Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Lamper til haven = hygge!

Der er masser af muligheder for at skabe en fantastisk hyggelig stemning i haven med lys, det er bare et spørgsmål om at gribe muligheden. Vi har nemlig listet de aller mest populære lamper til haven op i denne kategori med fokus på at skabe en fantastisk stemning, mange af lamperne endda både når det er vinter og sommer. For os er det uden tvivl lig med hygge, at have lys rundt omkring i haven, og vi har også masser af muligheder hvis du ikke har gravet ledninger ned i hele haven. Men du skal starte med at gøre op med dig selv, om du skal bruge lamper som skal have meget lys, eller om du skal have lamper til haven med hyggelys.

Populære lamper udendørs er:


 

Lamper til terrassen

Ofte er terrassen en lidt forsømt ting, synes vi. Derfor har vi valgt at have fokus på at skabe et hyggeligt miljø på terrassen hvor du har både stemning og belysning. For en af de nemmeste måder at skabe en fantastisk stemning på altanen er ved at have lidt lys derude. Ofte er det lys som du kan have udenfor altid, sådan at du også har et dejligt hyggelys om vinteren, hvis du ønsker det. 

Vores absolut mest fortrukne måde at få lamper på terrassen er ved at hænge en udendørs lyskæde ud. Den giver både et skønt lys, men den giver også en dejlig stemning, og har desuden den fordel, at du kan købe dem i flere forskellige længder. Det er ret praktisk, også fordi du har mulighed for at sno lyskæden omkring gelænderet, eller du kan hænge den op hele vejen rundt om altanen.

Udendørs lyskæder med kugler


 

Lamper med solcellelys

Den mest herlige ting i haven er, synes jeg personligt, de fine solarlamper som du kan sætte overalt i haven. Det er en super nem måde at få lamper i haven, da de blot skal pakkes ud og sættes i jorden, hænges op osv. Selvom vi ikke altid har lige meget sol herhjemme, så kan solcellelamper sagtens stadig give et fornuftigt lys. Hovedreglen er, at de kan lyse halvt så meget som de får sol, og det passer perfekt til de mørke sommeraftenener hvor de kan stå og lyse med ynde.

Skal du bruge lamper med solcellelys så har vi samlet en del forskellige efterhånden, det er fordi der findes så fantastisk mange fine solarlamper. Derfor bør enhver kunne finde solarlamper som passer til deres smag og behag, men husk at de kun er til orienteringslys og hyggelys, de kan desværre ikke gøre det ud for rigtige udendørslamper.

Disse 3 lamper er blot forslag (se mange flere her).
 

Udendørslamper du selv må montere

Som du måske ved, må du ikke selv montere udendørslamper, det skal du have en aut. elinstallatør til. Men der er faktisk lamper du gerne selv må montere i haven, og det oplagte svar er solcellelamper som du altid selv må montere. Det skyldes at der ikke skal stærkstrøm til, men ulempen her er at solarlamper mest er beregnet til hyggelys. Der er dog lavet flere modeller som minder meget i stilen om rigtige lamper, du må bare ikke forvente at de giver lige så meget lys som almindelige udendørslamper.

Derudover har vi fået nogle 12V Philips Hue udendørslamper i sortiment. Disse lamper er svagstrøm og du må derfor godt selv montere dem, uden at have en elektriker indover. Det eneste det kræver er, at du har et udendørs stik så du kan få strøm til lamperne - har du ikke det, så er du desværre nødt til at have en elektriker til at lave dig et.

Lavvolts udendørslamper du selv må montere

Læs mere

1-51 af 114

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 114 resultater

1-51 af 114

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 114

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Smukke lamper udendørs

Der findes masser af lamper udendørs som er både smukke og med et godt lys. Vi har utroligt mange lamper fra Philips og Nordlux og vi har gået efter at finde lamper til haven i alt fra sort til kobber, og med et evigt fokus på det gode lys. Især Philips har i deres LED lamper udendørs fokus på det gode lys, hvor de har udviklet deres LED lys i lamperne til at rette lyset ned mod stien, i stedet for at bruge lyset rundt om hele lampen.

Når du skal bruge lamper udendørs så skal du huske, at du ikke selv må montere dem, desværre. Du skal have en aut. elinstallatør til at montere lamper udendørs for dig, men når først det er gjort, skal du ikke bruge penge på det igen. Vi anbefaler at du ringer til din lokale elektriker og hører om der er noget du selv må monterer, det kunne f.eks. være at grave den rende som ledningen skal løbe nede i, i jorden.

Køb udelamper online her

Nogle kan måske tænke, om man virkelig kan købe udelamper online når man nu ikke kan se lyset. Men som det er i dag, så har vi fået rigtig fine billeder af alle vores udelamper så du altid kan få et overblik over hvordan lyset ser ud, inden du bestiller og inden du har udelamper monteret i din indkørsel eller have. 
En fordel ved at købe udelamper er også, at det faktisk har en præventiv virkning mod indbrud. Det er nemlig sådan, at rådene ofte lyder, at du skal have lys selvom du ikke er hjemme, og det samme gælder også udelamper, hvor at det kan virke som om du er hjemme, og er tyven i tvivl, så går de som regel ikke ind.

Skulle du mod forventning ikke kunne lide dine udelamper, så er du altid velkommen til at sende dem retur igen. Vi har nemlig intet imod at du ombestemmer dig, heller ikke på lamper til haven. Men en måde at undgå at købe en masse udelamper og så først bagefter finde ud af, at du ikke kan lide lyset eller lampen kan være, at du bare bestiller én lampe og ser den an - kan du lide den, så kan du altid bestille flere derefter.

Udendørs spot m/u LED

En populær måde at lyse huset op er i dag, at have LED spots i udhænget på huset. Det har den fordel, at du får et fint lys rundt langs huset, men også at du lyser stien op hen til døren. Vi har primært valgt at have spot uden LED lyskilde da vi godt kan lide, at man selv får lov at bestemme styrken på lyset. Det kunne også være, at du måske vil have Smartstyring af dit udendørs lys, og så kan man ikke bruge udendørs spot med indbygget LED lyskilde.

De udendørs spot vi anbefaler er de samme som vi hører mange elektrikere bruger, nemlig Nordtronic spots. De er super nemme at montere i udhæng og kan have enhver form for LED GU10 lyskilde i sig.