Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Langbordspendel = Aflang lampe

Se også vores andre typer pendel lamper:

Langbordspendel en betegnelse for en aflang lampe, som typisk bruges over spisebordet, eller over bordet i mødelokalet. Har du brug for et godt lys som ikke kun lyser en del af bordet op, så er en langbordslampe en god ide. Vi har masser af LED langbordspendler som du med fordel kan bruge, hvis du samtidig vil spare lidt på strømforbruget.

17 vare(r)

17 vare(r)

Langbordspendel med godt lys

Sådanne langbordspendel lamper er ikke en umulighed at finde, hvis de både skal give et godt lys, men også samtidig være billige – for langbordspendler har vi skam nok af! Vores langsbordspendler kan både fås som lange og korte – men fælles for dem er at de alle gør brug af flere pærer – og derfor egner de sig godt som spisebordslampe! En loftlampe til over spisebordet skal have lys nok til at lave lektier ved, spise ved og hvad hverdagen ellers byder på.

Rigtig mange foretrækker at deres lampe over eksempelvis arbejdsbordet eller spisebordet, skal kunne dæmpes – hvilket i de fleste tilfælde godt kan lade sig gøre! Vi har flere billige Philips langbordspendler i fedt design som kan lysdæmpes. Philips LED langbordspendler er også super populære og samtidig virkelig energibesparende. Vores Halo Tech langbordspendler er mere klassiske i stilen og Halo Tech langpendel er også billige.

Aflang pendel lampe

Det er svært at sige, hvad der er bedst at vælge da det også handler om behov og stil. Også overdimensioneret loftslamper, gør det godt mange steder i hjemmet eller over dit skrivebord. Men foretrækker du at din spisebordslampe skal give et mere koncenteret lys, over en god længde så er en langbordspendel at foretrække.

Men vi elsker selv vores langbordspendel lamper, og har faktisk brugt en langbordspendel over skrivebordet i mange år. Det har vi gjort netop fordi, at den har en fantastisk godt lysspredning som dækker hele bordet med lys, og ikke bare midten af bordet som vi ofte har set det ved mange mindre lamper. En langbordspendel er også flot at kigge på, da den fylder mere op i rummet end hvis du vælger en mindre eller almindelig pendel lampe.

Dog vil vi også sige, at hvis du har mod på det, så er flere pendel lamper også fantastisk flot over et spisebord. Enten sat op som en klynge hvor pendlerne har forskellig højde i forhold til hinanden, men også hvis du sætter disse pendler på en række sådan som en langbordspendel jo også gør det.

LED langbordspendel

Er du interesseret i en LED langbordspendel kan dette også gøres ved at sætte LED pærer i. Philips er verdensmester i LED langpendler og tilbyder en masse fine f.eks. en af Philips' LED langbordspendler blandt de mange flotte langpendler her. Skriv hellere end gerne til os, hvis du mangler inspiration om belysning til spisestuen eller en spisebordslampe af enhver slags.