• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Molly Marais (Tidl. Lisbeth Dahl lysekroner)

Vores fokus på Molly Marais lamper er helt klart på deres utroligt flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydeligt at se, at der tænker over stilen og designet i deres lysekroner og de andre smukke lamper fra det tidligere Lisbeth Dahl. Molly Marais er den ukronede dronning i smukke lysekroner med prismer og stil. Ingen slår Lisbeth Dahl's billige, men super elegante lysekroner med prismer. Køb en Molly Marais lysekrone og du vil absolut ikke føle dig snydt - Ingen slår deres  lysekroner med slots stil, det er virkeligt elegante lysekroner. 

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

7 vare(r)

7 vare(r)

Billige Molly Marais (Lisbeth Dahl) Lysekroner

Vi har haft Lisbeth Dahl (nu Molly Marais) lysekroner i lang tid og det er uden tvivl den bedst sælgende leverandør af lysekroner. Ingen tvivl om at Lisbeth Dahl har ramt det feminine og elegante look som søges i lysekroner til hall, entre, køkken, stue og hvor du ellers skal bruge en billige smuk lysekrone.
Du kan få lysekronerne med både 4 arme, 6 arme, 8 arme og lysekrone med 12 arme i både glas og plastik. 
Lysekroner med glasprismer er mere holdbare og modstandsdygtige over for ridser. Lisbeth Dahl laver dog de fleste af deres lysekroner med plastik prismer, hvilket gør lysekronerne billigere end med glas prismer.

Lisbeth Dahl er nu blevet til Molly Marais!