Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Uyuni LED lys med 3D Flamme

Aldrig har vi set så flotte LED lys som disse Uyuni LED Lys med den smukke 3D flamme. De er så livagtige, at vi faktisk gik lige forbi dem på messen de første 2 gange, vi troede simpelthen de var ægte. Men Uyuni LED lys med 3D flamme er batteridrevet og helt vidunderlig flotte, det giver vi garanti på (læs mere herunder).

 


Uyuni 3D stearinlys

Hvorfor er Uyuni 3D stearinlys så fantastisk flotte? Det skyldes udelukkende den unikke, patenterede 3D flamme som sidder på alle lys. Denne flamme er unik for netop Uyuni stearinlys og endda patenteret, og så ser den virkelig livagtig ud. Modsat mange andre LED stearinlys, så bevæger flammen sig ikke på Uyuni 3D stearinlys men i stedet får lyset og blafre. Samtidig med det ligner den flammen fantastiske meget en rigtig flamme i formen.

Det at lyset i Uyuni 3D stearinlys ikke bevæger sig gør også, at batterilevetiden på alle Uyuni 3D stearinlys er meget lang, faktisk helt op til 400 timer. Desuden har lysene indbygget timer-funktion og mulighed for fjernbetjening (pånær "Standard" fyrfadslys, vælg da "Premium" fyrfadslys).


Uyuni 3D LED stearinlys


Se alle Uyuni LED lys med 3D flamme herunder.

Læs mere

12 vare(r)

12 vare(r)

Uyuni Garanti: Tilfreds eller pengene retur!

Vi er så sikre på, at du bliver tilfreds med dine nye Uyuni 3D lys at vi betaler for retur af lysene, hvis du ikke kan lide dem, og så får du naturligvis dine penge retur. Det gør vi fordi, at vi er helt sikre på, at du glad for disse Uyunu LED lys så vi faktisk slet ikke tror, at der kommer nogle ordre retur! Hver gang en kunde kontakter os omkring Uyuni LED lys er det kun for at købe flere.

Så derfor: Køber du Uyuni LED lys hos LampeGuru og er du ikke tilfreds med hvordan de ser ud, så skriv til os og lad os tage dem retur, så en anden kan få glæde af dem. Husk blot, at det skal gælde hele din ordre, dette er ikke blot en mulighed for retur af for mange købte Uyuni LED lys (hvis man da ellers kan få for mange). Med denne garanti håber vi samtidig, at du (hvis du ellers er i tvivl om Uyuni lys) tør tage chancen og lade dig forføre af lyset.

Uyuni lys

Du kan få Uyini lys i flere forskellige modeller og udgaver. Fælles for alle Uyuni lys er, at du får denne fantastiske 3D flamme som giver det helt specielle (og virkelig flotte) look som kun Uyuni lys har. Det er derfor mulig for dig at få Uyuni lys til alle dine stager derhjemme, uanset om det er kronelys, fyrfadslys eller bloklys i forskellige størrelser. Alle passer sammen på den måde, at de sagtens kan stå i nærheden af hinanden, de har nemlig samme flamme og lys.

Vi har valgt af have hvide Uyuni lys da vi holder utrolig meget af den hvide farve på disse Uyuni lys. Det er alle modellerne af Uyuni lys som vi har valgt at lagerfører i den hvide farve, det betyder at du kan være sikker på, at alle disse Uyuni lys du måtte købe, passer perfekt sammen. Uyuni LED lys findes i typerne:

LED lys med 3D flamme

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i mange år efterhånden, har ledt efter de "perfekte" LED stearinlys, uden at finde dem. I første omgang var LED stearinlys blot nogle lys med en lysene flamme hvor stearinen på lyset ofte var forskelligartet og lyset ikke ret pænt. Siden den start for mange år siden har vi prøvet rigtig mange forskellige LED stearinlys, og indtil nu har LED stearinlys med bevægelig flamme været det mest populære - indtil nu!

I dag er det nemlig muligt, hvis du spørger os, at få de "perfekte" LED lys med 3D flamme. Vi fandt Uyuni LED lys med 3D flamme på en messe tilbage i februar 2019 og vi gik faktisk lige forbi dem, 2 gange! For at det ikke skal være løgn så talte vi ikke engang med leverandøren af Uyuni lysene fordi vi troede det var ægte stearinlys, hvilket vi ikke sælger på LampeGuru. 

Da vi så efterfølgende blev kontaktet af kunder omkring nogle helt fantastiske LED lys med 3D flamme blev vi opmærksomme på, at vi faktisk var gået forbi dem flere gange på messen - og vi kan sagtens de hvorfor, for Uyuni LED lys med 3D flamme ligner virkelig ægte stearinlys. Derfor har vi, naturligvis, siden taget dem i sortiment og i dag har vi taget så mange af lysene i sortiment som det er muligt.