• 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Billige disney børnelamper - alle de kendte disney lamper

LampeGuru.dk har Danmarks største udvalg i Disney børne lamper og her finder du alle de børnelamper fra Disney du søger. Vores Disney børnelamper er søde, seje og sjove og vi har Disney børnelamper til både drenge og piger.
Disney børnelamper til drenge kan være Cars børnelamper med biler eller Mickey Mouse børnelamper samt Peter plys børnelamper.
Disney børnelamper til piger kan være Minnie Mouse børnelamper, Princess børnelamper med prinsesser samt sødt design. Vores billige disney lamper er i super kvalitet og virkeligt fine billige børnelamper.

Læs mere

1-51 af 62

1-51 af 62 resultater

1-51 af 62

1-51 af 62

Helt nye Philips Disney lamper

Philips har lavet en stor aftale med DIsney som betyder et stort udvalg af super seje Disney børnelamper i super seje designs. Som altid står Philips for design og kvalitet - og i denne omgang blandet med Disney's kæmpe univers af sjov og leg. Vi er ret vilde med de nye Philips Disney børnelamper og det kan du også være, for de giver både et dejligt lys, er i virkeligt fine designs og så er prisen lige i øjet. Du kan læse mere om Disney lamperne på www.philips.dk (åbner i nyt vindue).

Men vi har også et kæmpe udvalg af film fra Disney på UncleWalt.dk !

LampeGuru.dk har et kæmpe udvalg af Disney Børnelamper!

Mange billige Disney lamper sælges i hele serier så alle lamper i børneværelset passer sammen. Køb dine disney lamper til børneværelset hos os, vi har altid gode tilbud på disney lamper. Kig ind og se vores kæmpe udvalg i søde disney lamper til piger og drenge. Vi får tit nye billige disney lamper på tilbud og skriv gerne til os hvis du mangler noget. Se også vores disney loftlamper såsom disney loftspot eller disney spots. Vi har også søde disney bordlamper samt disney væglamper, alt til billigeste pris! Bemærk vores Disney bordlampe er med LED belysning. Led pærer i disneylamper er en ekstra sikkerhed for så bliver din børnelampe ikke varm og derved langt mere sikker for de små.