Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Colors By Copenhagen lamper er fedt dansk design

Den danske lampevirksomhed Halo Design har udviklet dette hit af et brand kaldet Colors By Copenhagen som på meget kort til er blevet et kæmpe hit. Deres lamper er super moderne og med masser af farver og kant på designet som kun få kan sige nej til. Colors By Copenhagen pendler er designet med tanken om at det skal være dig muligt at ”design din egen lampe” som deres slogan siger. For dem er det frie valg vigtigt, så hvis du vil have en blå og gul lampe – eller en rød og sort lampe – eller hvad som helst andet, så kan det fås i Colors By Copenhagen lampeserierne.
Kvaliteten er vigtig for Halo Design så alle lamper bliver tjekket og lampen testes længe inden den sættes i produktion.

Læs mere

27 vare(r)

27 vare(r)

Design din egen lampe fra Colors By Copenhagen

Hvis du selv vil bestemme dit lampe humør HVER DAG, så tag et kig på Skagen (udgået) lamperne. Fordi i en Skagen lampe får du nemlig hele 5 forskellige farver skærm med i hver lampe – så kan du selv vælge hvilken farve lampe du vil have i dag, og i morgen! Det er nemlig super vigtigt at du ved Colors By Copenhagen lamper elsker farver og flotte detaljer.

Globepærer fra Colors By Copenhagen er så populære

Det er efterhånden blevet så populært at bruge globepære (store overdådige pærer, med flotte glædetråde indeni) sammen med flotte og dekorative fatningssæt, med farvede stofledninger. Og her er Colors By Copenhagen med i fronten! De har nemlig et kæmpe udvalg af globepærer - så mon ikke der  også er globepærer som du vil falde for?

Fede designlamper med farver i dansk design til billige priser

Et andet kendetegn ved Colors By Copenhagen må siges at være som overskriften lyder. Det er dansk design, primært af Michael Waltendorff, men også af nye og ”upcomming” designere. For Colors By Copenhagen er det vigtigt at alle kan købe lamperne så så mange får glæde af dem som muligt. Belysning og lamper skaber nemlig glæde og liv og især i den mørke del af året har vi brug for lyset, så hvorfor ikke vælge en lidt sjovere lampe?
Men du kan selvfølgeligt også få mange andre super flotte lamper, så tag endeligt et kig på dem alle sammen og mangler du noget, så skriv endeligt til os. Vi kan skaffe alle lamper fra Colors By Copenhagen!