• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Nielsen Light lamper

Vores lille danske leverandør Nielsen Light byder på masser af billige lamper til enhver smag. Du kan altid finde en ny lampe til hele hjemmet fra danske Nielsen Light. For ikke mindst at nævne de meget populære Trafik gulvlamper og kuglependler i flere farver og størrelser. Køb Nielsen Light lamper her.

Læs mere

1-51 af 101

1-51 af 101 resultater

1-51 af 101

1-51 af 101

Billige Nielsen Light lamper 

Den gode belysning er altid fokus hos Nielsen Light som sætter en ære i at byde på høj kvalitet af deres lamper og at de altid leverer en god belysning til ethvert behov. Nielsen Light er uden tvivl en af vores mindste leverandører i antallet af varer, men ikke i salg, da de har det rigtige sortiment til de rigtige priser. Ligeledes er deres selv-valg kæmpe stor, så hold øje med at du selv kan designe din lampe fra Nielsen light ved f.eks. at vælge lampeskærme i lige den farve du vil have eller måske vælge dit lampe-stel i en farve som passer bedst til dig? Køb dine Nielsen Light lamper online hos os og få lige så stor glæde af deres lamper som vi har. Vi har altid billige priser og gode tilbud på Nielsen Light lamper.

Historien om Nielsen Light, kort og godt!

Tilbage i 1995 startede familien Nielsen deres design og salg af lamper med henblik på det nordiske lampe design. Deres succes blev stor og de ramte smukke klassiske design med godt lys. Det var først senere at navnet Nielsen Light kom, faktisk først i 2004 hvilket kan være grunden til at du måske ikke kender det så godt? I dag er Nielsen Light ejet af EG Nordic som sælger meget andet end lamper, men med samme passion og lidenskab for flotte lamper til billige penge.

De enkelte klassikere og de smukke farver

For Nielsen Light har nemlig ramt nogle rigtigt smukke klassikere som mange i dag kender rundt omkring fra. VI kan f.eks. nævne den meget populære Trafik gulvlampe som i dag fås i et utal af farver på fod og skærme. Ja, faktisk kan du designe din helt egne Trafik gulvlampe lige her. Men også den smukke arkitekt lampe og mange andre flotte kendte design er i dag solgte af Nielsen Light.

Faktisk valgte vi fra start at føre hele sortimentet, pånær skærme, da vi ikke kunne vælge fra. Det betyder at du hos os kan få alle lamper fra Nielsen Light du kunne ønske dig og udvalget et stort.