Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Spots til væg/loft og LED spots

Du kan bruge spots på væggen og i loftet. LED spots er gode som sengelamper, grundbelysning og især som fokuseret lys foran klædeskabet, i køkkenet mv. En loftspot er en fin måde, at få et flot grundlys f.eks. i gangen, på værelser eller på badeværelset. Mange spots kan vinkles i hovedet, så du selv bestemmer lysretningen. Kig gerne efter LED spots, og husk at bruge filter funktionen.

1-51 af 109

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 109

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Strømskinner til pendler og spots

Billige spotlamper - også LED loftspots!

Hvis du spørger os, er loftspots fantastisk til grundbelysning. Det kan være til at lyse din gang op tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor mørket udenfor er faldet på eller i dit køkken, hvor det er rart at have gode arbejdsforhold, så du kan se, hvilket krydderi du putter i maden. Spots i loftet eller på væggen er altså din ven i hjemmet, når det kommer til solid grundbelysning. En god grundbelysning er super vigtig både for huset, samt dit og familiens daglige humør.

Og faktisk behøves loftspots ikke længere at være kedelige eller direkte grimme. Hos LampeGuru.dk har vi nemlig masser af super fede og moderniserede spots med et godt lys, der er ideelt til hjemmearbejde eller lektielæsning tidligt om morgenen eller hen på aftenen. Udover det passer mange af vores spots til et nutidigt og skandinavisk hjem med rene linjer og smarte, funktionelle detaljer. Hvis du søger loftspots med stor energibesparelse, har vi også billige LED spot-lamper og LED loftspots, hvor du sparer helt op til 80-90 procent strøm i forhold til din gamle spotlampe. Desuden er det en kæmpe fordel ved LED spots, at de tænder med det samme og ikke har brug for at varme op på samme måde som sparepærer.

Vi elsker spotlamper, for de giver både et dejligt lys og så findes de i dag i et design som passer til enhver. Derfor skal du ikke tøve med at vælge spotlamper.

LED Spots findes i 3 forskellige typer

Vi vil gøre det så nemt for dig som muligt at vælge din nye spots eller LED spots til loftet eller væggen i gangen, stue eller soveværelset. Derfor har vi valgt at dele vores udvalg af spots op i tre forskellige grupper, som du finder herunder. Det gør det nemt for dig at klikke dig videre til den kategori af spots, du leder efter, og hvor du kan se hele vores udvalg af spots og LED spots indenfor den kategori på én gang.  

 • Indbygningspots - Både LED og andre.
  - Spots til indbygning i loftet eller i væggene som typisk leveres inkl. pærer.
 • Påbygningspots - Både med LED og sparerpærer.
  - Spot-lamper og Tracks (skinner) til loftet, typisk uden pærer (pånær LED).
 • Strømskinner - Både LED og andre.
  - Strømskinner med spots giver stor valgfrihed i design og pæretype.

Indret med LED spots og få god belysning

Uanset hvor du vælger at sætte LED spots op, så er du typisk sikret et godt lys, som betyder, at du kan se selv i de mørkeste stunder. Hvis du vælger spots eller LED spots til en gang eller entré vil det være en god idé at kigge efter lamper, hvor lampehovedet kan drejes, så du får lys præcis i de områder, du ønsker. Måske foran spejlet eller skabet med sko og overtøj.

Spots eller LED spots med hoveder, der kan justeres, giver dig stor valgfrihed omkring, det udtryk og den stemning lyset skal skabe i rummet, fordi det giver dig mulighed for at lyse selv de mindste og mørkeste kroge og hjørner op, hvor lyset hjælper til at gøre dem til en del af rummet. Men også på værelser som soveværelse, børneværelse eller teenageværelse er spots eller LED spots til væggen eller loftet supergode og funktionelle. Her kan de eksempelvis også placeres foran et klædeskab, så der er rigeligt med lys, når du åbner lågerne for at se, hvad der gemmer sig – også i den allerbagerste krog.

Hvis du ønsker spots eller LED spots, der ikke kun spreder en funktionel men også hyggelig stemning, kan det være en ide at overveje, om dine spotlamper skal lysdæmpes. Det kan være rart i soveværelset, eller hvis du bruger spots eller LED spots som grundbelysning i stuen eller spisestuen. Hvis du har andre spørgsmål til dit næste køb af spots, så spørg os gerne – vi svarer altid på dine spørgsmål med et smil, uanset om det, du har på hjerte, er stort eller småt.