Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Kunstige Stearinlys LED

Kunstige stearinlys til batteri er sikre (ingen brandfare, heller ikke for børn og dyr), men også bedre for sundheden da kunstige lys som Uyuni ikke udleder sod fra flammen. Derfor er kunstige stearinlys et godt alternativ til alm. stearinlys og de kan endda bruges af folk med ellergi mod både duft og andre typiske allergener ved stearinlys. De mest populære kunstige Stearinlys er Uyuni lys.

36 vare(r)

36 vare(r)

Kunstige stearinlys giver hygge

...Og ingen farlig ild for hverken børn eller dyr i hjemmet. Derfor er kunstige stearinlys fantastiske i hjem med børn og dyr, eller til dig som har astma eller allergier. Vores kunstige stearinlys giver hygger og skal kun ses som ren og skær hyggebelysning i dit hjem. Du får masser af glæde og vi hører ofte fra kunder af kunstige stearinlys at de er super glade for de lys vi sælger. Vi går faktisk meget op i at sælge kunstige stearinlys LED som vi selv gerne vil have, derfor tester vi altid de stearinlys af som vi køber hjem, og er vi ikke tilfredse med dem, så sælger vi dem ikke. Af samme grund vil du kunne opleve at vores store udvalg af kunstige stearinlys kan variere en del, da leverandørerne ofte retter en smulle på dem, og selv det kan betyde, at vi ikke ønsker at sælge det mere.

Se desuden alle vores:

LED stearinlys med bevægelig flamme

Hvis vi går helt tilbage til starten med disse LED stearinlys så var den første gang vi selv stødte på dem, på en restaurant som havde et smukkeste rustikke look med rå vægge og masser af hygge. Her havde de simpelthen skiftet alle deres rigtige stearinlys ud med disse fantastiske LED stearinlys med bevægelig flamme som alle stod og strålede og hver en flamme bevægede sig i de fine LED stearinlys. Det så helt fantatisk ud, og vi har totalt solgt fra første øjeblik vi kom ind i den restaurant.

Straks gik vi hjem på kontoret og skyndte os at lede efter en leverandør LED stearinlys med bevægelig flamme og fandt faktisk også et par stykke. Vi udvalgte os én af dem og bestilte et (for os dengang, vi var jo et lille firma der) stort sortiment - og det var rædselsfuldt! De LED stearinlys med bevægelig flamme vi havde bestilt var frygtelig grimme med en forfærdelig farve på flammen, LED stearinlysene stank af parfume og værst af alt så så lysene ikke ens ud. Det var i det hele taget rigtig ærgerligt for vi troede lige vi havde fundet det vi søgte. 

På jagt igen vi gik, og denne gang fik vi bestilt LED stearinlys med bevægelig flamme fra tre forskellige (nye) leverandører, og heldigvis fandt vi nogle fantastisk flotte LED stearinlys med en skøn begægelig flamme og det blev et stort hit hos os. Siden da er vi så skiftet leverandør flere gange da vi hele tiden ser at kvaltieten og prisen udvikler sig, og hvis en leverandør har noget at byde på, så tager vi gerne deres sortiment ind af LED stearinlys med bevægelig flamme. I dag har vi flere leverandører af disse LED stearinlys og har valgt ikke at holde os til kun ét mærke. Derfor er det vigtigt, at hvis du skal have LED stearinlys med bevægelig flamme, så sørg for at holde dig til det samme mærke hvis du f.eks. skal have både lange lys og bloklys.

Derfor skal du vælge LED stearinlys

Faktisk er det ikke kun for sjov at der er lavet elektriske lys. Undersøgelser viser, at der udsendes skadelige stoffer ved afbrænding af rigtige stearinlys. Stofferne udskilles fra lyset mens det afbrændes og målinger viser, at partiklerne bliver hængende i rummet - endda tyder det på, at der dannes så mange skadelige partikler, at det er værre end udendørs bilos. Særligt er det, hvis der ikke luftes ud mens der er levende lys tændt, samt hvis lysene ikke slukkes korrekt.
Undersøgelserne er utroligt nok ikke så omfattende og dybdegående som de burde, men meget tyder altså på, at levende lys ikke er sundt for os.
Hvis du vil læse mere om problemerne ved levende lys, kan de findes her på Astma-Allergi forbundets hjemmside

Du kan også finde kategorien Lanterner med elektriske lys og Opladelige lys i glas her.