• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Philips lamper – kvalitetslamper til skarpe priser

Her hos os har vi rigtig mange Philips lamper, og det er der en god grund til. Vi er nemlig ret vilde med den kvalitet og det æstetiske udtryk, som Philips lægger i deres produkter. Porukterne hos Philips rummer alt fra loftlamper, bordlamper og badeværelseslamper til børnelamper og udendørslamper. Du kan altså altid finde lidt af alle slags lamper i Philips sortiment, hvor udtrykket varierer, så der er noget til enhver smag og ethvert behov. Med lamper fra Philips skal du aldrig gå på kompromis med den gode pris og den høje kvalitet, som Philips lægger for dagen i alle deres lampedesigns. 

Søger du Philips Hue? - Så klik her, og kom til vores Philips Hue side.

Læs mere

1-51 af 787

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 787 resultater

1-51 af 787

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 787

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lamper fra Philips i topkvalitet til gode priser

Vi er vilde med lamper fra Philips, og vi synes selv, at det er med god grund. Lamper fra Philips er nemlig lig med nytænkning, design og den bedste teknologi og kvalitet. Philips sender aldrig lamper i handlen, som ikke er tilfredsstillende, og det ses på deres reklamationer. Det betyder, at du altså ikke kan gå helt galt i byen, hvis du køber en Philips lampe - for hvis du mod forventning ikke er tilfreds med deres kvalitet, så giver Philips dig forskellige løsningsmuligheder, så du i sidste ende bliver 100 % tilfreds. Noget der heller ikke er til at komme uden om, når vi snakker om Philips lamper er som tidligere beskrevet, deres sortiment af LED lamper. De giver dig super flot og varmt hvidt lys, som kan bruges inde som ude, men deres LED lys kan også bruges til professionel belysning til butikker og erhverv. Philips har nemlig specialiseret sig i designlamper, der betyder, at du med Philips’ udvalg af lys og lamper får noget helt særligt, uanset om du søger belysning til hjem eller erhverv. Vi kan ikke sige det nok gange, men Philips er, hvis du spørger os, altså en vinder inden for design af flotte og funktionelle lamper. Hvis du ikke synes, der er noget, der passer til dine behov i vores udvalg, så husk at du altid kan se det allernyeste sortiment på www.philips.dk (åbner i nyt vindue - og hvis du mener, at der er en Philips lampe, som vi bør tilføje til vores udvalg, så tøv ikke med at give os besked. Philips designer nemlig tit nye lamper, og det er ikke altid, at vi får tilføjet det hele, så det er rart at høre fra Jer, så du hos LampeGuru.dk altid kan finde det, der matcher dine behov.

Loftslamper og pendler fra Philips i smart design

Loftslamper har Philips også masser af, og de er specielt gode til pendler, som er dét mange også forbinder med Philips. En Philips pendel er velovervejet i både design og belysning alt efter anvendelse. Eksempelvis er Philips langbordspendel altid lavet, så den ikke skinner eller blænder i øjnene, og derfor giver den, den rette belysning over spisebordet. Philips pendler står desuden for smukke detaljer og billige priser, når man tager det gode håndværk i betragtning. En god Philips loftslampe vil holde i mange år, og flere af pendlerne kan lysdæmpes, og er inklusive Philips pærer.

Philips LED lamper med super flot lys

Philips er også gode til professionel belysning, og derfor har Philips super gode skrivebordlamper og andre bordlamper med eller uden LED pærer. En billig Philips bordlampe er kendetegnet ved kvalitet og lys, som giver mening, hyggebelysning eller brugbart lys. Det samme gælder Philips gulvlamper, hvor der er tænkt kreativt, og hvor belysningen også er i top. Philips gulvlamper laves også i LED og i alle typer – også som Uplight. 

En anden særlig fordel, som du får, hvis du vælger en eller flere lamper fra Philips, er muligheden for at pynte dit hjem med deres funktionelle og flotte LED lamper. Hvis du spørger os, så er Philips de absolut bedste til at lave LED lamper i god kvalitet, som betyder, at de kommer med et rigtigt flot og varmt hvidt lys og en lang holdbarhed. 

Køb også Philips Massive

Philips har altså et stort udvalg af kvalitetslamper, men de har også mange års erfaring bag sig. For mange år siden købte Philips firmaet Massive lamper, og det har givet både Philips og Massive endnu flere kræfter til at lave god kvalitet til skarpe priser. Philips lamper er derfor billigt design i forhold til det klassiske design, men de kan bare noget, som ingen andre kan, fordi deres design, detaljefokus og kvalitet er så overbevisende hver gang. Lamperne inden for Philips Massive-delen er den billige del af Philips udvalg, mens Philips Ledino er LED top-serien, og Philips EcoMoods er strømspare-serien. Både EcoMoods lamper og Ledino lamper er i fantastisk kvalitet med suveræn belysning og et unikt udtryk i hver enkel lampe. Så skynd dig at tag et kig på vores udvalg af Philips lamper, for du kan helt sikkert finde et lampedesign, der passer til dig og dine behov. 

HISTORIEN OM PHILIPS

Philips har til i Holland hvor deres meget, meget store hovedkontor har til huse. Her arbejder nogle af Philips 118.000 medarbejdere på at sikre og udvikle den gode kvalitet og den fortsatte udvikling af produkter som sælges i mere end 100 lande i verden. Faktisk blev Philips grundlagt helt tilbage i 1891 og deres forretning blev rigtig stor på salg af lyskilder. Siden da er der kommet rigtige mange produkter til hvor vi jo selvsagt er mest interesseret i lamper og lyskilder. Philips købte for flere år siden det store danske firma Massive som nu er blevet et selvstændigt brand med lamper hos Philips.

TEKNOLOGI, KVALITET OG LYSKILDER

Ja, du tænker nok ikke så meget over det, men faktisk ser du Philips lamper hver eneste dag. Philips leverer nemlig langt størstedelen af alt gadebelysning i Danmark og lyser masser af bygninger og andre ting op overalt i verden. Da Philips konstant fokuserer på at udvikle deres lamper og lyskilder er de klart førende i belysning til hjemmet og erhverv. Deres lamper er blandt de mest energi effektive og miljøvenlige vi kender og Philips er ligeledes længst fremme på LED teknologi. Det er også derfor at vi kun har LED lamper og LED pærer fra Philips - vi kan nemlig stå 100% inde for kvaliteten.