Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Herstal lamper er dansk design

Herstal lamper er lavet med sans for detaljen og det gode lys, og måske er det også derfor, at Herstal gennem tiden har udviklet sig til en rigtig stor spiller inden for lamper og belysning. For os er Herstal lamper et klassisk og genkendeligt design som er nemt at holde af. Er du klar til Herstal lamper?

Læs mere

43 vare(r)

43 vare(r)

Køb Herstal lamper online her

Der er vist ingen tvivl om, at vi her hos LampeGuru.dk er ret vilde med lamperne fra Herstal. Det skyldes ikke kun deres flotte og funktionelle design, men også at Herstal bliver ved med at udvikle sig, og derved aldrig stopper med at designe nye, smukke lamper. Med tiden er Herstal også begyndt at designe boligtilbehør, hvor den skandinaviske og simple designstil går igen. På trods af, at Herstal bliver ved med at udvikle sig og indtage nye markeder, så er udviklingen af lamper langt fra stoppet. Herstal har faktisk mere fart på, end de har haft længe, når det kommer til udvikling og designs af nye lamper. Her tænker vi især på, at de hele tiden udvikler nye kollektioner med afsæt i det klassiske, cool og casual udtryk.

Derudover er Herstal i høj grad begyndt at tænke den energibesparende teknologi ind i deres flotte lampedesigns. Dette betyder, at du med en eller flere lamper fra Herstal, nu ikke bare kan få smukke lamper i god kvalitet, men også kan få lamper lavet med tanke på miljøet. Sparepærer og LED-pærer har ekstremt lang levetid, samtidig med at mulighederne for at spare strøm bliver mangedoblet, end ved brug af almindelige pærer – og dette er helt uden at du skal gå på kompromis med den gode belysning. Du har nu derfor mulighed for at købe Herstal lamper, hvor flot design, funktionalitet og strømbesparelse går op i en højere enhed. 

Nye Herstal lamper 

Kender du Herstal fra dengang de lavede lavvolt spots til loftet eller fra de kendte ballon lamper som hang i rigtig mange danske hjem i 00'erne, så vil du ret sikkert stadig kunne lide de nye Herstal lamper som bliver lavet i dag. Der er selvfølgelig stadig sket en hel del på design-siden omkring disse lamper og mærket i det hele taget, men du vil godt kunne kende mange af de designlinjer i de nye Herstal lamper - og spørger du os, er genkendeligheden fra det gode af. Vi har altid været vil med det klassiske smukke mathvide glas som de altid har været gode til, og det vil du her komme til at se endnu mere til.

De nye Herstal lamper som er præsenteret i 2019 og 2020 er med et fokus på dansk design som fra dengang de startede i Odense, men også et nytænkende design som lader dig se muligheder der ligger i, at Herstal lamper i dag bliver produceret på egen fabrik i Sverige, som i dag ejer Herstal. Netop det, at Herstal selv har mulighed for at være tæt på deres egen lampeproduktion gør, at du kan få laver som er mere modige i designet, men også i kvaliteter som ellers kun kender fra langt dyrere lamper.

Hvilke Herstal lamper søger du?

Vi prøver så vidt muligt at have alle Herstals lamper i vores sortiment og på vores lager – men skulle vi ikke ligge inde med præcis den lampe du søger, så send os endelig en forespørgsel på din vare eller reservedel! Vi kan uden problemer få alt fra Herstal hjem i løbet af en uge til 14 dage, hvis Herstal ligger inde med lampen! Men du kan også tage et kig på det store udvalg, vi har af Herstal lamper, og så er vi sikre på, at du nok kan finde noget, der passer dit hjem, og den type belysning, som du søger. For at gøre det mere overskueligt for dig at finde rundt i vores store sortiment af lamper fra Herstal, har vi delt Herstal kategorien op efter de lampetyper, du kan finde hos os:

Herstal lamper på tilbud

Herstal lamper er klassiske lamper til loft, bord og gulv. De giver et behageligt lys, når du træder ind i et rum. Herstal lamper giver en mere fokuseret belysning, og det gør loftspots gode til køkkenet eller en entre, hvor du er afhængig af en god og skarp grundbelysning. Herstal lamper til bordet kan fungere til at skabe hygge i baggrunden eller til at skabe arbejdslys på bordet, mens væglamperne og gulvlamperne kan bruges som sengelamper i soveværelset eller fx læselampe i stuen. Herstal lamper er en cool serie af lamper, som leder tankerne tilbage på de gode gamle designår fra 1920’erne til 1970’erne.

Lamperne fra retroserien kan skabe hygge og stemning i hjemmet med deres gode belysning, flotte design og strejf af nostalgi. Herstal har altså et stort og unikt udvalg af kvalitetslamper, som passer til dit hjem, uanset om din stil og indretning er klassisk, cool eller casual. Dette er på trods af, at Herstals designs ofte er inspireret af det skandinaviske udtryk, hvor rene linjer, et afbalanceret farvevalg og simple designs går igen fra lampe til lampe. Kort sagt mener vi her hos LampeGuru.dk, at Herstal står for flot design, gode lamper og skarpe priser - hvor alle kan være med.

Herstal lysekroner i moderne stil

Vi er helt vilde med lysekroner og vi elsker de fine detaljer og det flotte og elegante udtryk som lysekroner giver! Men lysekroner er rigtig mange ting – du kan få den i slots-stilen, hvor de er prægtige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glas-prismer. Men der er også de mere neutrale og stilrene lysekroner uden prismer og uden for mange detaljer, som nemt kan sættes ind sammen med den enkle skandinaviske stil. Til sidst er der de farverige og sjove lysekroner som skaber masser af humør og liv i hjemmet. De enkle og rolige lysekroner vil ofte hjælpe med at sætte linie i din indretning. Lampeguru.dk har mange forskellige slags, men vores lysekrone med 8 arme er mest populær da den størrelsesmæssigt passer godt ind over f.eks. et spisebord.