Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

By Rydéns lamper i svensk kvalitet

"Snygga lampor og belysning" som svenske By Rydéns selv siger det. For os har det mest bemærkelsesværdige været, at kvaliteten af disse lamper er fantastisk god. I en tid hvor alt skal være billigst muligt, har By Rydéns (som andre af vores svenske mærker), slået sig an på kvalitet i stedet for kvantitet (ofte med ringe kvalitet til følge). Du ser det med det samme, især By Rydéns glaslamper er vi begejstrede for.

Er der andre lamper fra By Rydéns du søger, så kan det også skaffes.

Læs mere

19 vare(r)

19 vare(r)

Lamper fra By Rydéns skaber lys OG stemning

Det er i By Rydéns ånd, at skabe lamper som ikke bare har en ordenlig belysning. Men lamper som skaber stemning i det rum de er i. De skal være med til, at skabe miljø ud fra design og lys, perfekt til vores mange stilrene hjem, med det "skandinaviske look" med stramme linjer og minimalistiske tilgang til design. Her er (hvis du spørger os), By Rydéns gode til, at give designet af deres lamper, det ekstra pift som skaber rummet du er i. 

Af samme årsager er By Rydéns lamper perfekte til både kontormiljøer, den store hall/entre og til mødelokaler mv. Både fordi, at de har et fantastisk godt lys, men også fordi, at du har et design som er godt til store rum, da lamperne ofte kan fås i store størrelser.

Designlamper i svensk kvalitet By Rydéns

Den sjove historie for os omkring dette mærke er, at vi første gang stødte på By Rydéns lamper på en belysningsmesse i Stockholm i starten af 2017. Vi fangede lynhurtigt det flotte design, de fine designlinjer, og særligt den gode kvalitet. 

Du kender sikkert det, at du fanger et produkt, nærmest ud af øjenkrogen. Det kan være pga farven, størrelsen, formen eller lignende. Men med disse lamper fangede både designet og den sikre kvalitet på især glaspendlerne. Det er nemlig ofte sådan, at glaspendler er i meget svingende kvalitet - de er ofte med bobler i glasset, eller også er de skæve. Men ingen af tingene bemærkede vi her.

Designlamper til hele verden

For By Rydéns er det ikke bare Sverige og Danmark som er deres marked. Men i dag sælger de til det meste af verden. De har kontorer i Sverige, men også i Kina hvor de i dag har et stort marked. Deres lidenskab i designet lyset igennem (om man så må sige), og giver genlyd på de messer de optræder på. 

Vi håber derfor, at i vil tage godt imod vores leverandør, By Rydéns, med de smukke lamper og husk - vær ikke bange for, at bobbe hjemme lidt op, vel?