Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nielsen Light lamper

Vores lille danske leverandør Nielsen Light byder på masser af billige lamper med et nordisk designtouch. Du kan altid finde en ny lampe til hele hjemmet fra danske Nielsen Light, og samtidig få det vi alle søger, nemlig value for money. For ikke mindst at nævne den meget populære Trafiklys gulvlampe og kuglependler i flere farver og størrelser. Køb Nielsen Light lamper her.

Læs mere

1-51 af 115

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 af 115

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billige Nielsen Light lamper 

Den gode belysning er altid fokus hos Nielsen Light som sætter en ære i at byde på høj kvalitet af deres lamper og at de altid leverer en god belysning til ethvert behov. Nielsen Light er uden tvivl en af vores mindste leverandører i antallet af varer, men ikke i salg, da de har det rigtige sortiment til de rigtige priser. Ligeledes er deres selv-valg kæmpe stor, så hold øje med at du selv kan designe din lampe fra Nielsen light ved f.eks. at vælge lampeskærme i lige den farve du vil have eller måske vælge dit lampe-stel i en farve som passer bedst til dig? Køb dine Nielsen Light lamper online hos os og få lige så stor glæde af deres lamper som vi har. Vi har altid billige priser og gode tilbud på Nielsen Light lamper.

Men det, at Nielsen Light laver billige lamper gør det bestemt ikke alene. For deres klasiske design er i dag set i hele norden, især takket vær det skandinaviske design som Nielsen Light bygger videre på og fastholder de billige priser overfor. Derudover har Nielsen Light valgt at lave en række lamper som er super moderne, samtidig med at de er passet ind i de enkle design - og selvfølgelig med fokus på at holde prisen nede. Det giver dem en stor fordel og os en stor glæde ved at sælge de billige Nielsen Light lamper.

Populære lamper fra Nielsen Light

En sjov ting ved Nielsen Light er, at de har flere forskellige meget populære lamper, også lamper som har et navn som mange kender. Men alligevel, på trods af de kendte lampedesigns, så har Nielsen Light som mærke ikke ret stor kendskabsgrad. Selv med det i tankerne, er Nielsen Light lamper faktisk blandt vores mest solgte overhovedet. De kendte klassikere som deres kuglelamper eller den måske mest populære Trafiklys Gulvlampe er en lampetype som rigtig mange kunder kender, dels fordi den har eksisteret i mange år, men også fordi at mange har et forhold til den. 

Den oplagte årsag til, at lamper fra Nielsen Light er så populære er naturligvis, at de har priser hvor vi allesammen kan være med. Her er fokus nemlig på, at lave gode lamper som passer ind i den typiske nordiske stil, selvom de absolut skubber lidt til de klassiske ideer for lampers farver og materialer. Det betyder også, at det store fokus på billige lamper til hele hjemmet, gør Nielsen Light lamper ideel til det mest basic belysning i hele huset, alt fra væglamper til loftlamper. 

Historien om Nielsen Light

Tilbage i 1995 startede familien Nielsen deres design og salg af lamper med henblik på det nordiske lampe design. Deres succes blev stor og de ramte smukke klassiske design med godt lys. Det var først senere at navnet Nielsen Light kom, faktisk først i 2004 hvilket kan være grunden til at du måske ikke kender det så godt? I dag er Nielsen Light ejet af EG Nordic som sælger meget andet end lamper, men med samme passion og lidenskab for flotte lamper til billige penge.

For Nielsen Light har nemlig ramt nogle rigtigt smukke klassikere som mange i dag kender rundt omkring fra. VI kan f.eks. nævne den meget populære Trafik gulvlampe som i dag fås i et utal af farver på fod og skærme. Ja, faktisk kan du designe din helt egne Trafik gulvlampe lige her. Men også den smukke arkitekt lampe og mange andre flotte kendte design er i dag solgte af Nielsen Light.