Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Lightstrip

Køb Hue lightstrip og som er perfekt til stemningslys. Philips Hue Lightstrip findes i indendørs og udendørs modeller med mange muligheder. Vi har masser at tilbehør til Lightstrips, herunder alu profiler og ledninger, så du kan tilpasse dine lightstrips så det passer dit behov - Læs mere om Hue Lightstrips produkterne her.

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

Tilbehør til Hue Lightstrip Plus

 Vi har et stort udvalg af tilbehør til Hue Lightstrip Plus lysbånd som gør, at du kan bruge Lightstrip Plus på endnu mere måder, end Hue sædvanligvis ligger op til ved deres eget tilbehør. Der er både forlængerledninger sådan, at du kan sætte et stykke ledning mellem 2 Hue lightstrips, så du f.eks. kan køre den fordi din emhætte eller lign. Men der er mange flere dele end det, du kan også få sådan at du kan splitte én lightstrip i 2 stykker, eller en del til at du kan lave et 90 graders hjørne på din lightstrip plus fra Hue. PS: Vi har også almindelige LED Strip's.

Du finder alt vores smarte tilbehør i denne kategori hvor du selvfølgelig også har mulighed for at købe ekstra Lightstrip Plus som både Startsæt (indeholder strømforsyning) samt Forlænger (1 meter uden strømforsyning). Se vores mini-guide herunder og se hvad du skal bruge:

 • Hue Lightstrips under køkkenskabe, forbi emhætte og videre under skabe.
  - Hvis din 2-meters Hue lightstrip Plus ikke skal klippes til frem til emhætten, skal du bare bruge 1x 1m. Forlængerkabel og du kan derefter tilkoble Hue Lightstrip Plus forlænger(e).
  - Hvis din Hue Lightstrip Plus Startsæt skal afklippes inden emhætten, skal du bruge: 1x Cut-end til 6-pin samt 1m. Forlængerkabel og du kan derefter tilkoble Hue Lightstrip Plus forlænger(e).
 • Hue Lightstrips i/under/over skabe, hylder mv. som står ovenpå eller ved siden af hinanden.
  - Da dit startsæt ret sikkert skal afklippes, skal du bruge: 1x Cut-end til 6-pin samt 1m. Forlængerkabel og du kan derefter tilkoble Hue Lightstrip Plus forlænger(e).
 • Hue Lightstrips skal have strøm lang væk fra kontakten.
  - Her skal du bruge 1x Power to 6-pin samt 1x 3m. Forlængerkabel og her i mellem skal du bruge Hue Lightstrip Plus Forlængerkabel og derefter kan du bruge din afklippede Hue Lightstrip startsæt hvis køber 1x Cut-end til 6-pin.
 • Hue Lightstrip Plus rundt i/om hjørner
  - Hvis du skal føre to afklippede Lightstrip Plus strips sammen, men vil have et kabel som er nemt at knække i/omkring hjørner, skal du bruge 1x Cut-end til Cut-end.
  - Hvis du, efter knækket/hjørnet, skal have en ny Lightstrip Plus Forlænger skal du bruge 1x Cut-End til 6-pin - Det kræver dog også, at du klippe en lille bid af din lightstrip som går over til hjørnet.
 • Hue Lightstrip Plus klippes over og den afklippede del skal genbruges
  - Så skal du bruge 1x Cut-End til 6-pin og skal du have et stykke uden lys, skal du også tilkøbe f.eks. en Forlængerledning på 1 meter.
 • Split Hue Lightstrip Plus Startsæt op i 2 før lightstrip begynder
  - Hvis du vil splitte din Lightstrip Plus op i to veje, inden lightstrip begynder, skal du bruge nedenstående dele. Vær dog obs på, at du ikke kan bruge den 2-meters strip fra startsættet, da den ikke kommer til at passe i samlingerne.
  - Du skal bruge 1x Power til 6-pin og 1x Splitterkabel samt 2x (eller flere, dog maks 10) Lightstrip Plus Forlængere 

 

Infografik over Philips Hue Lightstrip Plus tilbehør

Forlæng Hue Lightstrip Plus

Lightstrip Plus er anden generation i Hue serien og udmærker sig ved ikke kun at have 16 mio. forskellige farver, men også de hvide nuancer. På den måde egner denne Hue lightstrip sig endnu mere til arbejdslys under f.eks. køkkenskabe. Derudover har du med Lightstrip Plus også mulighed for at forlænge din lightstrip op til 10 meter, med de ekstra forlænger stykker (hvilket til sige 1 Lightstrip Plus startpakke og dertil 8x Lightstrip Plus forlængere = 10 meter samlet).

