Tilfreds eller penge tilbage 100 dages fortrydelsesret

Fragt: 39,- Gratis v/køb over 998,-

GRATIS RETUR v/ombytning

Billige spot-lamper - også LED loftspots!

Loftspots er fantastisk til grundbelysning, til at lyse f.eks. din gang op eller dit køkken. En god grundbelysning er super vigtig både for huset og dit daglige humør. Og faktisk behøves loftspots ikke længere at være kedelige eller direkte grimme. Vi har masser af super fede loftspot-lamper (de kan også sidde på væggen) med et godt lys som både er godt at arbejde ved og som tænder hurtigt. Hvis du søger loftspots med stor energibesparelse, har vi billige LED spot-lamper og LED loftspots hvor du sparer helt op til 90% strøm i forhold til din gamle spot lampe. Desuden er der er kæmpe fordel med LED spots, at de tænder med det samme og ikke har brug for at varme op, som f.eks. sparepærer har.

Spots i 3 forskellige typer

Vi har valgt at dele vores spots op i 3 forskellige grupper som du finder herunder. Du kan klikke dig videre ind til hver spot gruppe og se hele udvalget af spots på én gang. 

  • Indbygningsspots - Både LED og andre.
    - Spots til indbygning i loftet eller i væggene som typisk leveres inkl. pærer.
  • Påbygningsspots - Både med LED og sparerpærer.
    - Spot-lamper og Tracks (skinner) til loftet, typisk uden pærer (pånær LED).
  • Strømskinner - Både LED og andre.
    - Strømskinner med spots giver stor valgfrihed i design og pæretype.

Indret med spots med god belysning

Vælger du at sætte spots op i, f.eks., din entre så er du typisk sikret et godt lys - kig gerne efter lamper hvor hovedet kan drejes. Du får meget stor valgfrihed omkring spots som kan give et flot udtryk i rummet og som kan lyse små kroge og hjørner op i gangen. 
Men også på værelser er loftspots super gode, sæt dem f.eks. op foran dit klædeskab så der er rigeligt lys når du åbner lågerne. Det kan også en en ide at overveje om dine spotlamper skal kunne lysdæmpes - det kan være rart i soveværelset eller hvis du bruger dem som grundbeslyning i stuen mv.
Spørg os gerne - vi svarer meget gerne på dine spørgsmål, små som store.Vent venligst ...