Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Elektriske LED lys til batteri skaber stemning

LED lys er blevet utrolig populære de senere år, særligt elektriske bloklys er blevet solgt i stort antal, men også andre former for LED lys som kronelys (lange lys), og selvfølgelig de klassiske fyrfadslys til batteri. Mange af vores lys er desuden med bevægelig flamme og et fint gyldent lys - Det er beskrevet på varen om lysene er med bevægelig flamme med blinkende flamme. Vi har kun valgt elektriske lys fra leverandører som har en ordenlig kvalitet, som vi kan stå inde for.
Søger du fakler og pærer med flammelys, så klik her!

Læs mere

51 vare(r)

51 vare(r)

Elektriske bloklys til batteri 

Vi har et stort udvalg af bloklys til batteri fra bla. Sirius belysning. Vores bloklys er i god kvalitet, og vi går efter lys med charme som rigtige lys. De bloklys vi har, er med blafrende flamme, altså en flamme som enten står og vipper, eller med en flamme som blinker lidt, så de ligner rigtige lys. Vores bloklys er lavet af paraffin eller voks, så de både ligner og dufter som starinlys - bare på batteri. Det er super smart og så er de faktisk ret billige! 
Du kan få elektriske bloklys i både 2 og 3-pakker samt hvor du vælger størrelsen selv - helt op til 50 cm i højden. Vi har sågar fået bloklys i flere farver!
Du kan se dem alle herover, er der noget du mangler, så sig endeligt til. 

Se alle vores elektriske bloklys samlet.

Elektriske lange lys eller fyrfadslys på batteri 

Som noget nyere, har vi fået lange lys på batteri - ja, lange lys som er lavet i plastik, men som på afstand ligner rigtige stearinlys. De er ret charmerende og kan bruges i lysekroner, stager mv, da de er samme størrelse som alminde lange lys. Ligesom de andre elektriske lys, så er de lange lys også med levende flamme, forstået på den måde, at flammen på lysene står og blafre som du kender det fra almindelige lys. De findes pt. i en 2-pk hvor du blot skal tilkøbe batterier, vi anbefaler altid gode batterier, så har du lyst i længst tid.

Se alle vores Elektriske fyrfadslys og og Elektriske lange lys samlet.

Derfor skal du vælge elektriske lys

Faktisk er det ikke kun for sjov at der er lavet elektriske lys. Undersøgelser viser, at der udsendes skadelige stoffer ved afbrænding af rigtige stearinlys. Stofferne udskilles fra lyset mens det afbrændes og målinger viser, at partiklerne bliver hængende i rummet - endda tyder det på, at der dannes så mange skadelige partikler, at det er værre end udendørs bilos. Særligt er det, hvis der ikke luftes ud mens der er levende lys tændt, samt hvis lysene ikke slukkes korrekt.
Undersøgelserne er utroligt nok ikke så omfattende og dybdegående som de burde, men meget tyder altså på, at levende lys ikke er sundt for os.
Hvis du vil læse mere om problemerne ved levende lys, kan de findes her på Astma-Allergi forbundets hjemmside

Du kan også finde kategorien Lanterner med elektriske lys og Opladelige lys i glas her.

Vent venligst ...