Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue med lille fatning E14?

Af Bo Johannesen 23. jun. 2017

Vi har ventet længe på den, nu er Hue E14 pæren landet :-)

 

Jeps, Philips Hue E14 kertepære er landet

Philips er endelig kommet med en E14 pære - Den fås i en

  • E14 Hue White Ambiance pære
    - Kan lyse i alle de hvide nuancer
  • E14 Hue White Color Ambiance pære
    - Kan lyse i både de hvide nuancer OG i 16 mio farver.

 

Hue E14 pære

 Fås også i en pakke med 2 pærer (med lidt rabat).

 

Hue E14 pære

Fås også i en pakke med 2 pærer (med lidt rabat)

 

Har du brug for en kraftigere Hue E14 pære?

Så kan du omforme en Hue pære med stor E27 fatning, til en lille E14 fatning. Det er kan være en fordel, hvis du har brug for et kraftigere lys, end den lille E14 pære kan give (40W), hvor E27 har svarende til 60W.

Brug sokkeladapter E14 til E27
- Eneste "men" er, at pæren er større, og endda bliver større når du bruger adapteren også.

Sokkeladapter E14 til E27

Sokkeladapteren gør selvfølgelig at Hue pæren samlet set bliver en tand længere - faktisk bliver pæren 3,5 cm længere med denne sokkeladapter.

En sådan sokkeladapter koster faktisk kun 39,95 kr. så det er virkelig billigt at komme i gang! Løsningen kan du både bruge på den farvet Hue pære og den hvide Hue pære.

Nedenfor ses et billede med og uden sokkeladapteren på til venstre Hue med lille fatning (E14) og højre standard Hue med stor fatning (E27):

 

Philips Hue med lille fatning

 

Det kræver selvfølgelig at du har plads i din lampe til at have den noget større Hue pære siddende. Hvis ikke du har det, må du enten undvære Hue i den pågældende lampe, eller skifte lampen ud til en der kan.

 

Et alternativ

Pære producenten Osram har lavet et system kaldet Lightify som ligner Hue systemet meget. Faktisk ligner det Hue systemet så meget at Lightify produkterne fra Osram virker på Hue systemet (ikke omvendt). Det betyder at Osram Lightify produkterne, kan findes i Hue systemet og derved betjenes som var det et Hue produkt. Nu til det smarte: Lightify har udviklet en E14 pære!

 Osram Lightify E14

E14 pæren er lidt speciel i forhold til Hue produkterne, fordi denne pære kun lyser med hvidt lys. Når et Hue produkt kun lyser hvidt, så er det kun i en hvid tone (2700 Kelvin), men dette Osram produkt kan bevæge sig i fra varm hvid til kold hvid (2700-6500 Kelvin). Det betyder at du kan bevæge pæren rundt i øverste del af din Hue App farvevælger:

 

Osram Lightify i Hue App 

 

Vi er eksperter i lamper og kan hurtigt hjælpe dig i den rigtige retning, hvis du ønsker en ny lampe der kan bruge til Hue - Se alle vores Hue produkter her.

 

Nyttige links til dette indlæg:

Gå til sokkeladapter E14 til E27 

Se alle vores Hue produkter her

Farvet Hue pære 

 

 

Del dette