Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Diablo lamper fra Belid

De kendte Diablo lamper fra vores svenske leverandør Belid er efterhånden godt kendt i Danmark og resten af norden. Det smukke og ret klassiske lag-på-lag design med fine metalskærme, giver både et dejligt lys og samtidig får du et design som du ikke bliver træt af om en måned. I dag findes Diablo både som pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper og samtidig er de lavet i mange forskellige farvekombinationer. Vi har hele sortimentet af Diablo lamper, så har vi overset noget lader vi gerne høre fra dig.

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

Diablo pendler lamper i alle farver

Det største udvalg af farver finder du i pendlerne. Her har Belid lavet en masse farvekombinationer så der skulle være noget for enhver smag. Du kan i dag ikke bare finde den klassiske farvekombination med sorte skærme og en rød midte, for Belid har i dag udviklet farverne, så du kan finde alt fra de lyse farver, til mørke farver og til de meget farverige modeller af Diablo pendler.

I flere år er du sikkert stødt på netop den oprindelige farvekombi kaldet Sort/rød, men da kobber blev moderne gik også den farve hen og blev enorm populær. I dag sælger vi faktisk lidt af alle farver, det er ikke sådan at alt salg ligger på en enkelt farve - og heldigvis. For med de mange forskellige farver Diablo lamper, ville det faktisk være synd kun at sælge én af farverne. Er du i tvivl om en farvekombination, så husk at vi altid kan ombytte til en anden farve, så vær ikke bage for at prøve en ny farve af.

Diablo pendler i 4 størrelser

I dag findes Diablo som pendel i 4 forskellige størrelser. Det spænder ret vidt fra en diameter på 20 cm og helt op til 50 cm i diameter. Det gør dem brugbare i stort set alle rum og til alle formål for belysning i hjemmet, og ikke bare over spisebordet hvor de ellers gør sig fantastisk godt. Alle Diablo lamperne er bygget helt ens op, nemlig af en række af lag af skærme hvor de oftest er hvide på indersiden og så med en farve på ydersiden. Netop den farvekombination giver man for, at få mest mulig lys ud i rummet, og selvfølgelig et flot design på lamperne.

Hvis vi skal komme med en form for anbefaling til hvor du kan bruge de forskellige størrelser Diablo pendler, så må det lyde sådan her.

  • Ø20 cm over køkkenbordet, bryggerset eller i de mørke hjørner af stuen.
  • Ø30 cm som sofabordslampe, over mindre spiseborde eller f.eks. 2 stk over et større spisebord.
  • Ø40 cm er perfekt over de fleste spiseborde, eller 2 stk over et større spisebord.
  • Ø50 cm er ideelt over de mellem til store spiseborde, og har du plads til 2 af denne størrelse, ja, så ser det bare fantastisk godt ud.

To størrelser Diablo bordlamper

Bordlamperne i serien har faktisk ikke været de mest populære, lige indtil de kom med nye modeller og nye farver. Siden da har de haft et fantastisk godt salg, personligt er jeg ret vild med den lille udgave hvor den største skærm er 20cm i diameter. Den står super godt på en lille skænk, en reol eller f.eks. på natbordet hvor de er ret fine. Den større model med Ø30 cm skærm er også flot hvis du har en lidt større skænk eller et hjørnebord ved sofaen. Her er de 30cm skærm helt fantastisk og giver et dejligt lys ned på et ellers ofte mørkt bord. 
Du kan i princippet også godt bruge Diablo bordlamper på skrivebordet, men husk i så fald bare at sætte en kraftig pære i lampen, da du ellers ikke vil få lys nok ud af den, hvis du spørger mig.

Gulvlampe i Diablo serien

En af mine favoritter i denne smukke serie er helt klar gulvlampen. Jeg synes den har en perfekt størrelsesmæssig sammensætning, som gør den både elegant og så giver den et dejligt lys. Den er super god i det minimalistiske hjem vi har i norden, men også selvom du elsker at fylde hjemmet op med andre fine ting, så synes jeg at Diablo guvlamperne giver en designmæssig ro, som gør den meget velegnet til de fleste hjem. 

Du kan i dag, ligesom ved bordlamper og pendler, finde gulvlamperne i alle farverne du kan tænke dig. Det gør den bare endnu mere efterspurgt og bemærk iøvrigt en ret fin detalje ved gulvlampen, såvel som de andre lamper i serien, at du kun lige skal sætte skærmen på foden og så er hele lampen allerede samlet. Det betyder utroligt meget for mange af os, som ikke har lyst og mulighed for at samle dem selv.

Væglamper i flere slags

Væglamperne er nok den sidste model af lamper som lige mangler at komme ordentlig igang. Men med den flotte flade model væglampe, som også kan bruges som loftlampe, er jeg ret sikker på, at der nok skal blive rift om Diablo væglamper også. I dag bruges de fleste væglamper nok mere til pyntelige formål end til lys, da de selvfølgelig er super flotte, men de er ikke tiltænkt som læselampe f.eks. 

Med tiden er det dog tiltænkt, at der skal komme en Diablo udendørs væglampe, men uden at love for meget så bør den være rimelig vis lige på trapperne - og vi glæder os enormt meget, for den kan kun blive et hit.

Gode pærer til Diablo lamper

Et kendt problem ved Diablo lamperne er, at det kan være svært at få lys nok ud af dem. Det kan du dog løse ved at benytte de rigtige pærer til dem. Vi har derfor valgt at ligge lyskilder som anbefales til Diablo lamperne i denne kategori også, sådan at du nemt at finde gode pærer til Diablo lamper, så du får mest mulig ud af dem - uanset hvor i hjemmet du skal have dem.
Det som er problemet ved mange pærer er, at de ikke lyser hele vejen rundt om pæren - altså de lyser ikke den bagud-rettede del af pæren op, og skyder derfor ikke lyset bagud.
Du kan få en LED pære som lyser 360 grader - Det vil sige, at du vil få lys i hele din Diablo pendel, så halvdelen af lampen ikke er mørklagt.
Pæren vi har taget ind som anbefaling er den såkaldte Colors Backlight LED pære. Den kan vælges i flere watt (i skrivende stund) hvad der svarer til 45W, 60W og 75W - Vi anbefaler en kraftig pære i din Diablo pendel.
Har du spørgsmål til lyset i Diablo lamperne, så skriv endelig til os og vi hjælper dig meget gerne videre.