I DAG 15% EKSTRA på outlet
Brug kuponkode: sommer

×
 • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
 • 100 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Kuglelampe i skønne farver og størrelser

Af Steffen Andersen 24. maj 2019

Det er blevet moderne at have en kuglelampe, men spørgsmålet er om det nogensinde har været umoderne. Vi kigger her på de muligheder du har.

 

Kuglelampe i klassisk design

En kuglelampe er stadig en af de mest solgte lampetyper vi har, og det er helt forståeligt. Dels er en kuglelampe nemt at holde af da den er så enkel som den er, men det er også et lampedesign som vi har kigget på i mange år, og som de fleste kender fra barndommen eller når de har været andre steder.

Vi ser nemlig i dag at der bruges kuglelamper i cafeer og restauranter, men en kuglelampe er også en perfekt lampe til at skabe lidt fylde i rummet, f.eks. over køkkenbordet eller spisebordet, uden at den kommer til at blive dominerende i indretningen. Derfor er en kuglelampe en super godt bud på en lampe til de fleste.

Kuglelampe i metal

Den kuglelampe som du kender mest til er nok dem som er lavet i metal. Metal er nemlig et ofte brugt materiale til denne runde lampe og det er et godt valg, da man ved metal har mulighed for at lave en masse herlige farver og overflader. Derfor er metal stadig det som vi kommer til at vise dig flest af her, og vi kommer til at vise endnu flere herunder.

 

Kuglelampe i metal i 4 farver

 

 

Kuglelampe i glas

Men naturligvis findes der også en kuglelampe i andet end metal som beskrevet herover, og faktisk er det en lampetype som du ganske sikkert også kender, da de ofte er beskrevet som cafependel. Men vi har selvfølgelig valgt at tage dem med i dette indæg da det netop er en kuglelampe og fordi vi gerne vil fortælle dig lidt om dem og hvad de egentlig kan. 

Fordelene ved at vælge en kuglelampe i glas er, at du får et lys som spredes utrolig flot ud i hele rummet. Hvor en metallampe har et fokuseret lys ud fra åbningerne, ved disse lamper er det naturligvis ud af bunden, så har en glas kuglelampe et helt anderledes lys som spreder sig perfekt ud i rummet og stadig også ned på bordet eller hvad de hænger over. Derfor mener vi bestemt at du skal overveje en glas kuglelampe i de rum hvor du har brug for et bredere lys.

I dag har vi endda også flere moderne glas kuglelamper sådan at de ikke bare ligner noget der skal hænge i en slagterbutik, ja faktisk ser vi ofte den moderne kuglelampe i glas bruges i indretningen i mange typer hjem, men også som belysning i restaturanter og cafeer samt på kontoret. Den primære forskel på de nedenstående kuglelamper i glas er faktisk bare toppen, altså den metaldel som holder glasset på lampen. Du kan få glas kuglelampe med mat sort top eller i klassisk glas kuglelampe med grå metal top.

 

Glas kuglelampe med sort ophæng

Klassisk glas kuglelampe med metaltop

 

 


Kobber kuglelampe

Vores smukke kobber kuglelampe er en af de mest populære farver vi har i dag, og de findes endda i flere størrelser. Den danske leverandør har denne kuglelampe i kobber look har valgt at lave overfladen i børstet kobber, men hvor der alligevel er en blank glat overflade. Det er en fantastisk flot farve som skaber den velkendte varme i indretningen som kobber kan, kan samtidig med, at de ser super moderne ud. 

Denne model findes i dag i 4 størrelser.
Køb kobber kuglelampe her.


Kobber kuglelampe i børstet kobber 


Sort kuglelampe i 3 størrelser

Er du mere til det stramme look så er der heldigvis også lavet de smukke sorte kuglelamper som her findes i 3 gode størrelser. Her har Nielsen Light valgt at den det skal være en mat sort lakering hvilket gør dem dybe at kigge på, og det gør også at du får en sort kuglelampe i et mere stramt og moderne design. En kuglelampe som passer ind i de fleste typer indretning.

Kuglelampe i sort fås i 3 størrelser.
Køb mat sort kuglelampe her.


Mat sort kuglelampe i 3 størrelser 


Kuglelampe i galvaniseret look

Her får du en rå kuglelampe i galvaniseret metal look som er super cool i den rette sammenhæng. Det galvaniseret kuglelampe look er ellers normalt kun kendt fra udendørslamper og vandrør, men den danske leverandør har valgt at du skal kunne få galvaniseret kuglelampe i flere størrelser - og de er hurtig blevet et hit blandt kunderne.

Fås i 3 størrelser i skrivende stund.
Køb galvaniseret kuglelampe her.


Kuglelampe i gavaniseret metal 

Frandsen Ball kuglelampe gennem 50 år

Den danske leverandør Frandsen har for 50 år siden designet deres kendte kuglelampe design som selv i dag er fantastisk populær og som sælgs i sort antal. Det betyder endda at du i dag kan få Ball kuglelamper i meget andet end bare som pendel - du kan få disse Ball kuglelamper i flere andre modeller af lamper, og dem vil vi gerne vise dig herunder. 

Danske Frandsen Lighting må derfor i dag siges, at være kongen af Ball kuglelamper når vi taler design historie og bredden af de varer der findes. Vi synes også, at Frandsens skal have anerkendelse for det stilrene design der er skabt for mere end 50 år siden og som i dag lever i bedste velgående i mange smukke farver og forskellige typer af lamper. Så skal du bruge en kuglelampe flere steder i hjemmet så synes vi du med fordel kan tage et kig alle Frandsen Ball Kuglelamper i kategorien.

På billedet vi har sammensat herunder har vi vist dig de forskellige typer, eller i hvert fald nogle af de forskellige typer Ball kuglelamper der er lavet. Husk at du kan få alle modellerne i flere farver end vi har vist lige her, så klik dig endelig videre og se alt hvad der tilbydes. Du kan f.eks. få:

 • Ball Kugle bordlampe
  Flot bordlampe som du kan bruge som skrivebordslampe, eller bare som pyntelig lampe til reolen. Den fås i mange super flotte farver, tag et kig på hvilke farver vi tilbyder lige nu.
 • Ball Kugle Klynge
  En samling Ball pendler i en klynge på 7 giver et fantastisk look og godt lys over bordet mv.
 • Ball Kugle gulvlampe
  Fantastisk flot og lidt retro inspireret Ball kuglegulvlampe med 2 skærme.
 • Ball Kugle væglampe med hylde og USB
  Så bliver det ikke mere moderne! En flot væglampe med en kuglelampe samt USB og hylde i 3 farver.
 • Ball Væg kuglelampe
  Den mest klassiske Ball lampe fra Frandsen som fås i mange skønne farver, god og fleksibel sengelampe.
 • Ball Pendel Kuglelampe
  Naturligvis skal denne nævnes, det var ved designet af netop Ball Kuglelampe pendel af det hele startede, og den findes i dag i mange farver.
 • SE ALLE FRANDSEN KUGLELAMPER
  Der findes endnu flere modeller, så tag et kig i kategorien og lad dig inspirere.

 

Ball Kuglelamper fra danske Frandsen

 

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette