• 100 dages fortrydelsesret
 • Gratis fragt v/køb over 799,-
 • Gratis retur v/ombytning

Badeværelseslamper med godt lys

Belysning til badeværelset kræver, at du sætter dig ind i et par enkelte regler, men det er rimeligt enkelt. Vi har listet reglerne op herunder, men husk at en elektriker altid er fuldstændig opdateret på reglerne med badeværelsesbelysning. Skal du bruger badeværelseslamper, så se vores store udvalg herunder.

 • Alle lamper må sættes op, hvis de sidder over 2,25 m. fra gulvet.
  - Også selvom det er inde i brusearealet.
 • I bruserum 2,25 m. skal en IP67 hvis lampen er under 2,25 m. fra gulvet.
  - Over badekar, under 2,25 m. over gulvet, kræves IP44.
 • 1,2 meter fra busehovedet, skal væglamper være IP44.
  - Lofter det samme, medmindre de sidder over 2,25 m. fra gulvet.
Læs mere

1-51 af 71

1-51 af 71 resultater

1-51 af 71

1-51 af 71

Regler for opsætning af badeværelseslamper

Når du skal sætte lamper op på badeværelset så er der 3 forskellige klassificeringer du skal være opmærksom på. Du må gerne vælge en højere IP end den tilladte, men ikke en lavere end den tilladte. IP bruges også til udendørslamper og er en beskrivelse for hvor vandtæt lampen er. Det er et krav, at du har en elektriker til at montere dine badeværelseslamper. Se tegningen her, så du kan se hvilken IP dine lamper skal have:

IP klasse for badeværelseslamper
Alle lamper uden nævnt IP klasse, er IP20/21 og disse lamper kan monteres 2,25 meter OVER gulvet samt i zone 3.

Er du i tvivl omkring opsætningen af dine lamper i badeværelset så anbefaler vi, at du spørger en elektriker. Sikkerheden er prioritet 1 i badeværelset, derfor skal de også monteres af en elektriker ifølge loven.

Badeværelsesbelysning til vådrum og baderum

Designet på lampen er selvfølgeligt også vigtigt, det er vi helt klar over. Derfor søger vi altid efter at kigge efter nye flotte lamper, og vi har allerede i dag et stort udvalg. Du kan ikke sætte enhver lampe op på dit badeværelse, men mange leverandører laver flotte designlamper til badeværelset. Er der noget du mangler så skriv endeligt til os. Vi anbefaler at du vælger lamper med glasskærm da de giver et godt, bredt lys ud i rummet.

Vi har et kæmpe sortiment af lamper til badeværelset fra de største leverandører vi har på markedet i Danmark. For os er sikkerheden omkring badeværelseslamper vigtigt, derfor er alle lamper du finder her, egnet til opslætning i badeværelset. Vi har altid et godt tilbud på badeværelseslamper og masser af inspiration og flotte lamper. En god belysning er super vigtig, både foran spejlet, men også i loftet samt inde i brusekabinen. Vi kan sagtens anbefale LED lamper til badeværelset, da de tænder med det samme og giver et brugbart og godt lys.

Philips badeværelseslamper i bedste kvalitet

Vores egen fortrukne leverandør lamper til vådrum er Philips, da vi ved at kvaliteten er i top - og skulle noget andet ske, så er hjælpen lyn-hurtig. Vi har alle tilgængelige badeværelseslamper fra Philips som er mulig at købe på hele det nordiske marked. Vores samarbejde med Philips gør, at du har det bedste udvalg af kvalitetslamper til badeværelset og altid en hurtig levering, typisk på 3-7 hverdage. Philips vådrumslamper i alle materialer og du kan altid finde en løsning som er passende for dig. Har du spørgsmål til en Philips lampe eller andet, så skriv endeligt til os.

Lamper til badeværelse til både væg og loft

De 2 typer badeværelseslamper som ofte laves er, væglamper og loftslamper. Væglamper til alm. montering på væggen for at lyse dit rum op, men mest solgt er væglamper til montering over spejl som lyser spejlet godt op. Ofte er væglamperne lavet af en metalplade og så med 2 eller 3 spots pegende nedad - og ofte med glasskærme så de både lyser spejlet og badeværelset op. 
Loftlamper til vådrum er enten indbygningsspots, påbygningsspots eller plafonder som kan tåle fugt. De bruges alle til grundbelysning, men nogle kan vinkles så du f.eks. også kan lyse spejlet op med dem. Du kan se alle vores bud på loftlamper til badeværelset herover .

Har du spørgsmål, så skriv endeligt til os og læs også gerne denne guide om belysning på badeværelset :-)