Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Pærer & fakler med lys som ild

Flammelys

Vi har her samlet dig alt vi har i lamper og pærer med flammelys, samt lamper som er ekstra velegnet til flammepærer. Søger du pærer med flammende lys, så har vi samlet et udvalg af både billige flammepærer, men også flammepærer som kan lidt ekstra, f.eks. at de flamme den "rigtige vej" uanset om du vender pæren op eller ned. Flammelys er meget dekorativt både indendørs og udendørs i alt fra væglamper til bedlamper og lanterne.

Læs mere

20 vare(r)

20 vare(r)

Havefakler med flammelys som ligner ild

Vi er blevet ret glade for vores egne fakler med lys som ligner flammer fra rigtig ild. Vi har stillet dem op ude foran vinduerne ved stuen, sådan at de hele sommeren og faktisk også vinteren står og lyser med det fineste flammelignende lys. Det er en super hyggelig stemning som du kender fra levende ild, her er det dog ikke levende ild, men derimod bare almindelig LED lys.

Du kan få fakler med solceller så du ikke skal oplade dem, men du kan også få fakler med flammelys som du lader op med USB stik, hvilket giver en ekstra lang levetid på lyset. Faktisk helt op til 20 timers lys er der på en opladning ved disse fakler. Hvis du har en lanterne med fatning, så kan du også sætte pærerne i disse.

Pærer med flammelys effekt

Vi har samtidig fået et godt udvalg af flammepærer med flere forskellige typer fatning. Det betyder at du har mange muligheder for at få flamme-lignende pærer i dine udendørslamper - men pærerne er altså også super fine i indendørslamper, så du også indenfor kan få en dejligt hyggelig flamme-effekt.

Pærerne som ligner rigtig ild, lyser i en flot flamme-farvet lysfarve, hvilket er hen i det orange/mørkt gule lys som giver en flot effekt. Pærerne er velegnet til udendørs lamper, men vær obs på hvad for et lys du ønsker. Det er nemlig ikke muligt at få stillestående flammelys i de billige pærer, men det kan du derimod i de andre. Pærerne i de "dyrere" udgaver har endda den funktion indbygget, at de flammer i lyset i den retning du vender dem. Det vil sige, at vender du pæren på hovedet, så flammer lyset stadig opad, helt ligesom naturlig ild.

Pejs med kunstig ild fra pære

Du har også mulighed for at lave din egen pejs med flammelys, uden at du tænder rigtig ild. Måske du har set videoen på youtube, facebook eller instagram, hvor der er lagt brænde ovenpå en flammepære, og det samme setup kan du godt selv lave. Du kan bare sætte vores flammepærer i et fatningssæt som så lægges under nogle stykker brænde - så nemt er det faktisk.

Vi har også set nogle som laver samme setup i en trådkurv eller lignende, hvor man kan lave samme trick med et fatningssæt med flammepærer i og så fyldt ovenpå med brænde. Så får du en dekorativ form for hygge med kunstig ild, uden at der er fare for børn, dyr eller huset.

Havefakler uden brandfare for børn og dyr

En ekstra pointe til at vælge flammelys hvad end det er fra pærer eller fakler er, at der ingen fare er for børn eller dyr. Har du en ægte fakkel stående, vil det være til fare for børn og dyr, men med de elektriske fakler er der ingen rigtig ild, det ligner bare levende ild, men er altså helt ufarlig. Pærerne og fakler bliver endda ikke varmere end at selv børn kan holde hånden på, uden at de brænder de små fingre.