Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Frandsen lamper er kvalitet til god pris

Måske selve navnet, Frandsen Lighting, ikke klinger helt så meget, men der er ikke den store tvivl om, at du har set nogle af deres lamper før. Frandsen har mange kendte design lamper, særligt kender vi dem fra de smukke kuglelamper kaldet Ball. Frandsen er blevet kendt på, at have lamper i god kvalitet, men stadig at holde prisen fornuftig. Deres bemaling af skærmene er særlig værd at bemærke, den står knivskarpt og det har altså en kæmpe betydning - særligt i en verden hvor der bliver lavet mange lamper, meget hurtigt, men desværre ikke så pænt.

Læs mere

33 vare(r)

33 vare(r)

Ball Lamper fra Frandsen

Som sagt, så er Ball væglamper og Ball pendler dem som vi selv kender Frandsen for. Disse fine kuglelamper i mange farver er helt enkle i designet, men den enkelthed de udstråler giver en super ro i indretningen, men sætter alligevel lidt "kant" på de minimalistiske hjem vi har.
Selvfølgeligt er der også tænkt på, at belysningen i Ball lamperne skal spille godt sammen med designet. Derfor når du i en Ball væglampe et fint fokuseret lys, takket være metalskærmen som koncentrere lyset derhen hvor du vender åbningen.
Er der en farve du mangler eller en lampe - Så skriv endeligt bare til os!

Da vi først begynde, at interessere os for Frandsen lamper, var det helt klar de fantastiske gulvlamper som vi faldt for. De har flere forskellige, og meget populære, gulvlamper som både er klassiske og moderne. En af de mest populære gulvlamper fra Frandsen er den kendte Ball Dobbelt Gulvlampe, som består af et sted, f.eks. i sort, samt 2 ball skærme på stangen, som du selv kan bestemme retningen på.
Passende kunne det jo være, at have et par af de andre smukke Ball lamper i samme rum, det får ofte et rum til at hænge bedre sammen.

Andre lamper fra Frandsen

Det klassiske runde design, er elsket af mange, men hvis du ikke er faldet for det, så har Frandsen masser andet, at byde ind med. De har nemlig udviklet en masse smukke pendler i unikke former og farver, som skaber små lysende skønheder. Det er uanset om du er til glas-lamper (fås f.eks. også i pink og blå), eller om du hellere vil have metalpendler som Cohen serien. Har du en Cafe eller en restaurant, så er det bestemt også værd, at kigge denne vej. Mange af Frandsen pendlerne er nemlig udført, så de er super nemmere at tørre af, når du skal rengøre dem.

Vi har i skrivende stund mere end 50 lamper fra danske Frandsen så du bør altid kunne finde en lampe som du kan komme til at holde af. Fælles for alle disse Frandsen lamper er, at de er lavet i en super god kvalitet med en god mailing og flotte afslutninger på lakeringen. En sag som er vigtigt for Frandsen lamper er nemlig, at du får et ordentlig produkt - det koster ganske vist lidt mere end tilsvarende produkter, som dog ikke er lavet i samme gode kvalitet. Derfor vil vi altid anbefale lamper fra Frandsen til dig som går op i at dine lamper er perfekt i udførslen.