• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue Udendørslamper

Smarte udendørslamper fra Philips Hue - især spændende er de Hue udendørslamper du selv må (og kan) montere. Philips bevæget sig udenfor hjemmets fire vægge med Hue udendørslamper. Få alle de fordelene ved Philips Hue udendørsbelysning som hyggebelysning, spots på ting du vil have fokus på, tyverisikring ved at give lys rundt om dit hus, automatisk styring osv. Find dine favorit Hue udendørslamper nedenfor.

Læs mere

36 vare(r)

36 vare(r)

36 vare(r)

36 vare(r)

Kan man bruge Philips Hue udendørs?

Ja Philips Hue kan sagtens bruges udendørs. Hue forbindes via Zigbee teknologien, som har den fordel at hver lyskilde forlænger signalet. På den måde kan man sagtens bevæge sig længere væk fra huset, så længe man har en række lyskilder der når ind til Hue Bridgen, eller andre lyskilder indendørs. Bridgen siges at have en rækkevidde på 20 meter og hver lyskilde 10 meter imellem hinanden.

Må man selv installere Philips Hue udendørslamper?

Som udgangspunkt må man ikke selv installere udendørslamper i Danmark, det skal gøres af en autoriseret el-installatør. Det gælder også Hue Outdoor lamperne Turaco, Tuar og Lucca, som installeres på helt normal vis. Men Hue lamperne Lily og Calla er Hue lavvolts udendørslamper med almindelig stik, som gør det muligt selv at installere i haven. De sammensættes ved smarte stik som passer sammen og er vandtætte. Selve strømtilførslen har et almindeligt stik som bare skal i en stikkontakt, enten indenfor eller i en udendørs stikkontakt. 

Hue Outdoor lamper - Color

Philips nye udendørs lampeserier kaldet Lily og Calla lyser i alle 16 mio. forskellige farver. Disse serier er beregnet til at give stemning til baghaven. I baghaven skal der være liv, lys og glade dage og det gøres nemmest ved lys i glade og sommerlige farver. Du kan få bedlamper og spots, så du kan få oplyst alle kroge og træer lige som du vil have det. Lyskilderne i disse lamper er indbygget og kan derfor ikke udskiftes, de er dog sat til at have en levetid på ca. 25 år.

Køb Philips Hue udendørslamper online

Hue undendørs lamperne kaldet Tuar, Lucca og Turaco er serier som består både af væglamper og bedlamper i forskellige højder. Fælles for dem alle er, at de har almindelige fatning, så du kan skifte pæren. Der følger en Hue White E27 pære med til disse lamper, som giver et helt almindeligt hvidt lys. Fordelen ved at de er Hue lamper, er at du kan styre dem fra din telefon, både når du er hjemme og ikke er, samt sætte dem til at slukke og tænde automatisk efter en tidsplan du selv sætter.