Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lysekrone med prismer

En lysekrone kan være storslået og elegante, særligt en prismelysekrone med smukke klare prismer er vældig populære. En smuk lysekrone i glas er af bedste kvalitet og har det bedste look, når lyset rammer de fine prismer. Men vi har også den mere moderne lysekrone med plastprismer som også har et elegant udtryk. En efterspørgsel som vokser er den minimalistiske moderne lysekrone stil. Bemærk også, at vi har rens til rengøring af lysekroner.

Læs mere

46 vare(r)

46 vare(r)

LED pærer til lysekroner

 

Prismelysekrone

En af de første "stor-sælgere" vi havde på LampeGuru.dk var faktisk den fantastisk flotte og elegante Philips Madelon lysekrone med prismer og storhed over sig. Den er absolut helt klassisk i stilen og så er prisen også skarp og så findes den faktisk i 2 str. Det er en Philips lysekrone og er med et utal af smukke, klare prismer i glas og den bedste kvalitet. Selv har vi ikke lige hjemmet til en sådan lysekrone, desværre, for jeg er ærligt talt lidt forelsket i den.

Der findes jo selvfølgeligt også "mindre tunge" lysekroner med prismer og som nemmere vil passe ind i den skandinaviske, lette, stil vi har. Faktisk kan du med krystal lysekroner skabe en romantisk stil i et råt miljø eller på anden måde lave kontraster. Du kan få krystal lysekroner i alle slags stel og farver, så prøv at se dem igennem om der ikke kunne være noget som fristede dig?

Vi er helt vilde med lysekroner og vi elsker de fine detaljer, samt det flotte og elegante udtryk som krystal lysekroner giver! Men lysekroner er rigtig mange ting – du kan få den i slots-stilen, hvor de er prægtige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glas-prismer. Men der er også de mere neutrale og stilrene lysekroner uden prismer og uden for mange detaljer, som nemt kan sættes ind sammen med den enkle skandinaviske stil. Til sidst er der de farverige og sjove lysekroner som skaber masser af humør og liv i hjemmet. De enkle og rolige lysekroner vil ofte hjælpe med at sætte linje i din indretning. Lampeguru.dk har mange forskellige slags, men vores lysekrone med 8 arme er mest populær da den størrelsesmæssigt passer godt ind over f.eks. et spisebord. 

Gode tilbud på billige lysekroner

Synes du, at lysekroner kan være lidt for dyre? Så har du måske kigget hos os hvor du kan få en billig lysekrone som stadig har masser af charme og stil at byde på. Vi har nemlig haft samme holdning som dig, at der fandtes en masse flotte lysekroner, men de var ret dyre mange af dem. Derfor gik vi på jagt og prøvede at finde små og store, skæve og skrå, og alt derimellem, lysekroner til billige penge. Og vi synes faktisk at det er lykkes rimelig godt. Vi har derfor i dag en billig lysekrone til enhver smag, der er både nogle med prismer, nogle mere minimalistiske og nogle som er for de få. Men vi mener faktisk, at vi har en billig lysekrone til de fleste behov vi lige kan komme på. Og er du ikke enig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med et godt tilbud på lysekroner? Vi har altid en masse lysekrone tilbud som vi har købt ind i større eller mindre mængder og som vi har stående på lager lige til at sende til dig i dag. Vi har som regel store besparelser på lysekroner i vores lampe-outlet, men også i denne kategori med lysekroner kan du finde de gode tilbud på lysekroner. Sig bare til hvis du vil have en tilbud fra os - vi sidder klar her for det samme.

Hvis du skal bruge mere end 2 lysekroner så er du også altid velkommen til at skrive til os og få et tilbud på en lysekrone, eller endda forskellige modeller om du ønsker. Vi er næsten altid friske på et godt tilbud, men husk at det hjælper på vores humør hvis du også skal have pærer med, så bliver det nemlig endnu nemmere at lave eb billig lysekrone til dig. 

Flotte krystal lysekroner 

Der findes et utal af krystal lysekroner i dag, og ganske vidst er vores udvalg ikke kæmpe stort, men hvor søren skal man starte? Jeg vil hellere starte med at sige, at du skal fortælle os hvilken krystal lysekrone du søger, så hjælper vi dig gerne med at finde den, uanset om den skal være lille eller stor. For en lysekrone er en investering og kan godt koste mange penge, men det er nu ikke ensbetydende med at den altid gør det.

Vores fokus på Lisbeth Dahl lamper er helt klart på deres utroligt flotte lysekroner med prismer og flotte detaljer. Det er tydeligt at se, at der tænker over stilen og designet i deres lysekroner og de andre smukke lamper fra Lisbeth Dahl. Du kan få Lisbeth Dahl krystal lysekrone med 6 arme, med 8 arme eller med 12 arme til priser fra kun 1099,95 - det er jo fantastisk.

Som navnet måske antyder, så er Lisbeth Dahl dansk og alt design sker også af et virkeligt kompetent design-team som alle går op i hver en detalje. Det viser sig tydeligt i de smukke krystal lysekrone med prismer vi er så glade for. Ingen vare går videre medmindre alle er tilfredse med produktet! Passionen for det smukke design og den gode stil lyser tydeligt igennem hele deres sortiment som i dag sælges i andre lande en blot Danmark.

Lysekrone moderne

Philips lysekroner er altid i fantastisk god kvalitet ligesom deres andre lamper – de bruger næsten altid glas-prismer og sjældent plast-prismer på lysekronerne, hvilket gør at de er mindre modtagelige overfor ridser og skrammer. En Philips lysekrone moderne er også med fokus på den gode belysning så de ikke kun er flotte at se på, men de giver også et brugbart lys i Hall'en eller over dit bord. Særligt populær er den store Philips Madelon prisme-lysekrone som er hele Ø56 cm og virkelig imponerende. Men Philips har samtidig nogle super gode bud på lysekrone moderne til hjem med en mere minimalistisk indretning.

Udover Lisbeth Dahl og Philips, så har vi også medtaget Nielsen Light lysekroner i vores sortiment. De laver lysekroner med et lidt andet design og udtryk og selvfølgelig også med en fin finish. Nielsen Light lysekroner er ofte mere pendel-agtige og tidløse. Vi synes de udtrykker en simpel elegance som vil passe godt ind i mange hjem i Danmark - og så har de et super godt lys! :-) Sidst men ikke mindst, så er Nielsen Light lysekroner billige i forhold til hvad du får!