Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Belid lamper online

Nok mest kendt for deres Diablo lamper. Belid er et stort svensk brand der siden 1969 har designet og produceret lamper. Det specielle ved Belid er at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige - Belid har rigtig høje kvalitetskrav og derfor kan man forvente lamper i top kvalitet. Lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken og du slipper derfor for selv at rode med et samlesæt. 

Læs mere

1-51 af 81

1-51 af 81

Kendte lampeserier fra Belid

De mere kendte lamper fra Belid har vi selvfølgelig i sortiment her hos LampeGuru.dk - Her har vi blandt andet Diablo serien, som man kan kende ved kombinationen af mat sort og den røde detalje på skærmen. Diablo findes både som væglampe, gulvlampe, bordlampe og pendel.

Valencia og Covetto er også to lampeserier vi har i sortiement og som er meget populære. Valencia fås i flere farver og størrelser og har 4 skærme uden på hinanden - Meget smart design. Covetto findes både som pendel og gulvlampe i samme design - En lampe med en rigtig flot lysfordeling.

Ellipse er nok den mest kendte fra Belid - En super flot moderne og samtidig tidsløs pendel der fås med enten krom eller kobber detalje - En must have :)

 

Mangler du en Belid lampe vi ikke har?

Vi er officiel forhandler af Belid og har derfor mulighed for at sælge hele Belid sortimentet. De Belid lamper du ser på siden er nøje udvalgte lamper vi mener egner sig godt til det danske marked, vi tror på at det er bedre at have et lille udvalg med kort leveringstid.

Men har du set en Belid lampe du godt kunne tænke dig, som vi ikke har i webshoppen, så kontakt os straks på enten mail, chat eller telefon: 64642960 - Så finder vi en pris og leveringstid til dig!

Se flere Belid lamper her.