Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Køb din Lampe Online

Find lige dén lampe du søger online. Vi har pt over 3000 forskellige lamper, men bare rolig, vi har sorteret kategorierne (se herunder), så du ikke skal kigge hver enkelt igennem. Find lamper ud fra indret, se mere her.
Bemærk også, at du kan bruge vores filtrering i venstre side, som giver dig mulighed for at søge på farver, størrelser, fatning mv. På den måde, kan du nemt finde lige de lamper som matcher dine ønsker - og så har vi selvfølgelig gjort meget ud af, dels at beskrive lamperne med tekst, men også have en masse flotte billeder af lamperne.

Er der nogle lamper du mangler, så skriv til os på chatten eller mailen - eller ring til os.

Læs mere

1-51 af 1813

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 1813 resultater

1-51 af 1813

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 1813

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find din lampe online med bedste service

Leder du efter lamper online til hjemmet så er der altid masser af flotte slags hos os, ja faktisk har vi så mange, at det kan være svært at vælge lige den lampe du aller bedst kan lide. Vi har nemlig ikke kun én stil, men derimod lamper i alle farver og former, så der burde være en til lige dig også. Hos LampeGuru.dk finder du de fedeste lamper online til billige priser og med super service! Vi scorer højt på TrustPilot fordi vi går op i det vi laver! Vi har masser af billige lamper i alle typer, hvad end du søger den gamle stil eller noget highend og moderne lamper, så har vi også det. Køb lamper online med stor tilfredshed og skulle du fortryde, så husk at vi har 30 dages returret på alle lamper - også på lamper på tilbud!

Se også vores smukke Tiffany lamper her.

Få din lampe leveret hurtigt

Vores lamper er i god kvalitet og vi har lamper fra Philips, Herstal , Brilliant, Halo Tech samt mange andre. Se f.eks. vores super flotte Pineapple lamper fra Dyberg-larsen som laver utroligt smukke lamper til gode priser. Vi har både pendel loftlamper, spots, plafonder, væglamper, bordlamper, gulvlamper og ja, kort sagt: alle slags lamper du har brug for. Hvis der er en lampe du mangler, så send os endelig en mail og vi ser om vi kan skaffe det til dig. Vores leverandører har stort set alt du har brug for – også hvis du skal bruge mange lamper online og lamper b2b kan vi hjælpe dig. Bemærk at mange af vores billige smarte lamper også er inkl. lyskilde, så er den klar til brug når du får den.

Over 2500+ lamper online og mere end 200 gode tilbud

Vi er desuden ret gode til både smukke lysekroner med prismer og de mere enkle lysekroner uden prismer og selvfølgeligt i flere forskellige farver. Vores lysekroner leveres uden pærer, så kan du nemlig helt selv vælge hvilken pæretype du skal bruge :-)
Langbordspendel er en super lampe, mange langbordspendler giver i dag super god belysning over spiseborde og køkkenborde og nogle langbordspendler kan også lysdæmpes. Køb billige lamper online med fedt design på LampeGuru.dk
Søger du en fin design lampe online til en god pris, så har vi også en masse bud her - kig lidt rundt på siden, start f.eks. i menuen "Mærker" og se om du kan genkende nogle af vores mange lampe-leverandører!