Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Pendler og loftslamper til hele huset

Vi er faktisk ret stolte af det store udvalg af smukke pendler vi har online - der er lidt for enhver smag og der kommer hele tiden nye pendel-lamper til.
Er du i tvivl om hvad en pendel er? Så er svaret faktisk bare, at en pendel er en lampe som hænger ned fra loftet. De bruges mange steder, men rigtig ofte bruges pendler over spisebordet og pendler over sofabordet. Faktisk er pendler ofte den primære lyskilde i huset, så tænk over hvilket lys du skal bruge fra din pendel lampe.
Vi har pendler i mange forskellige materialer og der er fordele og ulemper ved dem alle:

 • Pendler af glas
  - Fordelen er klart at lyset spreder dig godt ud i rummet.
  - Ulempen kan være, hvis du ikke vil have lyset spredt ud.
 • Pendler af metal
  - Fordelen er, at lyset kan fokuseres nedad, så de ikke blænder.
  - Ulempen er, at du skal have en grundbelysning udover.
 • Pendler i stof
  - Fordelen er, at de ikke vejer meget og har et godt lys.
  - Ulempen kan være, at de er relativt dyre i forhold fragt.

Pendler er mange ting - Hvilken skal du bruge?

Det er jo netop sagen, hvad er det for en type pendel du skal bruge? Vi har prøvet at liste de forskellige typer pendler op her, hvis du trykker på deres link, så vil du komme ind til kategorien hvor kun den type pendel lampe vises.

LED pendler med godt lys

Er du klar til LED pendler? Så er her masser at komme efter, men du skal selvfølgeligt overveje et par ting. Først og fremmest skal du overveje om du selv ønsker at kunne bestemme styrken af lyset på dine lamper. LED pendler har nemlig indbygget LED lyskilde og derfor er der også en bestemt watt på. En del af LED pendlerne kan dog lysdæmpes, enten direkte på pendlen eller ved at bruge din lysdæmperkontakt.
Derefter skal du overveje prisen, da LED pendler stadig er en tand dyrere end hvis du f.eks. vælger en pendel lampe uden pære og så tilkøber LED lyskilde til. Vent venligst ...