Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Kun hos LampeGuru.dk - Altid GRATIS Philips pære med!

PineApple lamper fra Dyberg-Larsen

Dyberg-Larsen er et dansk design mærke som er stormet frem på kort tid med fantastiske og flotte designlamper med skøn belysning. Dyberg-Larsen er blevet særligt kendte på deres smukke PineApple pendler som gør det op med de store designikoner til gode priser. Tanken bag Pine Apple lamperne er ikke kun det flotte design som lamper uden tvivl har, men også den gode belysning er i stort fokus. Lampen blænder dig ikke i øjnene og er lavet i den absolut bedste kvalitet. Pine Apple pendel lamperne er desuden produceret i Danmark hvilket optimerer kvaliteten yderligere og sikrer en stabil levering af PineApple lamperne. Du kan få Pine Apple i mange smukke farver og størrelse fra XS Ø18 cm og op til Ø70 cm. Priserne ligger på et fornuftigt leje, hvilket også har bevirket en enorm design succes for Pine Apple lamperne. 

Klassiske Illumin lampe er også fra Dyberg-Larsen

Men Dyberg-Larsen har også mærket Illumin lamper som er usamlede lamper som kan samles på kun 11 min. - ja, det passer faktisk, Illumin kan samles på 11 minutter, derfor også navnet i-11-u-Min og de er designet efter præcis sammen design standarder som PineApple og de andre lamper i Dyberg-Larsen familien. Vi har valgt nogle af de bedste illumin pendler ind i vores online sortiment, og vi synes bestemt du skal se dem igennem.
Illumin fås både til børn og voksne og giver en fantastisk god belysning hvor end de benyttes.

Er der noget fra Dyberg-Larsen du mangler?

Hvis der er noget fra Dyberg-Larsen du mangler og som stadig er i sortiment, men ikke er til at finde hos os, så skriv! Vi kan nemlig skaffe alle varer - både lamper, møbler og alle andre ting de har. Leveringstiden vil typisk være max en uge, men du kan altid skrive og spørge, så finder vi ud af det hurtigt. Kontakt os her.Vent venligst ...