Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Halo Design lamper til gode priser

Halo Design er et dansk brand som går op i at have "de rigtige priser" på lamper, der samtidig også er i flot design. Halo Design lamper er nytænkende og spændende og altid med et klassisk touch som gør, at Halo Design lamper kan passe ind i ethvert hjem. Men udover et flot design står Halo Design også for ordentlig belysning, som er pakket ind i moderne danske designs. Se f.eks. DC lamper her.

Læs mere

1-51 af 252

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 252

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lamper fra Halo Design i nordisk design

For os er Halo Design lamperne som skabt til LampeGuru's ånd om, at sælge flotte lamper med et godt lys - uden at du bliver flået på pengepungen. De mener, at alle skal have råd til at købe flotte designlamper til hele hjemmet, og det skal være muligt at skifte dem ud, uden at få dårlig samvittighed over prisen. 
Det er på nogenlunde samme grundlag at vi selv startede LampeGuru i sin tid, derfor er Halo Design en perfekt samarbejdspartner for os. Vi sørger for at danskerne får lys og lamper til rimelige priser - Og selvfølgelig med hurtig fragt, så du ikke skal gå og vente for længe på dine lamper.

Vi har alle lamper fra Halo Design's sortiment, og skulle noget være smuttet for os, så spørg endelig ind til en specifik vare som du søger. Bemærk dog, at sortimentet skifter hele tiden, så den lampe du søger kan være udgået - men hvis den findes, så kan vi i hvert fald skaffe den.

Billige lamper i Dansk design

Halo Design har i dag samarbejde med flere danske designere. Det betyder ikke, at du skal betale ekstra meget for dine lamper, det betyder bare at du får mulighed for at købe lamper hvor der er tænkt lidt ekstra over, at lyset skal være fantastisk og at du samtidig får en smuk lampe. De har i dag et sortiment som er 4 gange større end da vi startede vores webshop tilbage i 2010. Siden dengang har de dog stadig flere klassikere i sortimentet. Det er disse lamper hvor du får et look der ikke er umoderne i morgen, men samtidig et lys som kunderne har været så glade for, at de har vendt tilbage til disse lamper igen og igen.

For Halo Design har det også været vigtigt, at lave store serier af lamper hvor du både kan købe bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i samme serien. På den måde er det nemt for dig, at få et ens look på lamperne i hjemmet. Vi er ret facineret af Halo Design lamperne og de er slet ikke til at komme uden om - tag et kig på dem, og lad dig bare inpirere. 

Colors By Copenhagen lamper fra Halo Design

Halo Design laver også Colors By Copenhagen lamper, som er en superfunky serie af lamper til billige priser, hvor alle kan være med – også hvis du er til masser af farver pakket ind i et minimalistisk design. Colors By Copenhagen, der er et dansk varemærke, har altså masser af charme og flotte detaljer at komme efter. Alle Colors By Copenhagen lamper fra Halo Tech kan købes online hos LampeGuru.dk til altid billige priser. Colors By Copenhagen har loftslamper, bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper i rigtigt fint design. Colors By Copenhagen lamper er blevet super populære – og her hos LampeGuru.dk kan vi godt forstå hvorfor! Har du spørgsmål til specifikt Colors By Copenhagen eller Halo Tech lamper generelt så skriv endelig bare en mail til os, uanset om det, du har på hjerte, er stort eller småt. Ønsker du at købe flere lamper fra Halo Tech, så er vi altid klar med et godt tilbud til dig, så du kan få fornøjelsen af at udsmykke dit hjem med flot og funktionelt design, der kan lyse enhver stemning eller lejlighed op, uanset hvilken lampe fra Halo Tech der er det helt rette match for dig.  

Dallas lamperne fra Halo Tech er med fin, hvid glasskærm og flot kromstel, og samtidig er det en billig lampeserie fra Halo Tech, der fås i rigtig mange flotte farver, hvis du ikke er typen, der er bleg for at sætte kulør på hverdagen. En billig Halo Tech lampe online kan ikke skuffe dig – men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds, sender du bare lampen retur til os, og så finder vi en løsning. Det er altså helt enkelt og overskueligt at købe din næste lampe hos os, måske fra Halo Tech? Du kan altid se hele udvalget af Halo Tech lamper på deres egen hjemmeside www.halodesign.dk

Historien om Halo Tech Design

Tilbage i 1994 startede iværksætteren Michael (dengang 18 år) det danske lampe-design firma Halo Tech design som hurtigt viste sig at blive en succes. Det flotte enkle design blandet med gode ideer og til tider lidt frækt design gjorde Halo tech lamper elsket i flere lande. Halo Tech Design er i dag repræcenteret i flere lande, fra Grækenland til Norge og har fortsat en flot udvikling i både byggemarkeder, møbelbutikker og lampeforretninger fysisk og online.

Halo Tech Design, har efterhånden designet så mangle forskellige lamper igennem deres 20 års, som design virksomhed. Og en af de mest kendte og populære serier er Dallas! Dallas-lamperne fås både som metal og glas, og er virkelig design i topklasse, og en lampe der er alsidig og enkel! Og det er det vi som forhandlere godt kan lide ved Halo Tech - deres design afspejler kundernes behov og efterspørgsel.

VI forsøger at have så mange varer som muligt på vores shop, men vi har ikke alt. Dog kan vi altid skaffe alt fra vores leverandører uden det tager længere tid end andre varer. Skriv og spørg hvis du har set en Halo Tech lampe eller en Colors By Copenhagen lampe du gerne vil have en pris på eller som du vil købe.

Det skyldes ganske enkelt, at El-light midt i 2014 blev opkøbt af vores anden danske leverandør Halo Tech Design. De har med opkøbet af Ellight lagt sig i spidsen for udviklingen af endnu flere klassiske designlamper i fremtiden.

EL-LIGHT BLIVER TIL HALO DESIGN

Du kender måske nogle af de flotte lamper som produceres af danske El-light. For det er nemlig kendte klassiske lamper til gode priser som er designet i Danmark. Grundholdningen er ikke alene, at du skal have et godt lys, men i særlig grad også, at du får en lampe i stilfuldt design som vil holde i mange år. 

Typisk er farver ikke det største fokus for El-light, men derimod sort/hvid/grå mv, som er de fortrukne farver, da de generelt set holder designet længst. Dog vil du ofte kunne opleve små designdetaljer som er i kobber eller messing.