• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Kunstige Stearinlys LED

Kunstige stearinlys til batteri er sikkert (ingen brandfare, heller ikke for børn og dyr), men også bedre for sundheden da kunstige lys ikke udleder sod fra flammen. Derfor er kunstige stearinlys et godt alternativ til alm. stearinlys og de kan endda bruges af folk med ellergi mod både duft og andre typiske allergener ved stearinlys.

Læs mere

45 vare(r)

45 vare(r)

45 vare(r)

45 vare(r)

Kunstige stearinlys giver hygge

...Og ingen farlig ild for hverken børn eller dyr i hjemmet. Derfor er kunstige stearinlys fantastiske i hjem med børn og dyr, eller til dig som har astma eller allergier. Vores kunstige stearinlys giver hygger og skal kun ses som ren og skær hyggebelysning i dit hjem. Du får masser af glæde og vi hører ofte fra kunder af kunstige stearinlys at de er super glade for de lys vi sælger. Vi går faktisk meget op i at sælge kunstige stearinlys LED som vi selv gerne vil have, derfor tester vi altid de stearinlys af som vi køber hjem, og er vi ikke tilfredse med dem, så sælger vi dem ikke. Af samme grund vil du kunne opleve at vores store udvalg af kunstige stearinlys kan variere en del, da leverandørerne ofte retter en smulle på dem, og selv det kan betyde, at vi ikke ønsker at sælge det mere.

Se desuden alle vores:

Derfor skal du vælge LED stearinlys

Faktisk er det ikke kun for sjov at der er lavet elektriske lys. Undersøgelser viser, at der udsendes skadelige stoffer ved afbrænding af rigtige stearinlys. Stofferne udskilles fra lyset mens det afbrændes og målinger viser, at partiklerne bliver hængende i rummet - endda tyder det på, at der dannes så mange skadelige partikler, at det er værre end udendørs bilos. Særligt er det, hvis der ikke luftes ud mens der er levende lys tændt, samt hvis lysene ikke slukkes korrekt.
Undersøgelserne er utroligt nok ikke så omfattende og dybdegående som de burde, men meget tyder altså på, at levende lys ikke er sundt for os.
Hvis du vil læse mere om problemerne ved levende lys, kan de findes her på Astma-Allergi forbundets hjemmside

Du kan også finde kategorien Lanterner med elektriske lys og Opladelige lys i glas her.