Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Væglamper til køkkenet og hele huset

Vi ved, at væglamper bruges til mange forskellige former for belysning. Derfor har vi også et bredt udvalg af billige væglamper som skulle dække de fleste behov. Skal du bruge en væglampe til dekorativ belysning i stuen, en væglampe til grundbelysning i gangen, eller f.eks. væglamper til køkkenet, så har vi masser af gode bud, i flere forskellige farver. Vi har også sørger for et brevt udvalg i materialer, så du kan finde væglamper i stof og i glas, eller måske i metal hvis du hellere vil have det. 
Alternativer til væglamper kan være Spotlamper og plafonder til væg.

Billige væglamper og læselamper

Vi har masser af billige og super flotte væglamper og sengelamper fra alle de store mærker! Herstal væglamper er de frække i design stilen og kommer til en super god pris! Philips væglamper er med design og kvalitet i topklasse og Philips væglamper er super gode til LED væglamper.
Til sidst er der Halo Tech væglamper, som har væglamper i mange farver og design – og altid til gode priser!

Væglampe til hyggebelysning eller som læselampe?

Når du skal vælge væglampe skal du være opmærksom på om din væglampe blot skal oplyse væggen som hyggebelysning, eller om den også skal kunne bruges som læselampe. Hvis den skal kunne bruges som læselampe enten i stuen eller soveværelset, kan der med fordel vælges en lampe med flex arme. De fleksible arme, sørger for du har får lyset lige hvor det skal bruges!

LED væglamper til en billig pris

Væglamperne kan selvfølgelig også fås med LED pære. LED væglamper er blevet rigtigt populære da LED væglamper er super gode læselamper, men samtidig kan de også bare bruges som hyggebelysning, da de også givet et godt og behageligt lys! Desuden har LED pærer og lamper LANG levetid - op til 15-30 år. 
Vi anbefaler næsten altid kun Philips LED væglamper da vi kender kvaliteten og ved hvad de (og vi) står for, så tag endelig et kig på dem.Vent venligst ...