder i hjemmet, men især i køkkenet og over spisebordet er denne type SceneSwitch pære velegnet. Her får du nemlig glæde af, at kunne skifte mellem det varmhvide (almindelige) lys som er godt til at spise og hygge ved, men samtidig kan du skifte til det hvide lys når der skal laves lektier og du skal koncentrere dig.

Lyset kan skiftes mellem varmhvid 2700 Kelvin (som enhver normal pære i lysfarve) til det kolde hvide lys som øger dit energiniveau og hjælper med at holde din koncentration.

Disse pærer findes med E27 og GU10 fatning.

Philips SceneSwitch pære med 2 farver lys

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

SceneSwitch - Dæmp lyset uden en dæmper

Det smarte ved SceneSwitch pærerne er, at du kan dæmpe lyset i dem, uden at du har en lysdæmper kontakt - de bliver nemlig dæmpet ved hurtige tryk på den kontakt som er i forbindelse med lampen, hvilket både kan være den du normalt tænder og slukker lampen på på væggen, eller hvis din lampe har en kontakt siddende på ledningen eller direkte på lampen et sted.

Derfor skal du ikke ud og købe en dyr lysdæmper til væggen og du skal ikke absolut vælge en lampe som har indbygget en lysdæmper. Du kan nemlig bare sætte disse smarte LED pærer direkte i enhver lampe som passer med fatningen, og så er din lampe pludselig en dæmpbar lampe med det dejligste lys som du kender og elsker. 

SceneSwitch - 1 pære - 3 styrker:

  • 100% lys - 2700 Klevin
  • 40% lys - 2500 Kelvin
  • 10% lys - 2200 Kelvin

Sceneswitch skifter farve ved dæmpning

Jo mere du dæmper, jo varmere bliver lyset. Det er nemlig endnu en smart ting ved Philips SceneSwtich pærerne, at de bliver varmere i lyset jo mere du dæmper lyset i dem. Det er ikke bare en sjov gimmick, men derimod en helt fantastisk måde at få et hyggeligere lys / en hyggeligere stemning i dine rum. Spørger du os mener vi, at SceneSwitch pærerne er særligt velegnet til at sætte i lamper over spisebordet, hvor du ofte har brug for flere forskellige slags lys.

Ved spisebordet bliver der nemlig ikke bare spist mad om aftenen, nej der bliver også hygget med venner, lavet lektier om eftermiddagen, samlet energi om morgen og mange andre gode stunder starter og slutter ved netop spisebordet. Prøv at tænke over det, det giver fantastisk mening, f.eks.:

SceneSwitch om morgenen er rart i en mellem-styrke sådan at du kan vågne op, men uden at lyset blænder dig. Du får en mellem-varm glød på lyset hvilket vi synes giver en rar følelse om morgenen og en god start på dagen.
SceneSwitch til lektier og arbejde er en af de områder vi selv er super glade for vores Philips Sceneswitch LED pærer og hvor de virkelig kommer til sin ret. For i mange tilfælde er det rart med ekstra lys som f.eks. når børnene skal lave lektier ved spisebordet og her kan du ved hurtige tryk på din kontakt til lampen skifte styrke til maks watt og derved få rigeligt med lys.
SceneSwitch til hygge er skønt, og stemningslys er generelt en ret overset ting i hjemmet da mange ved valg af lamper tænker meget praktisk. Derfor er det laveste niveau for SceneSwitch pærerne fra Philips at fortrække når du får gæster, eller som svag belysning om aftenen til oplysing af spisestuen.

 

1 pære med 3 lys-styrker

 

Hvad kræver Philips SceneSwitch?

Ingenting, andet end strøm! - Men det kræver vist en uddybning alligevel. 

Du kan bruge Philips SceneSwitch pærer i ALLE LAMPER som ikke i forvejen har en lysdæmper tilknyttet. Det vil sige i alle lamper som du tænder og slukker på en helt almindelig kontakt enten på væggen eller direkte på lampen eller dens ledning. Og så skal fatningen naturligvis passe til, men ellers er der intet andet du skal tænke på og du skal abslolut ikke ud og have nye lamper eller specielle kontakter, da alt teknologi sidder i pæren og styres direkte deri.

Pærerne husker din seneste indstilling, altså pæren vil tænde i samme styrke som den var i da du slukkede pæren sidste gang. Det er en smart funktion som gør det nemt at have en fast indstilling, og det nulstilles nemt ved at tænde og slukke pæren hurtigt (indenfor 1 sek.) og så kan du igen tænde pæren på en styrke du vil have.

LED pære med 2 farver hvidt lys

Den anden type af SceneSwitch lamper og pærer der findes er dem hvor du kan skifte mellem 2 farver af hvidt lys. Det er smart i de tilfælde for du altid har brug for at have rigeligt med lys, men hvor at du gerne vil have mulighed for at skifte mellem det kolde hvide lys og det varme almindelige lys. Men hvorfor er det lige at det er smart at kunne skifte mellem 2 nuancer af hvidt lys?

Det hvide lys øger dit energiniveau og hjælper dig til at holde din koncentration høj når du sidder ved spisebordet og arbejder, eller dine børn laver lektier. Det kolde lys har nemlig mere af det såkaldte blå lys i farven som er det der hjælper din hjerne til at holde energien oppe og sikre, at du er mere frisk mens du skal arbejde. Det er bla også derfor at klinikker, skoler og arbejdspladser gør brug af et mere hvidt lys end vi normalt har derhjemme.

Det varmhvide lys får dig til at slappe af og det er jo rigtig vigtigt i mange tilfælde derhjemme, det kan feks. være når du sidder og spiser med familien eller i har gode venner på besøg. Det varmhvide lys er det lys du kender fra almindelige pærer og er også betegnet som 2700 Kelvin. Hele ideen med disse pærer er, at sikre at du får det lys som passer dit behov og til den situation du befinder dig i.