• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Globus lamper med lys

Nu har vi her hos Lampeguru.dk fået de flotte Atmosphere globus lamper. Light  & Colour globus lamper fra Atmosphere er designet af de danske designere Henrik Holbæk og Claus Jensen som ejer firmaet Tools Design. De klassiske og fine globuslamper har engang været dansk-ejet firma, men er siden blevet købt af Italienere som i dag driver de danske design videre med stolthed.

Læs mere

23 vare(r)

23 vare(r)

23 vare(r)

23 vare(r)

Klassiske Globus bordlamper 

Søger du klassiske udgaver af globus med lys, så findes de skam også endnu. Det kan selvfølgelig være lidt forskelligt hvad vi betegner som klassisk hver i især, men for mig er de klassiske globusser med lys dem, som typisk vil egne sig i herreværelset. Altså disse globusser i en lidt vintage / gammeldags stil, måske endda med mørkt træ som fod eller med kugle i beige/brunlige farver.

Jeg ved dog også, at mange ser de globusser fra skoletiden som klassiske, dem hvor der er tydeligt aftegnet byer og lande, ofte i en ganske farverig udgave, især i de blå nuancer. Men vi har skam begge typer globusser - endda både globusser med danske tekster og selvfølgelig også med engelske tekster.

Atmosphere Globus lamper kommer i flere udgaver, og ret sikkert også i flere udgaver end du lige har troet - vi blev da i hvert fald selv overrasket over udvalget af globusser. Der er både globusser til børn og voksne og så findes de i flere forskellige farver, så du både kan få dem i moderne, farverige og klassiske udgaver.

Distributør i Danmark: Engsig Nordic 

Moderne globus som gulvlampe

En særlig udgave som jeg gerne lige vil slå et ekstra slag for, er den super flotte udgave globus som gulvlampe. Den er designet i et fantastisk stilrent design, som både er ren i sit udtryk, men også meget elegant og dekorativ. Globus-gulvlampen vil jeg kunne se i mange hjem, f.eks. som alternativ belysning i nærheden af sofaen, eller i entreen eller mellemgangen. Den skaber en fin stemning med både fint lys og fedt design.