Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Klyngependel = Flere lamper samlet i en klynge

Det er blevet ret populært med en klyngependel i stuen. Mange hænger en klyngelampe op i hjørnet, hvor der ofte er lidt mørkt, men hvor du samtidig ikke har brug for alt for meget lys. Her er en klyngependel med store dekorative pærer perfekt. Men det er ikke den eneste type klyngelampe der findes, vi har nemlig samlet mange flotte bud på en klyngependel uanset om du skal bruge den i stuen, over spisebordet eller lign.

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

Klyngependler med stofledning

Sæt fut i farverne i hjemmet med en af  de smarte klynger med farvede stofledninger og store globepærer. De giver masser af liv og stemning i huset og kan bruges og monteres på et utal af måder. Sæt din klyngependel op som en lysekrone, bare med farvede stofledninger, eller brug den over spisebordet.
Det bedste ved vores klyngependler er, at du helt selv kan bestemme farven på både baldakin, stofledninger og fatninger. Vi har mange farvede stofledninger af vælge imellem til din klyngependel - spørgsmålet er nok mest: Hvad tør du?

Det er ikke så længe siden at jeg lavede et blog-indlæg om hvordan man kunne designe og lave sin egen pendel, blot ved brug af en enten 3-, 5- eller 7-huls baldakin, nogle flotte farvede stofledninger og nogle globepærer. Og jeg vil derfor lige henvise til dette indlæg, for er du på overvejelsesfasen til at lave din egen klyngependel, så er det indlæg bestemt et kig værd. Klyngependler, ja ordet siger lidt sig selv – for det er jo egentlig bare en masse pendler eller pærer der sidder enten forskudt i klynger (samlet i en baldakin) eller som sidder i samme højde og laver en tæt klynge. Men alligevel tror jeg ikke at særlig mange ved hvor lidt der skal til for at lave en klyngependel selv eller finde en hos os på LampeGuru.dk

Klyngelampe til mørke hjørner

Det er ret populært at lyse de mørke hjørner op med en klynge lampe. En flot klynge giver både en super hyggelig stemning,men lysner også de mørke hjørner op som mange har. En klyngelampe behøves ikke være med stofledninger, men kan også være med små glasskærme eller stofskærme. Du bestemmer faktisk selv, og det er nemt at sammensætte din egen klynge lampe eller kigge på de bud vi selv har lavet her på siden. Hvis du mangler inspiration til at lave din egen klynge, så skriv endeligt til os.

For at komme med et har gode råd når du skal finde en klyngelampe er det naturligvis, at du lige tænker over hvilket lys du forventer at få fra lampen. Hvis du ønsker en klyngelampe som spreder lyset ud i hele stuen og ikke kun giver lys til et måske ellers mørkt hjørne, så skal du gå efter en klyngelampe med opal glasskærme, eller en klyngelampe med frithængende store pærer som ikke har en skærm på og derved heller ikke stopper for lyset i klyngen.

Find din klynge med lamper

For os er en klynge med lamper sådan set ikke en bestemt lampe, ikke noget lavet i bestemt materiale og ikke noget bestemt ud fra hvordan den er sammensat. For os kan en klyngelampe være en lampe du helt selv laver ved at købe flere pendel lamper og sætte dem tæt op ad hiannden, eller det kan være en af de lamper som ligger i denne kategori og derfor på forhånd er bestemt til at være en klynge med lamper. Men har du lyst til at lave din egen klynge med lamper så er det absolut ikke svært, og du skal egentlig bare bestemme dig hvor hvor stor den skal være og hvilke farver lamper du vil have med i din klynge. Vi anbefaler dig ikke at du vælger alt for store lamper typisk ikke større en Ø20 cm er et godt bud, selvfølgelig alt efter hvor mange lamper i klyngen du vil have.

Vi har (som du måske allerede har opdaget) en del klyngependler, men prøv at tænke ud af boksen og find en flot pendel som du kan lide, og forestil dig så, at du sætter den sammen i din egen hjemmelavede klynge af lamper. Det kan give dit helt eget præ og så har du en lampe som ingen andre kan prale af at have! Vi har selv prøvet det før og vi hjælper dig gerne videre med en ide til at lave en klynge af lamper til lige din smag og dit lysbehov. Prøv at finde din egen klynge her og har du spørgsmål kan du altid bare kontakte os og spørge om du har fået alt med du skal bruge for at designe din egen klynge med lamper.