Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Elektriske lys til batteri skaber stemning

Batteri-lys til batteri er sikkert (ingen brandfare, heller ikke for børn og dyr), men også bedre for sundheden da elektriske LED lys ikke udleder sod fra flammen. Køb elektriske bloklys med bevægelig flamme, elektriske fyrfadslys med timer-funktion og elektriske kronelys til batteri (Kronelys = lange lys). Vi har udvalgt lys fra leverandører hvor vi altid står inde for kvaliteten, også at farven på flammen er fin varm gul. Sikre "kunstige lys" med levering i morgen. 
Søger du fakler og pærer med flammelys, så klik her!

Læs mere

41 vare(r)

41 vare(r)

41 vare(r)

41 vare(r)

LED bloklys med bevægelig flamme 

Vi har et stort udvalg af bloklys til batteri fra bla. Sirius belysning. Vores bloklys er i god kvalitet, og vi går efter lys med charme som rigtige lys. De bloklys vi har, er med blafrende flamme, altså en flamme som enten står og vipper, eller med en flamme som blinker lidt, så de ligner rigtige lys. Vores bloklys er lavet af paraffin eller voks, så de både ligner og dufter som starinlys - bare på batteri. Det er super smart og så er de faktisk ret billige! Du kan få elektriske bloklys i både 2 og 3-pakker samt hvor du vælger størrelsen selv - helt op til 50 cm i højden. Vi har sågar fået bloklys i flere farver!
Du kan se dem alle herover, er der noget du mangler, så sig endeligt til. 

Se alle vores elektriske bloklys samlet.

Elektriske lange lys eller fyrfadslys på batteri 

Som noget nyere, har vi fået lange lys på batteri - ja, lange lys som er lavet i plastik, men som på afstand ligner rigtige stearinlys. De er ret charmerende og kan bruges i lysekroner, stager mv, da de er samme størrelse som alminde lange lys. Ligesom de andre elektriske lys, så er de lange lys også med levende flamme, forstået på den måde, at flammen på lysene står og blafre som du kender det fra almindelige lys. De findes pt. i en 2-pk hvor du blot skal tilkøbe batterier, vi anbefaler altid gode batterier, så har du lyst i længst tid.

Se alle vores Elektriske fyrfadslys og og Elektriske lange lys samlet.

Derfor skal du vælge elektriske LED lys

Faktisk er det ikke kun for sjov at der er lavet elektriske lys. Undersøgelser viser, at der udsendes skadelige stoffer ved afbrænding af rigtige stearinlys. Stofferne udskilles fra lyset mens det afbrændes og målinger viser, at partiklerne bliver hængende i rummet - endda tyder det på, at der dannes så mange skadelige partikler, at det er værre end udendørs bilos. Særligt er det, hvis der ikke luftes ud mens der er levende lys tændt, samt hvis lysene ikke slukkes korrekt.
Undersøgelserne er utroligt nok ikke så omfattende og dybdegående som de burde, men meget tyder altså på, at levende lys ikke er sundt for os.
Hvis du vil læse mere om problemerne ved levende lys, kan de findes her på Astma-Allergi forbundets hjemmside

Du kan også finde kategorien Lanterner med elektriske lys og Opladelige lys i glas her.