Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Globus med lys

Kan du huske det? Din Globus lampe fra dengang? I dag er en globus med lys lig med nostalgi for mange, men bestemt også en moderne del af indretningen. Vi har helt sikkert din næste globus med lys at finde i blandt vores mange flotte modeller. Kig derfor efter en Globus med lys herunder, og glæd dig til levering i morgen.

Læs mere

23 vare(r)

23 vare(r)

Køb en Globus med lys

De fleste som ser en globus med lys stå i et butiksvindue tænker, den må jeg eje. Eller måske du kan huske netop den globus med lys du havde da du var lille? Og måske endda er forskellen på dem som findes i dag ikke er så stor fra den globus med lys du kan huske. Den største forskel er nok, at alle vores globus med lys i dag er lavet med en energibesparende pære. Det vil typisk være en LED som sidder i globussen, men det kan også tænkes at være en såkaldt sparepære. 

Hvor bruger man så en globus med lys? Vi forestiller os, at de fleste bliver brugt som en del af indretningen rundt omkring i hjemmet, men ofte har globussen i dag fået en synlig plads i stuen eller på et værelse. For spørger du os, så er det super hyggeligt at have en globus med lys stående med et fint hyggeligt lys på en reol i stuen, men det kunne også sagtens være i soveværelset eller lign. Du vil også hurtig opleve, at lige så snart du får gæster, så vil de stå ovre ved din nye globus med lys og studere den og fortælle om ferier de har været på, eller steder de gerne vil besøge.

Af mere praktisk karakter skal det oplyses, at de fleste globus med lys har afbryder (tænd-sluk kontakt) siddende på ledningen, så du nemt kan tænde og slukke den. Det betyder, at du sådan set bare skal sikre, at du har en stikkontakt indenfor rimelig afstand af din lysende globus, så du kan sætte stikket i kontakten og nyde synes af den. Da vores lysende globusser leveret med lavenergi pærer behøver du heller ikke tænke på strømforbruget mens den er tændt. Som noget unikt ved netop disse dansk-designede globus med lys er desuden, at de er samlet ved levering. 

Klassisk Globus lampe

Søger du klassiske udgaver af globus med lys, så findes de skam også endnu. Det kan selvfølgelig være lidt forskelligt hvad vi betegner som klassisk hver i især, men for mig er de klassiske globusser med lys dem, som typisk vil egne sig i herreværelset. Altså en globus lampe i vintage / gammeldags stil, måske endda med mørkt træ som fod eller med kugle i beige/brunlige farver, det er i hvert fald nogle af de modeller vi ofte ser bliver solgt på vores hjemmeside. I dag er det måske også begrænset hvor mange steder der rent faktisk bliver solgt globus lampe, og så endda i dansk design og til fornuftige priser.

Jeg ved dog også, at mange ser de globus lampe fra skoletiden som klassiske, dem hvor der er tydeligt aftegnet byer og lande, ofte i en ganske farverig udgave, især i de blå nuancer. Men vi har skam begge typer af globus lamper - endda både globus lampe med danske tekster og selvfølgelig også med engelske tekster.

En Atmosphere Globus lampe kommer i flere udgaver, og ret sikkert også i flere udgaver end du lige har troet - vi blev da i hvert fald selv overrasket over udvalget af globus lamper. Du kan finde en globus lampe til børn og voksne og så findes de i flere forskellige farver, så du både kan få dem i moderne, farverige og klassiske udgaver.

Moderne globus lampe

En særlig udgave som jeg gerne lige vil slå et ekstra slag for, er den super flotte udgave globus som gulvlampe. Den er designet i et fantastisk stilrent design, som både er ren i sit udtryk, men også meget elegant og dekorativ. Globus lampe vil jeg kunne se i mange hjem, f.eks. som alternativ belysning i nærheden af sofaen, eller i entreen eller mellemgangen. Den skaber en fin stemning med både fint lys og fedt design. Du kan også bruge en globus lampe som læselampe ved sofaen hvis du vil, det er klart at du ikke må forventet et fokuseret læselys, men en globus lampe lyser faktisk nok op til, at du kan bruge lyset i rummet du sætter den i.

En globus lampe behøver altså ikke være en rund blå kugle med landemærker og lys. Vi har altid kig efter en globus lampe som ser anderledes ud og som kan indgå i den moderne indretning vi ofte bruger i norden .Men tag ikke fejl, for en klassisk globus lampe kan bestemt også være en moderne del af din indretning. Hvis du alligevel mest er til en moderne globus lampe, så har vi modeller i alle farver og (næsten også) alle former du kan tænke dig.

Globus med lys og dansk tekst

Som beskrevet herover, men som også er vigtigt for os at få fortalt, så har vi faktisk flere globus med lys og dansk tekst. Det er nemlig ikke alle steder hvor der sælges globus med lys, at de også har globus med dansk tekst på kortet, så du nemt at læse hvad der står og hvad landet hedder.

En lille sjov detalje er, at leverandøren bag de fleste af vores globus lamper med lys faktisk er dansk. Eller det vil sige, at de har været danske, men er siden blevet solgt til et italiensk firma som nu har behold de danske globus lamper med den danske tekst på, som det var dengang at det var et rigtig danske firma.