• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Klyngependel = Flere lamper samlet i en klynge

Det er blevet utrolig populært med klyngependler. Mange hænger dem op i hjørnet at stuen, hvor der ofte er lidt mørkt, men hvor du samtidig ikke har brug for alt for meget lys. Her er en klynge med store pærer perfekt. Men der findes også andre type klyngelamper, se med herunder.

Læs mere

18 vare(r)

18 vare(r)

18 vare(r)

18 vare(r)

Klyngependler med farvede stofledninger

Sæt fut i farverne i hjemmet med en af  de smarte klynger med farvede stofledninger og store globepærer. De giver masser af liv og stemning i huset og kan bruges og monteres på et utal af måder. Sæt din klyngependel op som en lysekrone, bare med farvede stofledninger, eller brug den over spisebordet.
Det bedste ved vores klyngependler er, at du helt selv kan bestemme farven på både baldakin, stofledninger og fatninger. Vi har mange farvede stofledninger af vælge imellem til din klyngependel - spørgsmålet er nok mest: Hvad tør du?

Klynge lampe til mørke hjørner

Det er ret populært at lyse de mørke hjørner op med en klynge lampe. En flot klynge giver både en super hyggelig stemning,men lysner også de mørke hjørner op som mange har. En klyngelampe behøves ikke være med stofledninger, men kan også være med små glasskærme eller stofskærme. Du bestemmer faktisk selv, og det er nemt at sammensætte din egen klynge lampe eller kigge på de bud vi selv har lavet her på siden. Hvis du mangler inspiration til at lave din egen klynge, så skriv endeligt til os.

Find din klynge med lamper online

Vi har (som du måske allerede har opdaget) en del klyngependler, men prøv at tænke ud af boksen og find en flot pendel som du kan lide, og forestil dig så, at du sætter den sammen i din egen hjemmelavede klynge af lamper. Det kan give dit helt eget præ og så har du en lampe som ingen andre kan prale af at have! Vi har selv prøvet det før og vi hjælper dig gerne videre med en ide til at lave en klynge af lamper til lige din smag og dit lysbehov.