Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips bordlamper er en hjertesag

For Philips er ordenlig belysning ekstrem vigtig og byder på skrivebordslamper og andre bordlamper i bedste Philips kvalitet og flot design. Der er nemlig ikke noget værre end at skrive og arbejde og ikke have et ordrentlig lys eller sidde i sin sofa og føle at ens bordlampe ikke giver nok lys! Så netop derfor er bordlamper en hjertesag for Philips, der går ind for ordentlig belysning - med Philips behøver du ikke tænke på om din nye bordlampe ikke giver et ordrentlig lys til netop dit formål!

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Philips er verdensmester i LED bordlamper

Philips er frontløberen på LED, og det betyder også at du uden bekymringer sagtens kan vælge en LED lampe fra Philips. Det fantastiske ved LED er at den har et rigtig godt lys - der ikke blænder, men det er et behageligt, varmt og hvidt lys på altid omtrendt 2700 Kelvin!

Find din Philips skrivebordslampe her

Vi fører et kæmpe udvalg af Philips skrivebordslamper - så der er nok at vælge imellem, uanset om du skal bruge den til arbejdet eller privat. Vi går meget op i det bedste lys og meget gerne LED lys som Philips er mester i. Du kan f.eks. finde deres Philips EyeCare skrivebordslamper med det perfekte lys for øjnene. 
Men uanset om du skal bruge en skrivebordslampe til 300,- eller flere tusinde, så har vi alle valgmuligheder og hjælper dig gerne med at finde den skrivebordslampe som passer bedst til dig.