Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LightYears lamper på tilbud

Vi har købt et parti varer fra en tidligere forhandler, derfor har vi ikke fuldt sortiment. Alt er i begrænset antal!

LightYears udvikler og producerer lamper i meget høj kvalitet, i samarbejde med nogle af de bedste designere og arkitekter i verden. De skaber moderne lamper, som både er traditionelle og innovative - De bruges både i det professionelle og private marked og ses ofte i spektakulære indretninger i restauranter, hoteller, forretninger og private hjem.

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

Lamper fra Lightyears på tilbud

Vi har købt et stort parti Lightyears lamper, som vi nu sælger til gode priser. Du kan finde mange forskellige Lightyears lamper, da vi har købt et ret stort parti. Det betyder desværre også, at det ikke er hele sortimentet vi har, men dog er det de bedste modeller vi kan tilbyde dig. Vi har sørget for, at sætte alle lamperne på tilbud, så du altid får de bedste priser i markedet - endda de billigste priser på nettet. 

Vi har tidligere forsøgt, at få en samarbejdsaftale med Lightyears (læs mere herunder), men det er ikke lykkes. Så da vi fik mulighed for, at købe dette parti lamper, slog vi til. Vi er faktisk ret vilde med de designlamper som de har, de passer perfekt ind i de nordiske hjem, med et stilrent og alligevel hyggeligt design. Samtidig har Lightyears naturligvis styr på, at skabe en god belysning i deres lamper.

Billige Caravaggio lamper på tilbud

Det er især de kendte Caravaggio pendler som Lightyears er kendte for. De hænger i dag i mange restauranter, på mange Mc Donalds og i lige så mange private hjem. Du kender ret sikkert modellen, ellers gør du, når du ser lamperne. Du kan i dag få Caravaggio i hvid, sort og grå - og med lidt forskellige farver ledning, se mere på varerne. De giver et dejligt lys, og er gode mange steder i hjemmet. Sæt f.eks. de helt små op over køkkenbordet og de helt store op i en stor hall eller lign.

Caravggio lamperne er kendtetegnet ved, at deret elegante form hvor den er bredest for neden, og lidt smallere for oven - og især kendt for det lille metalstativ på toppen, som slutter ledningen fint af, ned mod skærmen. 
Du kan få Caravaggio i flere forskellige størrelser, alt fra den hele lille i Ø16cm i diameter - og op til den helt store på Ø55 cm H70 cm.

Undskyld vores billeder af Lightyears lamperne

Da lamperne er købt af en tysk distrubitør som har forhandlet Lightyears lamper i hele Tyskland, har vi selv måtte tage vores billeder. LightYears har ikke ønsket at indgå et samarbejde med os, hvilket er et krav for at kunne benytte deres billeder. 
Lamperne fejler naturligvis intet, det er IKKE 2. sortering eller lign. Det er blot fordi, at den tyske grossist ikke længere skal forhandle LightYears lamper mere - så har vi købt alt de havde tilbage på lager, til en god pris. Derfor kan vi nu tilbyde dig billige lightyears lamper på tilbud.

Du har selvfølgelig stadig dine 2 års reklamtionsret, det er der intet ændret ved.