• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Lysekroner med prismer

Lysekroner kan være storslået og elegante, særlig krystal lysekroner med prismer er vældig populære. De smukke lysekroner i glas er af bedste kvalitet og har det bedste look, når lyset rammer de fine prismer. Men vi har også moderne lysekroner med plastprismer som også har et elegant udtryk. En efterspørgsel som vokser er de moderne lysekroner, som er mere minimalistiske. Bemærk også, at vi har rens til lysekroner.

Læs mere

40 vare(r)

40 vare(r)

40 vare(r)

40 vare(r)

LED pærer til lysekroner

 

Prismelysekrone

En af de første "stor-sælgere" vi havde på LampeGuru.dk var faktisk den fantastisk flotte og elegante Philips Madelon lysekrone med prismer og storhed over sig. Den er absolut helt klassisk i stilen og så er prisen også skarp og så findes den faktisk i 2 str. Det er en Philips lysekrone og er med et utal af smukke, klare prismer i glas og den bedste kvalitet. Selv har vi ikke lige hjemmet til en sådan lysekrone, desværre, for jeg er ærligt talt lidt forelsket i den.

Der findes jo selvfølgeligt også "mindre tunge" lysekroner med prismer og som nemmere vil passe ind i den skandinaviske, lette, stil vi har. Faktisk kan du med lysekroner skabe en romantisk stil i et råt miljø eller på anden måde lave kontraster. Du kan få lysekroner i alle slags stel og farver, så prøv at se dem igennem om der ikke kunne være noget som fristede dig?

Vi er helt vilde med lysekroner og vi elsker de fine detaljer, samt det flotte og elegante udtryk som lysekroner giver! Men lysekroner er rigtig mange ting – du kan få den i slots-stilen, hvor de er prægtige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glas-prismer. Men der er også de mere neutrale og stilrene lysekroner uden prismer og uden for mange detaljer, som nemt kan sættes ind sammen med den enkle skandinaviske stil. Til sidst er der de farverige og sjove lysekroner som skaber masser af humør og liv i hjemmet. De enkle og rolige lysekroner vil ofte hjælpe med at sætte linje i din indretning. Lampeguru.dk har mange forskellige slags, men vores lysekrone med 8 arme er mest populær da den størrelsesmæssigt passer godt ind over f.eks. et spisebord. 

Billig lysekrone tilbud

Synes du, at lysekroner kan være lidt for dyre? Så har du måske kigget hos os hvor du kan få en billig lysekrone som stadig har masser af charme og stil at byde på. Vi har nemlig haft samme holdning som dig, at der fandtes en masse flotte lysekroner, men de var ret dyre mange af dem. Derfor gik vi på jagt og prøvede at finde små og store, skæve og skrå, og alt der imellem, lysekroner til billige penge. Og vi synes faktisk at det er lykkes rimelig godt. Vi har derfor i dag en billig lysekrone til enhver smag, der er både nogle med prismer, nogle mere minimalistiske og nogle som er for de få. Men vi mener faktisk, at vi har en billig lysekrone til de fleste behov vi lige kan komme på. Og er du ikke enig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med dit næste lysekrone tilbud? Vi har altid en masse lysekrone tilbud som vi har købt ind i større eller mindre mængder og som vi har stående på lager lige til at sende til dig i dag. Vi har somregel store besparelser på lysekroner i vores lampe-outlet, men også i denne kategori med lysekroner kan du finde de gode tilbud på lysekroner. Sig bare til hvis du vil have en tilbud fra os - vi sidder klar her for det samme.

Hvs du skal bruge mere end 2 lysekroner så er du også altid velkommen til at skrive til os og få et tilbud på en lysekrone, eller endda forskellige modeller om du ønsker. Vi er næsten altid friske på et godt tilbud, men husk at det hjælper på vores humør hvis du også skal have pærer med, så bliver det nemlig endnu nemmere at lave eb billig lysekrone til dig. 

Flotte store lysekroner 

Der findes et utal af lysekroner i dag, og ganske vidst er vores udvalg ikke kæmpe stort, men hvor søren skal man starte? Jeg vil hellere starte med at sige, at du skal fortælle os hvilken lysekrone du søger, så hjælper vi dig gerne med at finde den, uanset om den skal være lille eller stor. For en lysekrone er en investering og kan godt koste mange penge, men det er nu ikke ensbetydende med at den altid gør det.

Vores fokus på Lisbeth Dahl lamper er helt klart på deres utroligt flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydeligt at se, at der tænker over stilen og designet i deres lyserkoner og de andre smukke lamper fra Lisbeth Dahl. Du kan få Lisbeth Dahl lysekroner med 6 arme, med 8 arme eller med 12 arme til priser fra kun 1099,95 - det er jo fantastisk.

Som navnet måske antyder, så er Lisbeth Dahl dansk og alt design sker også af et virkeligt kompetent design-team som alle går op i hver en detalje. Det viser sig tydeligt i de smukke lysekroner med priser vi er så glade for. Ingen vare går videre medmindre alle er tilfredse med de produktet! Passionen for det smukke design og den gode stil lyser tydeligt igennem hele deres sortiment som i dag sælges i andre lande en blot Danmark.

Moderne lysekroner til enhver smag

Philips lysekroner er altid i fantastisk god kvalitet ligesom deres andre lamper – de bruger næsten altid glas-prismer og sjældent plast-prismer på lysekronerne, hvilket gør at de er mindre modtagelige overfor ridser og skrammer. En Philips lysekrone er også med fokus på den gode belysning så de ikke kun er flotte at se på, men de giver også et brugbart lys i Hall'en eller over dit bord. Særligt populær er den store Philips Madelon prisme-lysekrone som er hele Ø56 cm og virkelig imponerende. Men Philips har samtidig nogle super gode bud på lysekroner til hjem med en mere minimalistisk indretning.

Udover Lisbeth Dahl og Philips, så har vi også medtaget Nielsen Light lysekroner i vores sortiment. De laver lysekroner med et lidt andet design og udtryk og selvfølgelig også med en fin finish. Nielsen Light lysekroner er ofte mere pendel-agtige og tidløse. Vi synes de udtrykker en simpel elegance som vil passe godt ind i mange hjem i Danmark - og så har de et super godt lys! :-) Sidst men ikke mindst, så er Nielsen Light lysekroner billige i forhold til hvad du får!