Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Herstal lamper – klassisk, cool og casual belysning

Herstal lamper er lavet med sans for detaljen og det gode lys, og måske er det også derfor, at Herstal gennem tiden har udviklet sig til en rigtig stor spiller inden for lamper og belysning. Successen er ikke kun gældende i Danmark, men har også bredt sig til udlandet. Dette er på trods af, at Herstals designs ofte er inspireret af det skandinaviske udtryk, hvor rene linjer, et afbalanceret farvevalg og simple designs går igen fra lampe til lampe. Kort sagt mener vi her hos LampeGuru.dk, at Herstal står for flot design, gode lamper og skarpe priser - hvor alle kan være med. Det betyder, at alle kan få glæde af Herstals kvalitetslamper, som vi mener, vil klæde ethvert hjem, uanset om din stil er klassisk, cool eller casual. 

Læs mere

1-51 af 71

1-51 af 71 resultater

1-51 af 71

1-51 af 71

Køb Herstal lamper online her

Der er vist ingen tvivl om, at vi her hos LampeGuru.dk er ret vilde med lamperne fra Herstal. Det skyldes ikke kun deres flotte og funktionelle design, men også at Herstal bliver ved med at udvikle sig, og derved aldrig stopper med at designe nye, smukke lamper. Med tiden er Herstal også begyndt at designe boligtilbehør, hvor den skandinaviske og simple designstil går igen. På trods af, at Herstal bliver ved med at udvikle sig og indtage nye markeder, så er udviklingen af lamper langt fra stoppet. Herstal har faktisk mere fart på, end de har haft længe, når det kommer til udvikling og designs af nye lamper. Her tænker vi især på, at de hele tiden udvikler nye kollektioner med afsæt i det klassiske, cool og casual udtryk. Derudover er Herstal i høj grad begyndt at tænke den energibesparende teknologi ind i deres flotte lampedesigns. Dette betyder, at du med en eller flere lamper fra Herstal, nu ikke bare kan få smukke lamper i god kvalitet, men også kan få lamper lavet med tanke på miljøet. Sparepærer og LED-pærer har ekstremt lang levetid, samtidig med at mulighederne for at spare strøm bliver mangedoblet, end ved brug af almindelige pærer – og dette er helt uden at du skal gå på kompromis med den gode belysning. Du har nu derfor mulighed for at købe Herstal lamper, hvor flot design, funktionalitet og strømbesparelse går op i en højere enhed. 

Mangler du en bestemt lampe fra Herstal?

Vi prøver så vidt muligt at have alle Herstals lamper i vores sortiment og på vores lager – men skulle vi ikke ligge inde med præcis den lampe du søger, så send os endelig en forespørgsel på din vare eller reservedel! Vi kan uden problemer få alt fra Herstal hjem i løbet af en uge til 14 dage, hvis Herstal ligger inde med lampen! Men du kan også tage et kig på det store udvalg, vi har af Herstal lamper, og så er vi sikre på, at du nok kan finde noget, der passer dit hjem, og den type belysning, som du søger. For at gøre det mere overskueligt for dig at finde rundt i vores store sortiment af lamper fra Herstal, har vi delt Herstal kategorien op efter de lampetyper, du kan finde hos os:

Herstal lysekroner og hængelamper

Herstal pendler er hængelamper til loftet. De giver et behageligt lys, når du træder ind i et rum. Herstal loftspots giver en mere fokuseret belysning, og det gør loftspots gode til køkkenet eller en entre, hvor du er afhængig af en god og skarp grundbelysning. Herstal bordlamper kan fungere til at skabe hygge i baggrunden eller til at skabe arbejdslys på bordet, mens væglamperne og gulvlamperne kan bruges som sengelamper i soveværelset eller fx læselampe i stuen. Herstals retro lamper er en cool serie af lamper, som leder tankerne tilbage på de gode gamle designår fra 1920’erne til 1970’erne. Lamperne fra retroserien kan skabe hygge og stemning i hjemmet med deres gode belysning, flotte design og strejf af nostalgi. Herstal har altså et stort og unikt udvalg af kvalitetslamper, som passer til dit hjem, uanset om din stil og indretning er klassisk, cool eller casual.