• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue med lille fatning E14?

Af Bo Johannesen 23. jun. 2017

Vi elsker også Philips Hue - Og med E14 fatning bliver det hele bare endnu sjovere.

 

Philips Hue E14 kertepærer

Søger du Philips Hue E14 pærer, så er du landet på den rigtige side. Vi har nemlig alt i Philips Hue E14 pærer, både i den udgave som kan lyse i alle hvide nuancer, og selvfølgelig i den model med både alle hvide nuancer og farver. Klik dig direkte ind til E14 pærerne via billederne herunder.

 

Find din Philips Hue E14 pære her:

Philips Hue E14 pærer med hvidt lys

 

 

Philips Hue E14 pærer farvet + hvidt lys

 

 

Philips Hue E14 kronepære

Desværre, nej! Philips har ikke lavet en E14 kronepære model af Philips Hue pærerne. Det har de ikke, da kronepæren faktisk ikke er ret udbredt rundt omkring i verden, selvom vi i Danmark bruger disse Kronepærer utrolig meget. 

Ved du ikke hvad forskellen på en Kertepære og en Kronepære er, så er det simpelt at beskrive. Det hvide topglas på en Kertepære er, som du kan se på billederne i dette indlæg, spidse og nærmest lidt ovale. 
Derimod er en toppen på en E14 Kronepære mere rund og almindelig pæreformet så at sige.

Om Philips Hue E14 Kronepære nogensinde kommer ved vi ikke, men vi lover at holde dig opdateret om det.

TIP - Lav din egen Hue E14 Kronepære

Hvis du er lidt handyman så har du faktisk mulighed for, at lave din egen Hue E14 kronepære, eller i hvert fald at forkorte din Hue E14 kertepære. Obs! Der er ingen garanti på dette, går pæren i stykker er det på eget ansvar.

Inde i disse Hue E14 Kertepære sidder faktisk også et mathvidt inderglas. Det betyder, at du faktisk kan tage det yderste mathvide glas (som faktisk er plastik) af, og derved bliver pæren lidt lavere/mindre. 
Vil du gå hele vejen, så kan du endda også tage en top fra en normal Philips LED Kronepære og lime på din Hue E14 Kertepære.

 

Brug for en kraftigere Hue E14 pære?

Så kan du omforme en Hue pære med stor E27 fatning, til en lille E14 fatning. Det er kan være en fordel, hvis du har brug for et kraftigere lys, end den lille Hue E14 pære kan give (40W), hvor Hue E27 har svarende til 60W.

Brug sokkeladapter E14 til E27 - Vær dog obs på, at både pæren i sig selv er større end en E14 pære, og at sokkeladapteren også gør pæren større. Samlet bliver en Hue pære med sokkeladapter ca. 3 cm længere.
- Løsningen kan du både bruge på den farvet Hue pære og den hvide Hue pære.

Nedenfor ses et billede med og uden sokkeladapteren på til venstre Hue med lille fatning (E14) og højre standard Hue med stor fatning (E27):

 

Philips Hue med lille fatning

 

Vi er eksperter i lamper og kan hurtigt hjælpe dig i den rigtige retning, hvis du ønsker en ny lampe der kan bruge til Hue.

 

Nyttige links til dette indlæg:

Find alle Philips Hue pærer

Gå til sokkeladapter E14 til E27 

Se alle vores Hue produkter

Del dette