• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Disney lamper - Sidste chance!

Det samarbejde for Philips og Disney lavede for flere år siden udløber i slutningen 2018 og der vil derfra ikke blive produceret flere Disney lamper fra Philips. Derfor kan vi ikke garantere, at den Disney lampe du forelsker dig i i dag, også er på lager i morgen. Vi har købt godt hjem af lamperne fra Disney, men alle varer gælder kun så længe lager haves! Så køb hellere én for meget :)

Læs mere

1-51 af 71

1-51 af 71 resultater

1-51 af 71

1-51 af 71

Helt nye Philips Disney lamper

Philips har lavet en stor aftale med DIsney som betyder et stort udvalg af super seje Disney børnelamper i super seje designs. Som altid står Philips for design og kvalitet - og i denne omgang blandet med Disney's kæmpe univers af sjov og leg. Vi er ret vilde med de nye Philips Disney børnelamper og det kan du også være, for de giver både et dejligt lys, er i virkeligt fine designs og så er prisen lige i øjet. Du kan læse mere om belysning fra Philips på www.philips.dk (åbner i nyt vindue).

LampeGuru.dk har et kæmpe udvalg af Disney Børnelamper!

Mange billige Disney lamper sælges i hele serier så alle lamper i børneværelset passer sammen. Køb dine disney lamper til børneværelset hos os, vi har altid gode tilbud på disney lamper. Kig ind og se vores kæmpe udvalg i søde disney lamper til piger og drenge. Vi får tit nye billige disney lamper på tilbud og skriv gerne til os hvis du mangler noget. Se også vores disney loftlamper såsom disney loftspot eller disney spots. Vi har også søde disney bordlamper samt disney væglamper, alt til billigeste pris! Bemærk vores Disney bordlampe er med LED belysning. Led pærer i disneylamper er en ekstra sikkerhed for så bliver din børnelampe ikke varm og derved langt mere sikker for de små.