• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Pendel lampe som hænger ned fra loftet

TIP: Brug vores Filter-funktion til sortering af pendel loftlamper, for på den måde at finde lige den størrelse eller farve pendel du søger. Pendel er betegnelsen for loftslamper som hænger ned fra loftet. Pendel lamper er helt centrale i de fleste rum vi har, de er med til at skabe en del af oplevelsen i rummet. Her finder du også Pendelsæt (2 små lamper til over køkkenbordet mv.) samt Klyngependler. Søger du loftlamper som sidder helt op til loftet? Så kig plafonder og loftspots.

Læs mere

1-51 af 427

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 427 resultater

1-51 af 427

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 427

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sæt lamperne i strømskinne

Pendler og loftslamper til hele huset

Vi er faktisk ret stolte af det store udvalg af smukke pendler, vi har – vi synes nemlig selv, at vi hos LampeGuru.dk har lidt for enhver smag, og fordi vi er et nysgerrigt lampefirma, kommer der hele tiden nye pendel lamper eller loftslamper til. Pendel lamper eller loftslamper, som vi også kan kalde dem, kan bruges mange steder. Men rigtig ofte bruges pendler over spisebordet og over sofabordet, fordi den giver et hyggeligt skær fra foroven. Hængelamper kan også bruges over et skrivebord eller et køkkenbord, så der er mange muligheder for at lyse dit hjem op med en pendel lampe.
Og en loftslampe giver heller ikke kun et flot skær, som er anvendeligt, når du spiser, ser tv, arbejder eller laver mad. Den kan også være med til at give rummet eller stedet, hvor den placeres, et ekstra pift der understreger din stil, fordi pendel lamper ikke kun er en lyskilde men også design til rummet, der er med til at udtrykke dine personlige præferencer.

Valg af loftslamper er vigtig, fordi pendler ofte er den primære lyskilde i huset. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilket lys du skal bruge fra din pendel lampe, og selvfølgelig skal det visuelle udtryk også være med i dine overvejelser. Heldigvis har vi hos LampeGuru.dk stort udvalg af pendler og loftslamper i mange forskellige materialer, så der er lidt til enhver smag, men der er fordele og ulemper ved dem alle:

 • Pendler af glas
  - Fordelen er klart at lyset spreder sig godt ud i rummet.
  - Ulempen kan være, hvis du ikke vil have lyset spredt ud.
 • Pendler af metal
  - Fordelen er, at lyset kan fokuseres nedad, så det ikke blænder.
  - Ulempen er, at du skal have en grundbelysning udover.
 • Pendler i stof
  - Fordelen er, at de ikke vejer meget og har et godt lys.
  - Ulempen kan være, at de er relativt dyre i forhold til fragt.

Pendler er mange ting - Hvilken skal du bruge?

Det er jo netop sagen at finde ud af, hvad er det for en type pendel eller loftslamper, du skal bruge? Vi har prøvet at liste de forskellige typer pendler og loftslamper op her. Hvis du trykker på deres link, så vil du komme ind til kategorien, hvor kun den type pendel lampe eller loftslampe, du har valgt,  vises, så du hurtigt kan danne dig et overblik over vores udvalg:

Hvad er pendler for en lampetype?

En pendel er en lampe som hænger ned fra loftet, typisk hænger den ned i ledningen. Det er lamperne som vi oftest bruger over spisebordet, sofabordet og køkkenbordet. Derfor er pendler også den type af lamper som betyder mest i indretningen, men sjovt nok er det også en lampetype som de færreste ved hvad hedder. Derfor skal du bare huske af pendler er lamper som hænger ned fra loftet.

Husk at bruge sorteringen på siden for at finde de pendler du søger. På den måde kan du undgå at se på hvide pendler, hvis du i virkeligheden søger sorte. Der kan desuden søges på pris, størrelse og andre ting, hvilket er ret effektivt når du køber pendler online her. Har du derudover brug for hjælp til valg af lys til hjemmet, så lad os endelig bare hjælpe dig. Vi sidder klar på chat, mail og telefon alle hverdage - og vi er her bare for at hjælpe dig.

Se iøvrigt det store udvalg af Nordlux lamper, hvor du finder super moderne (og billige) pendler.

LED pendler med godt lys

Er du klar til LED pendler eller loftslamper? Så er her masser at komme efter, men du skal selvfølgeligt overveje et par ting. Først og fremmest skal du overveje, om du selv ønsker at kunne bestemme styrken af lyset på dine lamper. LED pendler har nemlig indbygget LED lyskilde, og derfor er der også en bestemt watt på. En del af LED pendlerne kan dog lysdæmpes, enten direkte på pendlen eller ved at bruge din lysdæmperkontakt. Derefter skal du overveje prisen, da LED pendler stadig er en tand dyrere, end hvis du f.eks. vælger en loftslampe uden pærer og så tilkøber LED lyskilde til. Valget er dit ene og alene, men uanset hvad er pendler eller loftslamper altid et sikkert sted at investere i lys til hjemmet.