Lysbånd fra Philips Hue som kan monteres stort set alle steder, pga. det dobbeltklæbende tape på bagsiden. Disse lightstrips lyser i 16 mio forskellige farver. Sæt den til at skrifte farve selv, eller vælg din egen på din smartphone eller tablet via deres Hue App. Lightstrips fra Hue er især brugt under køkkenskabe, sofaer, eller andre møbler. Det kan bruges både som orienteringslys, eller til at skabe hyggestemning. Læs mere om Lightstrip Plus her.

Hue Lightstrip Plus er en lidt speciel lightstrip, fordi den er bredere end en normal lightstrip. Derfor er det ikke nemt at finde alu profiler der passer, men hos LampeGuru har vi selvfølgelig fundet dem der passer. De fås i 3 forskellige slags, en vinklet, en påbygget og en indbygget. Vi anbefaler disse profiler, hvis du vil være sikker på strippen bliver hvor du vil have den. Profilen sikre at strippen ikke falder ned, men giver også et lidt pænere finish, hvis strippen sidder steder som er synligt. 

Philips Hue LED strip

Med en Hue LED strip er du rigtig godt på vej til at få et dejligt lys derhjemme som både skaber en hyggelig stemning og ekstra lys på steder som du ikke lige har i dag. En Hue LED strip giver dig nemlig mulighed for at montere LED strip:

 • Ovenpå eller under køkkenskabe
 • Under sofaen
 • Bag reolen
 • Ovenpå eller under hylder
 • Bag fjernsynet
 • I vintrineskabet
 • Oppe langs loftet
 • I alu-skinner 
 • Vær kreativ, hvor skal din Hue LED Strip være?

Da disse Hue LED strip bliver monteret med dobbeltklæbende tape og da de er utrolig fleksible, så har du mulighed for at montere dem utrolig mange forskellige steder i hjemmet. Vi har selv vores Philips Hue LED strip samt op inde i et skab med glaslåger, samt open på vores køkkenskabe og endda også i vores barskab.

Der findes en del tilbehør til Hue Lightstrips, så du har mulighed for at få det lige som du vil have det. Du kan tilkøbe ledninger til at sætte imellem to strips, så du kan springe et stykke over. Det kunne være du ville have lys ved din sokkel i køkkenet, men bliver nød til at springe over hvor opvaskemaskinen står, det kan du gøre med en sådan ledning, uden at skulle investere i en ny strip. Lightstrip 1. generation kan klippes ved hver 10. cm. og Lightstrip Plus kan klippes ved hver 33 cm.

Philips Hue Strip muligheder

Køb en Philips Hue Strip så du kan få monteret dit nye Hue lys derhjemme og få gang i det i morgen. Du har masser af muligheder hvis du vælger at monterer Philips Hue Strip derhjemme, og det handler langt hen ad vejen om at være kreativ. Prøv at give dig selv en opgave, find en blok med gule labels eller lign., og sæt en lap alle de steder derhjemme hvor du mangler noget mere lys. Du vil nok blive overrasket over hvor mange lyspunkter i hjemmet du egentlig gerne vil have og derfor vil du snart opdage, at du vil kunne bruge Philips Hue Strip flere af disse steder - men husk den kreative hjerne i denne leg.

Udendørs Hue lightstrip strip

Som det seneste skud på stammen er Philips Hue udendørs Strip som du kan montere alle steder udendørs, da den kan tåle selv det danske vind og vejr. Det er ret fantastisk og iøvrigt et super lækker lys du får i denne udendørs Hue strips. De er monteret i en form for firkantet mat slange som er ultra-blød og meget fleksibel og du kan virkelig lege udendørs med lyset på den mest fantastiske måde. 

De udendørs Hue lightstip findes i 2 modeller, en Hue 2-meters udendørs strip og en 5-mesters Hue strip og det er ikke muligt at hverken forkorte eller forlænge udendørs lightstrips fra Philips Hue. Men til gengæld har du lægge disse lightstrips direkte på jorden i bedet eller langt stien, skrue dem i væggen i et flot mønster, eller montere det i enten din udestue eller lignene steder. Du får et smukt lys som både dækker alle 16 mio farver og desuden alle de hvide nuancer. Brug dem indendørs som udendørs, vi er kæmpe fan!

Vil du læse mere om Hue, eller følge med i nyheder på Hue området tilmeld dig vores Hue nyhedsbrev eller følg med her: Meet Philips Hue