Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Solcelle lyskæde til haven

Der findes bare ikke noget så hyggeligt sol en solcelle lyskæde i haven på mørke sommeraftener. Derfor har vi samlet solcelle lyskæder i så mange forskellige slags vi kan, og så er det bare op til dig hvor du vil have dem. God kvalitet og hurtig levering på din nye solcelle lyskæde herunder.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Virker en lyskæde solcelle i Danmark?

Selvom vi måske ikke er det land i verden med flest solskinstimer, så er lyskæde solcelle stadig super brugbare herhjemme. Som navnet antyder, så er lyskæde solcelle jo drevet af den energi den kan producere ved, at solens stråler rammer det solpanel som følger med alle vores solcelle lyskæder. Det vil også sige, at du vil få det bedste lys af lyskæde solcelle de dage hvor der er fuld sol på himlen, men vidste du at selv almindelig dagslys faktisk også er nok til at få en lyskæde til at lyse?

Som udgangspunkt lyder det, at en lyskæde solcelle kan lyse dobbelt så lang tid som den får direkte sol. Det vil altså sige, at hvis din lyskæde får direkte sollys i 8 timer, så vil den kunne lyse i ca. 4 timer. Når solen så ikke skinner direkte på din lyskæde, vil du derfor ikke have lys i den i helt så mange timer, men du vil opleve et ret tilfredsstillende resultat alligevel. Derfor er svaret, ja, en lyskæde solcelle virker fint i Danmark.

Fordele ved Solcelle Lyskæde

Der er flere åbenlyse fordele ved at vælge solcelle lyskæde frem for en lyskæde med stik eller batteri. Men man kan sige, at en solcelle lyskæde ikke kan dække alle behov, men de har derimod dække nogle væsentlige behov såsom at gøre det hyggelyt, altså give et hyggelygt lys. Men hvad kan en solcelle lyskæde ellers og hvorfor er vi så glade for disse lyskæder som kun kan bruges udendørs hvor solen er, det skal vi fortælle dig herunder.

1: Solcelle lyskæde kræver ikke at du har strøm i nærheden af den. Det er en kæmpe fordel for alle solar lamper og den er helt åbenlys og det er den primære grund til, at du skal vælge en solcelle lyskæde frem for en lyskæde drevet på stikstik eller batteri. Det er nemlig så nemt, at når du får en solcelle lyskæde hjem skal du bare pakke den ud af æsken, sætter dem op hvor du har lyst til det, i træer og buske, i lofter i udestuen, i drivhuset mv., og så har du et skønt hyggeligt lys - helt uden at du skal have strøm hvor den monteres. Det er da helt fantastisk, hvis du spørger os, og den primære grund til at vælge netop denne type lyskæde.

2: Solcelle lyskæde som selv tænder og slukker er bare super nemt, og det er jo i hvert fald noget vi allesammen kan bruge, at det er nemt. En solcelle lyskæde fungerer nemlig på den måde, at de lader op om dagen når det er lyst, aller helst fuld solskin som beskrevet herover. Når det så bliver mørkt om aftenen, så tænder de selv og lyser lige så længe der er strøm på, eller til solen står op igen. På den måde er du helt fri for at skulle ud og tænde og slukke din solcelle lyskæde.

Ulemper ved lyskæde med solcelle

Det du derimod skal være obs på med en lyskæde med solcelle kontra batteridrevet lyskæde eller en almindelig udendørs lyskæde med stik er, at du ikke får så kraftigt et lys. Det kan jo både være en fordel og en ulempe, du skal i hvert flad vide det og være obs på det alt efter hvor du skal bruge din lyskæde i haven. Man kan sige det sådan, at en lyskæde med solcelle har det svageste lys, en batteridrevet lyskæde giver lidt mere lys og en almindelig lyskæde med stik giver mest lys.

En ulempe ved lyskæde med solcelle kan også være det, at du ikke har så meget gavn af den i løbet at vinteren da den mængde (sol) lys vi får herjemme ikke er stor nok. Det betyder med andre ord, at du ikke vil få ret meget lys fra en lyskæde med solcelle i vinter halvåret, ligesom det lys der så er i den ikke vil lyse så længe, som du er vant til om sommeren. Til gengæld kan du få en super dekorativ lyskæde med solcelle som ikke koster alverden, og det er bestemt også værd at tage med, ikke?