Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Halo Tech

Halo Tech lamper i bedste kvalitet og super design

Halo Tech design er et dansk brand som går op i at have de rigtige priser på lamper i flot design. Halo Tech design lamper er nytænkende og spændende og altid med et klassisk touch. Lamper fra Halo Tech giver dig ofte frihed til at vælge mellem en masse lamper i klassisk og moderne dansk design. Halo Tech design laver både bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftlamper. Der er ingen tvivl om at Halo Tech Dallas lampeserie er den mest populære og den er også super fin. Dallas lamperne fra Halotech er med fin hvid glasskærm og flot krom stel – en billig lampeserie fra Halo Tech - men fås i rigtig mange flotte farver!
En billig Halo Tech lampe online kan ikke skuffe dig – men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds, sender du bare lampen retur, helt enkelt.
Du kan altid se hele udvalget på deres hjemmeside www.halotechdesign.com (åbner i nyt vindue).

Halo Tech har også funky og farverige lamper

Halo Tech laver også Colors By Copenhagen lamper som er en super funky serie af lamper til billige priser med masser af farver. Colors By Copenhagen har masser af charme og flotte detaljer og Colors By Copenhagen er stadig et dansk varemærke. Alle Colors By Copenhagen lamper kan købes online hos LampeGuru.dk til altid billige priser. Colors By Copenhagen har loftlamper, bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper i rigtigt fint design. Colors By Copenhagen lamper er blevet super populære – og man forstår hvorfor!
Har du spørgsmål til Colors By Copenhagen eller Halo Tech lamper så skriv os bare en mail – vi laver altid et godt tilbud!Vent venligst ...