Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Udendørslamper

Smarte udendørslamper fra Philips Hue - især spændende er de Hue udendørslamper du selv må (og kan) montere. Philips bevæget sig udenfor hjemmets fire vægge med Hue udendørslamper. Få alle de fordelene ved Philips Hue udendørsbelysning som hyggebelysning, spots på ting du vil have fokus på, tyverisikring ved at give lys rundt om dit hus, automatisk styring osv. Find dine favorit Hue udendørslamper nedenfor.

Læs mere

45 vare(r)

45 vare(r)

Kan man bruge Philips Hue udendørs?

Ja Philips Hue kan sagtens bruges udendørs. Hue forbindes via Zigbee teknologien, som har den fordel at hver lyskilde forlænger signalet. På den måde kan man sagtens bevæge sig længere væk fra huset, så længe man har en række lyskilder der når ind til Hue Bridgen, eller andre lyskilder indendørs. Bridgen siges at have en rækkevidde på 20 meter og hver lyskilde 10 meter imellem hinanden. Det er derfor ikke noget problem at få Philips Hue udendørslamper så du kan få samme fordele at Hue udendørs som du har indendørs, og vi mener endda at fordelene ved at få Philips Hue Udendørslamper er endnu større end de fleste af steder vi har det indenfor. 


Hvis vi taler rækkevidde på Philips Hue udendørs, så er det faktisk ret ligetil, vi følger bare Philips Hue's egen guideline og vi oplever faktisk aldrig problemer med det. Men deres guideline lyder følgende:

 • Den FØRSTE Philips Hue udendørslampe (eller Hue pære i en alm. lampe) skal være:
  - Max 10 meter fra nærmeste indendørs Hue lampe eller pære.
  - Eller max 20 meter fra din Hue Bro
 • Den NÆSTE Philips Hue udendørslampe (eller Hue pære i en alm. lampe) skal være:
  - Max 10 meter fra din første Philips Hue udendørslampe eller Hue pære.


Netværk på Philips Hue udendørs


 

Må jeg selv installere Philips Hue udendørslamper?

Som udgangspunkt må man ikke selv installere udendørslamper i Danmark, det skal gøres af en autoriseret el-installatør. Det gælder også Hue Outdoor lamperne Turaco, Tuar og Lucca, som installeres på helt normal vis. Men Hue lamperne Lily og Calla er Philips Hue lavvolts udendørslamper med almindelig stik, som gør det muligt selv at installere i haven. De sammensættes ved smarte stik som passer sammen og er vandtætte. Selve strømtilførslen har et almindeligt stik som bare skal i en stikkontakt, enten indenfor eller i en udendørs stikkontakt. 

Vi har selv valgt at sætte disse Hue udendørslamper op og det fungerer bare fantastisk. Vi har sat vores til at tænde ved solnedgang og slukke ved solopgang, det fungerer perfekt. De giver et dejligt lys udendørs og så elsker vi bare at vi også kan skifte farve på lyset, så det hele ikke altid er så kedeligt. Derfor kan vi helt klar anbefale Philips Hue udendørslamper, både hvis du vil have det farvede lys, og hvis du vil have et almindelig varmhvidt lys.

Hue Outdoor lamper med farver lys

Philips nye udendørs lampeserier kaldet Lily og Calla lyser i alle 16 mio. forskellige farver. Disse serier er beregnet til at give stemning til baghaven. I baghaven skal der være liv, lys og glade dage og det gøres nemmest ved lys i glade og sommerlige farver. Du kan få bedlamper og spots, så du kan få oplyst alle kroge og træer lige som du vil have det. Lyskilderne i disse lamper er indbygget og kan derfor ikke udskiftes, de er dog sat til at have en levetid på ca. 25 år.

Hvis du er en af dem som spørger dig selv hvad man dog skal med Hue udendørslamper med farvet lys, så er det selvfølgelig et godt spørgsmål. VI hører det også ofte fra vores kunder, og selvom vi elsker lamper og lys, så forstår vi godt spørgsmålet. Men svaret fra os lyder næsten altid det samme, at du skal vælge farvet lys hvis du godt kan lide at du kan få lidt ekstra sjovt lys og lidt mere stemningsfuldt lys i haven, på terrassen eller lign. Det er jo i den forstand sjældent en nødvendighed, at have farvet Hue lys i udendørslamper, men det er en sjov ting. 

Men det farvet lys er også indbygget i nogle Hue udendørslamper fordi, at pæren er indbygget og det kan derfor godt ske, at du ikke har brug for det, men hvis du bare er faldet for lige præcis den eller de udendørslamper, så skal du egentlig bare se bort fra muligheden for det farvede lys, det er ikke en høj pris du betaler for muligheden for det farvede lys. Men vælger du Philips Hue udendørslamper med farvet lys, så vil vi absolut anbefale dig, at du alligevel prøver at lege med det farvede lys.

Køb Philips Hue udendørslamper

Vi har komplet sortiment af Philips Hue udendørslamper så du kan altid regne med, at vi har alle de lamper du kan vælge imellem. Vi elsker selv Philips Hue så derfor gør vi meget ud af at både kunne vise dig det fulde sortiment af Philips Hue udendørslamper, men også at kunne vejlede omkring brugen af disse lamper. Så derfor kan du altid få vejledning og hjælp af os både før, under og efter du har købt eller sat Hue lamper udendørs. Bemærk dig, at vi ikke er elektrikere, så har du elektriker spørgsmål skal de som udgangspunkt stilles til dem, da det ikke er alt du selv må udføre omkring montering af Hue udendørslamper - pånær hvis vi taler lavvolt lamperne.

Hue undendørs lamperne kaldet Tuar, Lucca og Turaco er serier som består både af væglamper og bedlamper i forskellige højder. Fælles for dem alle er, at de har almindelige fatning, så du kan skifte pæren. Der følger en Hue White E27 pære med til disse lamper, som giver et helt almindeligt hvidt lys. Fordelen ved at de er Hue lamper, er at du kan styre dem fra din telefon, både når du er hjemme og ikke er, samt sætte dem til at slukke og tænde automatisk efter en tidsplan du selv sætter.