Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Halo Design lamper til gode priser

Halo design er et dansk brand som går op i at have "de rigtige priser" på lamper, der samtidig også er i flot design. Halo design lamper er nytænkende og spændende og altid med et klassisk touch som gør, at Halo Design lamper kan passe ind i ethvert hjem. Men udover et flot design står Halo Design også for ordentlig belysning, som er pakket ind i moderne danske designs. Det gør Halo Tech lamper til alsidige lamper til alle rum og flader i hjemmet. Vi har hele udvalget - så find din nye gulvlampe, bordlampe eller pendel lige her.

Læs mere

1-51 af 266

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 266 resultater

1-51 af 266

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 266

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lamper fra Halo Design i nordisk design

For os er Halo Design lamperne som skabt til LampeGuru's ånd om, at sælge flotte lamper med et godt lys - uden at du bliver flået på pengepungen. De mener, at alle skal have råd til at købe flotte designlamper til hele hjemmet, og det skal være muligt at skifte dem ud, uden at få dårlig samvittighed over prisen. 
Det er på nogenlunde samme grundlag at vi selv startede LampeGuru i sin tid, derfor er Halo Design en perfekt samarbejdspartner for os. Vi sørger for at danskerne får lys og lamper til rimelige priser - Og selvfølgelig med hurtig fragt, så du ikke skal gå og vente for længe på dine lamper.

Vi har alle lamper fra Halo Design's sortiment, og skulle noget være smuttet for os, så spørg endelig ind til en specifik vare som du søger. Bemærk dog, at sortimentet skifter hele tiden, så den lampe du søger kan være udgået - men hvis den findes, så kan vi i hvert fald skaffe den.

Billige lamper i Dansk design

Halo Design har i dag samarbejde med flere danske designere. Det betyder ikke, at du skal betale ekstra meget for dine lamper, det betyder bare at du får mulighed for at købe lamper hvor der er tænkt lidt ekstra over, at lyset skal være fantastisk og at du samtidig får en smuk lampe. De har i dag et sortiment som er 4 gange større end da vi startede vores webshop tilbage i 2010. Siden dengang har de dog stadig flere klassikere i sortimentet. Det er disse lamper hvor du får et look der ikke er umoderne i morgen, men samtidig et lys som kunderne har været så glade for, at de har vendt tilbage til disse lamper igen og igen.

For Halo Design har det også været vigtigt, at lave store serier af lamper hvor du både kan købe bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i samme serien. På den måde er det nemt for dig, at få et ens look på lamperne i hjemmet. Vi er ret facineret af Halo Design lamperne og de er slet ikke til at komme uden om - tag et kig på dem, og lad dig bare inpirere. 

Colors By Copenhagen lamper fra Halo

Halo Design laver også Colors By Copenhagen lamper, som er en superfunky serie af lamper til billige priser, hvor alle kan være med – også hvis du er til masser af farver pakket ind i et minimalistisk design. Colors By Copenhagen, der er et dansk varemærke, har altså masser af charme og flotte detaljer at komme efter. Alle Colors By Copenhagen lamper fra Halo Tech kan købes online hos LampeGuru.dk til altid billige priser. Colors By Copenhagen har loftslamper, bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper i rigtigt fint design. Colors By Copenhagen lamper er blevet super populære – og her hos LampeGuru.dk kan vi godt forstå hvorfor! Har du spørgsmål til specifikt Colors By Copenhagen eller Halo Tech lamper generelt så skriv endelig bare en mail til os, uanset om det, du har på hjerte, er stort eller småt. Ønsker du at købe flere lamper fra Halo Tech, så er vi altid klar med et godt tilbud til dig, så du kan få fornøjelsen af at udsmykke dit hjem med flot og funktionelt design, der kan lyse enhver stemning eller lejlighed op, uanset hvilken lampe fra Halo Tech der er det helt rette match for dig.  

Dallas lamperne fra Halo Tech er med fin, hvid glasskærm og flot kromstel, og samtidig er det en billig lampeserie fra Halo Tech, der fås i rigtig mange flotte farver, hvis du ikke er typen, der er bleg for at sætte kulør på hverdagen. En billig Halo Tech lampe online kan ikke skuffe dig – men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds, sender du bare lampen retur til os, og så finder vi en løsning. Det er altså helt enkelt og overskueligt at købe din næste lampe hos os, måske fra Halo Tech? Du kan altid se hele udvalget af Halo Tech lamper på deres egen hjemmeside www.halodesign.dk