Herstal lamper – skandinavisk design lamper med et pift!

Herstal lamper er lavet med sans for detaljen og det gode lys. Gennem tiden har Herstal udviklet sig til at blive en rigtig stor spiller på bl.a. lamper og belysning i både Danmark og udlandet. Kort sagt, er Herstal, flot design og gode lamper til billige priser. Du kan også se hele deres sortiment på www.herstal.dk (åbner i nyt vindue).

Herstal er dansk, klassisk design som holder i mange år

Herstal stopper aldrig med at udvikle nye flotte lamper og er i tiden også gået ind i boligtilbehør. Men udviklingen på lampe delen er ikke stoppet og har faktisk fået ekstra fart på. Herstal tænker selvfølgelig den energibesparende teknologi ind i deres kreative evner, hvilket resulterer i smukke lamper i god kvalitet og med plads til sparepære og LED pærer.

Mangler du en bestemt lampe fra Herstal?

Vi prøver så vidt muligt at have alle Herstals lamper i vores sortiment og på vores lager – men skulle vi ikke ligge inde med præcis din lamper du søger, så send os endelige en forspørgsel på din vare eller reservedel! Vi kan uden problemer få alt fra Herstal hjem i løbet af en uge til 14 dage, hvis Herstal ligger inde med lampen! 

Vi har delt Herstal kategorien op:

Vent venligst ...