Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Nordlux lamper er skandinavisk design

Nordlux har skabt et fantastisk brand med et design i skandinavisk / nordisk til billige priser. Vi er helt vilde med Nordlux lamper, hvor funktionalitet og det flotte udtryk går op i en højere enhed, uanset hvilken lampe fra Nordlux du vælger som din næste. Der er sket rigtigt meget med Nordlux’ lys og lamper de sidste par år. Her tænker vi især på, at deres design har ændret sig – og vi er sikre på, at du vil elske det. Nordlux er nemlig i dag en lampeleverandør med et væld af flotte lamper med skønt lys og et design, du ellers ikke har set fra dem før!

Læs mere

1-51 af 163

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-51 af 163

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Nordlux er lamper i fornuftig kvalitet

Måske kender du i forvejen til Nordlux på grund af deres holdbare kvalitet og deres flotte lamper, eller måske er de helt nye for dig. Hos os er vi selv store tilhængere af Nordlux lamper og lys, fordi man med rette kan sige, at Nordlux går efter at designe lamper i en mangeårig holdbar kvalitet. Det gør de blandt andet ved at lave lamperne så simple som muligt, så designet ikke vil ødelægge hverken detaljer eller det tekniske i lamperne. Med en Nordlux lampe skal du ikke gå på kompromis med hverken funktionalitet, kvalitet eller design, og samtidig kan du kombinere deres lamper både til udendørs og indendørs. Det kan være for at sikre, at den samme stilfulde belysning går naturligt igen fra rum til rum, når du går ind ude fra haven eller omvendt går ud inde fra huset. Men uanset hvad du er på udkig efter, vil lamper fra Nordlux altid være et godt og sikkert valg. Lamperne går i spænd med enhver indretning på grund af det stramme og stilsikre design, og samtidigt giver Nordlux lamper dig altid et godt og behageligt lys, hvor end du ønsker det – indenfor som udenfor. Det, vi prøver at sige er at mulighederne med lamper fra Nordlux er mange, fordi deres designs kan kombineres på kryds og tværs. Der er masser af muligheder for at mixe og matche på den måde, der giver mest mening i din indretning, og i forhold til de behov, du har, når det kommer til belysning. 

Find dine Nordlux lamper online

Der er vist ingen tvivl om, at vi her hos LampeGuru.dk er ret vilde med de forskellige lampedesigns fra Nordlux. Det er også grunden til, at vores sortiment byder på et stort udvalg, så du har noget forskelligt belysning at vælge imellem både til loft, bord, væg og gulv, fordi du aldrig skal gå ned på kvalitetsdesign og godt lys inde som ude. Men det kan være ret svært at finde rundt i Nordlux’ mange forskellige designs, og derfor har vi delt de forskellige former for belysning op, så du bedre kan skabe overblik over mulighederne for godt lys, som Nordlux giver dig.

Deres designs er gået fra udelukkende at være meget klassiske, til at rumme et stort og spændende sortiment af lamper i forskellige former, materialer og designs, hvor der leges med indtryk og udtryk, samtidig med at priserne er holdt nede, så Nordlux er til at betale. Hvis du er på udkig efter din næste lampe, uanset om det er en loftslampe, bordlampe, væglampe eller gulvlampe – og om det er til ude eller inde - anbefaler vi i hvert fald, at du kigger nærmere på de spændende og nye designs fra Nordlux.

Så tag et kig i vores udvalg af Nordlux lamper og lad dig og dit hjem forkæle med lys, hvor funktionalitet, design og god belysning går op i en højere enhed:

DFTP betyder Design For The People By Nordlux

Et andet af Nordlux mærkerne som findes i dag, er DFTP. Mærket indeholder alle Nordlux' design lamper som kun skal ligge i såkaldt fagbutikker, hvilket vil sige, at disse lamper kun bør kunne ligge ude i lampebutikker. 
DFTP som betyder Design For The People og er altså, som navnet antyder, et antal lamper som er lavet med fokus på design, men som skal kunne betales af alle. 

Deres mål er helt klart, at nå ud til alle kundegrupper, uanset om de bor i nordsjælland, eller i vestjylland, for her for du virkelig design for pengene. Der er desuden mange restauranter som gør brug af Design For The People lamper.

En anden trend som hitter på nettet i dag, er Afordabel Luxury - hvilket denne lampegruppe passer perfekt ind i. Det handler altså i bund og grund om, at få designlamper som er til at betale - Value for money.