Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

DybergLarsen lamper

DybergLarsen er et dansk designmærke, som er stormet frem på kort tid med fantastiske, flotte og funktionelle designlamper med skøn belysning. DybergLarsen er blevet særligt kendte på deres smukke PineApple lamper eller lamper til loftet, som gør det op med de store designikoner til gode priser, hvor alle kan være med uden at gå på kompromis med et tidsløst design. Søger du en anden klassisk lampe, så tag et kig på en DL lampe som også er danske design med et smukt klassisk look.

Læs mere

1-51 af 82

1-51 af 82

Lamper fra DybergLarsen

Men udover den populære PineApple lampe har Dyberg-Larsen har også mærket Illumin lamper, som er usamlede lamper, der kan samles på kun 11 min. Ja, det passer faktisk. Illumin kan samles på 11 minutter, derfor også navnet i-11-u-Min, og alligevel de er designet efter præcis sammen designstandarder som PineApple og de andre lamper i Dyberg-Larsen-familien. Hos LampeGuru.dk har vi valgt nogle af de bedste Illumin pendler til vores online sortiment, og vi synes bestemt, du skal se dem igennem, fordi de er et besøg værd – og pas på, du ikke falder pladask for dem alle sammen, medmindre du har god plads. I øvrigt fås Illumin både til børn og voksne, og uanset om lampen eller lamperne fra Dyberg-Larsen skal bruges i soveværelset, stuen eller på børneværelse, giver de en fantastisk god belysning, hvor end de benyttes.

Manger du DybergLarsen lamper?

Hvis der er noget fra Dyberg-Larsen, du mener, vi mangler hos LampeGuru.dk, og som stadig er i sortiment, men ikke er til at finde hos os, så tøv ikke med at kontakte os! Du kan ringe, maile eller skrive til os i chatten. Vi tager nemlig ofte nye varer ind i vores sortiment, så du har noget forskelligt at vælge imellem, og det er jo kun et plus, hvis sortimentet også er baseret på behov og ønsker fra jer. Hos LampeGuru.dk kan vi desuden skaffe stort set alle varer fra Dyberg-Larsen – både lamper, møbler og alle andre ting, de har, så kontakt os endelig, hvis du har ønsker, vi skal sende til dig, eller som, du mener, vi med fordel kan tilføje til vores sortiment. Leveringstiden på en særbestilling vil typisk være max en uge, men du kan altid skrive og spørge os, så finder vi ud af det hurtigt, så du kan bruge tid fornuftigt, mens du venter på dit næste design fra Dyberg-Larsen.

Hvem er Dyberg-Larsen?

Stifteren, Thomas Dyberg-Larsen, startede firmaet i 2011 med egen fabrik i Nørre Aaby. De flotte designlamper blev lavet i samarbejde med designeren Frank Kerdil som har stået for de fleste design fra firmaet. Franks holdning til design er klar og ligetil: Et design skal altid kunne lidt mere, end det som allerede findes på markedet i dag. Kan et nyt design blot det samme som andre designs, er der ingen grund til at skabe nyt. Frank Kerdil har designet alt fra lamper til køkkenting og har i dag også egne produkter produceret i Kina.

Faktisk er Dyberg-Larsen ikke noget ret gammelt firma, det startede i 1997 af Karin Larsen med et enkelt mærke under vingerne. Det blev hurtigt en succes og automatisk kom flere og flere mærker med i design virksomheden som hurtigt fandt ud af at de havde øje for det gode design og kundernes smag. Senere i 2010 kom så lamperne fra Frank Kerdil med som har været en massiv vækst til følge. Lamperne som et nyt kapitel for Dyberg-Larsen og spiller i dag en stor rolle for virksomheden. Dyberg-Larsen sælger i dag til en langt række lande i og uden for Europa og væksten er stødt stigende med fokus på endnu flere markeder. Kvaliteten er ikke bare et mål, men har altid været et krav og er stadig en del af den vision som Dyber-Larsen arbejder du fra.

I dag finder du lamperne i flere lande, ikke kun i Danmark. Flere lande kommer løbende til, så du i dag finder DybergLarsen lamper i flere Europæiske lande. Gå på opdagelse i lamper fra leverandøren bag de smukke PineApple og illumin lamper, fra starten med Magazine lampen, til i dag hvor der findes et bredt udvalg af smukke lamper.