• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Lysekroner med prismer

Lysekroner kan være storslået og elegante, særlig krystal lysekroner med prismer er vældig populære. De smukke lysekroner i glas er af bedste kvalitet og har det bedste look, når lyset rammer de fine prismer. Men vi har også moderne lysekroner med plastprismer som også har et elegant udtryk. En efterspørgsel som vokser er de moderne lysekroner, som er mere minimalistiske. Bemærk også, at vi har rens til lysekroner.

Læs mere

40 vare(r)

40 vare(r)

40 vare(r)

40 vare(r)

LED pærer til lysekroner

Lysekroner med flot lys og fine detaljer

Vi er helt vilde med lysekroner og vi elsker de fine detaljer, samt det flotte og elegante udtryk som lysekroner giver! Men lysekroner er rigtig mange ting – du kan få den i slots-stilen, hvor de er prægtige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glas-prismer. Men der er også de mere neutrale og stilrene lysekroner uden prismer og uden for mange detaljer, som nemt kan sættes ind sammen med den enkle skandinaviske stil. Til sidst er der de farverige og sjove lysekroner som skaber masser af humør og liv i hjemmet. De enkle og rolige lysekroner vil ofte hjælpe med at sætte linje i din indretning. Lampeguru.dk har mange forskellige slags, men vores lysekrone med 8 arme er mest populær da den størrelsesmæssigt passer godt ind over f.eks. et spisebord. 

Flotte store lysekroner 

Der findes et utal af lysekroner i dag, og ganske vidst er vores udvalg ikke kæmpe stort, men hvor søren skal man starte? Jeg vil hellere starte med at sige, at du skal fortælle os hvilken lysekrone du søger, så hjælper vi dig gerne med at finde den, uanset om den skal være lille eller stor. For en lysekrone er en investering og kan godt koste mange penge, men det er nu ikke ensbetydende med at den altid gør det.

Moderne lysekroner til enhver smag

Philips lysekroner er altid i fantastisk god kvalitet ligesom deres andre lamper – de bruger næsten altid glas-prismer og sjældent plast-prismer på lysekronerne, hvilket gør at de er mindre modtagelige overfor ridser og skrammer. En Philips lysekrone er også med fokus på den gode belysning så de ikke kun er flotte at se på, men de giver også et brugbart lys i Hall'en eller over dit bord. Særligt populær er den store Philips Madelon prisme-lysekrone som er hele Ø56 cm og virkelig imponerende. Men Philips har samtidig nogle super gode bud på lysekroner til hjem med en mere minimalistisk indretning.

Udover Lisbeth Dahl og Philips, så har vi også medtaget Nielsen Light lysekroner i vores sortiment. De laver lysekroner med et lidt andet design og udtryk og selvfølgelig også med en fin finish. Nielsen Light lysekroner er ofte mere pendel-agtige og tidløse. Vi synes de udtrykker en simpel elegance som vil passe godt ind i mange hjem i Danmark - og så har de et super godt lys! :-) Sidst men ikke mindst, så er Nielsen Light lysekroner billige i forhold til hvad du får!

Lysekroner med prismer i klassisk design

Vores fokus på Lisbeth Dahl lamper er helt klart på deres utroligt flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydeligt at se, at der tænker over stilen og designet i deres lyserkoner og de andre smukke lamper fra Lisbeth Dahl. Du kan få Lisbeth Dahl lysekroner med 6 arme, med 8 arme eller med 12 arme til priser fra kun 1099,95 - det er jo fantastisk.

Som navnet måske antyder, så er Lisbeth Dahl dansk og alt design sker også af et virkeligt kompetent design-team som alle går op i hver en detalje. Det viser sig tydeligt i de smukke lysekroner med priser vi er så glade for. Ingen vare går videre medmindre alle er tilfredse med de produktet! Passionen for det smukke design og den gode stil lyser tydeligt igennem hele deres sortiment som i dag sælges i andre lande en blot Danmark.