• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Langbordspendel som spisebordslampe

Det betyder ikke, at du skal have et langt spisebord, for at bruge en langbordspendel. Det er bare en betegnelse for en aflang lampe, som typisk bruges over spisebordet, eller over bordet i mødelokalet. Har du brug for et godt lys over spisebordet, så er en langbordslampe en god ide, da er gode til at lyse hele bordet op, og ikke kun midten af bordet. Vi har masser af LED spisebordslamper som du med fordel kan bruge, hvis du samtidig vil spare lidt på strømforbruget.
Søger du "almindelige" Pendler - så kig HER

Læs mere

23 vare(r)

23 vare(r)

23 vare(r)

23 vare(r)

Billige langbordspendler med et super lys – værsgo!

Sådanne langbordspendler er ikke en umulighed at finde, hvis de både skal give et godt lys, men også samtidig være billige – for langbordspendler har vi skam nok af! Vores langsbordspendler kan både fås som lange og korte – men fælles for dem er at de alle gør brug af flere pærer – og derfor egner de sig godt som spisebordslampe! En loftlampe til over spisebordet skal have lys nok til at lave lektier ved, spise ved og hvad hverdagen ellers byder på.

Kan langbordspendlen være dæmpbar?

Rigtig mange foretrækker at deres lampe over eksempelvis spisebordet, skal kunne dæmpes – hvilket i de fleste tilfælde godt kan lade sig gøre! Vi har flere billige Philips langbordspendler i fedt design som kan lysdæmpes. Philips LED langbordspendler er også super populære og samtidig virkelig energibesparende. Vores Halo Tech langbordspendler er mere klassiske i stilen og Halo Tech langpendel er også billige.

Langbordspendel – hvad er bedst som spisebordslampe?

Det er svært at sige, hvad der er bedst at vælge – da det også handler om behov og stil! Loftslamper over spisebordet kan sagtens være en enkelt eller flere pendler. Også overdimensioneret loftslamper, gør det godt over spisebordet. Men foretrækker du at din spisebordslampe skal give et mere koncenteret lys, over en god længde – så er en langbordspendel at foretrække!

Vælg LED langbordspendel og spar strøm

Er du interesseret i en LED langbordspendel kan dette også gøres ved at sætte LED pærer i. Philips er verdensmester i LED langpendler og tilbyder en masse fine f.eks. en af Philips' LED langbordspendler blandt de mange flotte langpendler her.
Skriv hellere end gerne til os, hvis du mangler inspiration om belysning til spisestuen eller en spisebordslampe af enhver slags.