Bytte julegave? 100 dages returret

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue Lightstrips

Lightstrips fra Philips Hue er perfekt til stemningslys. Du har utrolig mange muligheder for montering på alle leder og kanter. Lightstrips findes i forskellige udgaver, med forskellige funktioner. Vi har masser at tilbehør til Lightstrips, herunder alu profiler og ledninger, så du kan tilpasse dine lightstrips så det passer dit behov - Læs mere om Hue Lightstrips produkterne her.

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

Philips Lightstrips

Lysbånd fra Philips Hue som kan monteres stort set alle steder, pga. det dobbeltklæbende tape på bagsiden. Disse lightstrips lyser i 16 mio forskellige farver. Sæt den til at skrifte farve selv, eller vælg din egen på din smartphone eller tablet via deres Hue App.

Lightstrips fra Hue er især brugt under køkkenskabe, sofaer, eller andre møbler. Det kan bruges både som orienteringslys, eller til at skabe hyggestemning.

 

Philips Lightstrip Plus

Lightstrip Plus er anden generation i Hue serien og udmærker sig ved ikke kun at have 16 mio. forskellige farver, men også de hvide nuancer. På den måde egner denne lightstrip sig endnu mere til arbejdslys under f.eks. køkkenskabe. Derudover har du med Lightstrip Plus også mulighed for at forlænge din lightstrip op til 10 meter, med de ekstra forlænger stykker.

Læs mere om Lightstrip Plus her.

 

Lightstrip modificering og tilbehør

Der findes en del tilbehør til Hue Lightstrips, så du har mulighed for at få det lige som du vil have det. Du kan tilkøbe ledninger til at sætte imellem to strips, så du kan springe et stykke over. Det kunne være du ville have lys ved din sokkel i køkkenet, men bliver nød til at springe over hvor opvaskemaskinen står, det kan du gøre med en sådan ledning, uden at skulle investere i en ny strip.

Lightstrip 1. generation kan klippes ved hver 10. cm. og Lightstrip Plus kan klippes ved hver 33 cm.

 

Alu profiler til Hue Lightstrips

Hue Lightstrip Plus er en lidt speciel lightstrip, fordi den er bredere end en normal lightstrip. Derfor er det ikke nemt at finde alu profiler der passer, men hos LampeGuru har vi selvfølgelig fundet dem der passer. De fås i 3 forskellige slags, en vinklet, en påbygget og en indbygget. Vi anbefaler disse profiler, hvis du vil være sikker på strippen bliver hvor du vil have den. Profilen sikre at strippen ikke falder ned, men giver også et lidt pænere finish, hvis strippen sidder steder som er synligt. 

 

Philips Hue nyheder

Vil du læse mere om Hue, eller følge med i nyheder på Hue området tilmeld dig vores Hue nyhedsbrev eller følg med her: Meet Philips Hue