Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

DL20 + DL31 lamper fra DybergLarsen

En nyere serie af lamper fra danske DybergLarsen er deres DL20 lamper og deres lidt større DL31 lamper. Lamperne er naturligvis dansk designet som du kender det fra resten af lamperne fra dem, og vi er af den holdning, at de igen har skabt en klassisker med de mindre DL20 lamper og de større DL31 lamper. Du kan se komplet udvalg af DL lamper herunder og har du spørgsmål, så kontakt os endelig bare.

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

DL20 lampe fra DybergLarsen

Det var faktisk her det hele startede. Danske DybergLarsen ønskede at lave et flot, klassisk design som kunne lidt af det hele. Deres ide var fra start, at lave en lille fin DL20 pendel som kunne give et fantastisk lys, men også i et typisk tidsløst design som man ikke blev træt af at kigge på efter få år. Her blev den danske designer Frank Kerdil sat igang med, at finde det nye klassiske design som endte med at blive til de smukke DL20 lamper fra DybergLarsen - og sikke et resultat!

DL20 lamper bruges ofte over de mindre spisebordet hvor der hænges to eller tre DL20 pendler op. Men også over sofabordet eller i hjørnet af stuen i en klynge af 2 eller 3 DL20 pendel lamper ser de super fine ud. Derudover findes DL20 lampe også som bordlampe og her får du en super fin lille bordlampe som kan stå på den lille reol, ude i entreen eller bruges som skrivebordslampe. I det hele taget er DL20 lampe en rigtig flot lampe i en virkelig fin størrelse.

DL31 lampe i glas

Da de mindre DL20 lamper blev en populær lampeserie hos DybergLarsen kunne det samtidig hurtig mærkes, at der manglede noget i sormtimentet. Vi begyndte, at få forespørgsler på lidt større udgaver af den populære lampeserie DL lampe. Derfor gik deres danske designer igen igang med, at tegne en DL31 lampe, og selvom det kan lyde som en enkel ting blot at skulle lave en større udgave, så skal der alligevel tages højde for flere ting, når man som med DL31 lampe vil lave en større udgave af en mindre lampe - men som du kan se, så lykkes det fantastisk flot og DL31 lampe er i dag den mest solgte af de 3 størrelser der findes.

Med DL31 lamperne kom også et nyt materiale på banen, et materiale som faktisk er svært at lave, men som er super velegnet til lamper. Det "nye" materiale blev til, at DL31 lampe blev lavet i glas, eller som DybergLarsen kalder det Opal hvilket er beskrivelsen for det mathvide glas. Glas er svært at lave, især hvis man skal holde prisen nede som resten af DL lamperne er, men det er lykkes super fint.

Vi ser ofte at DL31 lampe bruges over spisebordet, og har du et større spisebord så er DL31 lampe virkelig en flot pendel af hænge op i en række med to eller tre lamper. Vælger du DL31 glas lampe over spisebordet, så får du samtidig et super flot lys som spreder sig både ned på bordet og ud i hele rummet de hænger i. 
I Samme omgang er det også værd at nævne, at DL31 lampe er lavet som bordlampe og som guvlampe som begge er blevet meget populære i størrelserne.

DL45 lampe i flere modeller

Det seneste skud på stammen er de store DL45 lamper, som navnet antyder er hele 45 cm i diameter. Det er en stor lampe som også er perfekt til det store spisebord hvor den giver en fantastisk god lysspredning som dække hele bordet. Men DL45 lampe er også en større lampe som er god til at give lidt mere fylde i rummet, altså en lampe som ikke lige bliver overset, hverken som DL45 hængelampe eller i gulvlampe modellen.

Søger du en lampe som har det klassiske look, men som gerne må blive set i hjemmet, så kan vi absolut anbefale en DL45 lampe som har begge fordele, og som giver dig det ekstra klassiske look som passer godt ind i det nordiske look og det minimalistiske hjem. Indtil nu er DL45 lamper kun lavet i hvid metal, men mon ikke at de udvkler på denne serie også med tiden.

DL udendørslamper

Her er nogle af de DL lamper som vi synes er allermest fantastiske, vi synes simpelthen at DybergLarsen med de udendørs udgaver af DL lamperne har ramt plet med både det smukke klassiske design, og så passer størrelser ideelt til at hænge udendørs på de danske hjem. I det hele taget er en dansk designet udendørslampe som DL udendørslamper er, lidt af et særsyn og bestemt noget som vi gerne ønsker at få vist frem. Du finder DL udendørslamper i flere størrelser og du kan ikke blive skuffet over det smukke look som du får i disse fine DL udelamper.

Danske DybergLarsen har heldigvis valgt at lave deres DL udendørslamper i flere størrelser og udgaver. Det betyder, at du faktisk kan finde både DL udendørs væglampe og DL udendørs standerlampe sådan, at du kan skabe en smuk sammenhæng i din udendørsbelysning. De tåler naturligvis sagtens det danske klima, så selvom det regner og rusker meget i det danske vejr, så er de smukke DL udendørslamper klar til at give dig en skøn belysning hele året.