• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Umage Silvia Pendel - Create

449,95 kr
A++
På lager Leveringstid: 1-2 hverdage

Husk ophæng (Medfølger ikke)

 • Fri fragt over 499,-
 • 365 dages retur
 • Gratis retur v/byt

ELLER
 • Mærke: Umage
 • Type: Pendel
 • Varenummer: VC-2100
 • EAN: 5710302021003
 • Dæmpbar: Ja, hvis du har lysdæmperkontakt
 • Materiale: Plast / Akryl
 • Størrelse: Ø32 cm H24,5 cm
 • Farve: Hvid
 • Bemærkninger: Design din egen Silvia pendel
 • Størrelse: Ø: 32 cm, H: 24,5 cm
 • Energiklasse: A++ – E
 • Lyskilde: 1x E27 Standardpære max 60W (Medfølger ikke)
 • Ledning: Medfølger ikke
 • IP Klasse: IP20 Kun til indendørs brug

Umage Silvia Pendel - Create
Lad børn og børnebørn male sin egen lampe - en fantastisk gaveide. Det er både sjovt og lærerigt at male og tegne sin egen lampe som man efterfølgende kan hænge op på værelset og vise frem til alle som besøger en. Så er det også slut med at mor og far skal bestemme hvordan lampen skal se ud!

God gave ide til bedsteforældre, eller god ferie-underholdning. 

Design din egen Silvia lampe

Denne Silvia pendel er lavet med særlige akvaral papir blade, som gør at du kan male eller tegne på bladene. Umage har endda lavet nogle print-selv-designs du kan printe direkte på dine Umage Create blade (kun blæk-printere, ikke laser-printere). Det er en super fin måde at få din egen helt personlige lampe på, enten ved at du bruger skabeloner eller ved at du tegner eller maler i fri hånd, hvis du er så kreativ. Når du har lavet din lampe er du velkommen til at vise os den.

Tegn og mal din egen børnelampe

Der hvor vi selv mener, at denne Silvia Create pendel lampe er helt fantastisk er ved at du kan lade (store som små) børn tegne eller male deres egne lampe. Det er en fantastisk måde at skabe et kreativt rum (som ikke handler om at spille spil på en ipad) og en super sjov måde for børn at lave deres egen lampe på. Du kan på vores billeder se den proces som vi har haft nogle børn igennem for at male deres egen pendel, de blev ret begejstrede skulle vi hilse at sige, og lamperne hænger der endnu til stor glæde.
Se processen som Simone var igennem med hendes børn herunder:

1: Mal bladene på Silvia Create

Alle børn elsker at vise deres mesterværker frem, og her var der bestemt en mulighed for at de kan vise gæsterne hvad de selv har lavet. Jeg fik to Silvia Create hjem til dem og havde samtidig købt noget akrylmaling (bare noget billigt, ingen særlige krav), som vi skulle male med. For at mor også skal lidt at skulle have sagt, valgte jeg at de fik hver deres farver, sådan at der var nogenlunde farvetema på lamperne.

HUSK PÅ: Hver lampe består af en del blade der skal males, det havde jeg vist LIGE GLEMT i farten. Men det var intet problem selvom ungerne ellers kun er 2 og 3 år gamle. Jeg gav dem et blad hver og skiftede dem så ud, hver gang de synes at de var færdige. Og sådan blev vi ved i cirka en time indtil alle bladene var klaret. Desuden lavede jeg den lille detalje, at jeg på en af de store blade skrev deres navne og årstal, så glemmer vi ikke hvornår vi malede dem.

2: Lampen samles

Når bladene er (helt) tørre, så samles lampen på ca. 20 min. og hænges op. Du kan med fordel på din bedre halvdel til at montere ophænget (hvis du har tilkøbt det), mens du hygger dig med ungerne. Så er det hurtigere at sætte op.

Efter langs tids venten, var bladene endelig tørre, og lampen kunne samles. Og wow hvor jeg var en stolt mor, hver gang jeg satte et nyt blad på lampen. Jeg elsker ideen om at børn kan være med til at bestemme og lave deres ting, det er jo trods alt dem der skal kigge på dem!

3: Vis din hjemme-designede lampe frem

Hver en gæst vi har haft på besøg, har skulle se ungernes nye lamper. Og selvom jeg synes det var uoverskueligt da jeg åbnede pakken og så alle bladene der lå der, var jeg forundret over var nemt og hurtigt det gik at få malet alle bladene. Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve at lade børnene male deres egen lampe. Lad ungerne slippe fantasien løs, de vil elske det – så rigtig god fornøjelse.

Lyskilde medfølger ikke

Denne Pendel fra Umage bruger 1 x E27 Standardpære og passer til pærer på max 60W.

Silvia leveres uden pære. Du kan derfor helt selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din Pendel med. Og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Ved valg af pære til din Silvia Pendel bør du overveje, hvilken type lys du har behov for og sikrer, at lysstyrke og farvetemperatur matcher det rum, hvor din Silvia Pendel skal være.

Overvej også om lyset i din Silvia Pendel skal kunne dæmpes. På den måde kan din nye Umage Pendel tilgodese forskelligartede behov og give lys ved fx både en hyggelig middag, lektielæsning og når der skal gøres rent.

Du kan fx vælge de populære SceneSwitch pærer, der kan dæmpes uden en dæmper. Eller de intelligente pærer fra Philips Hue, der kan dæmpes via app og fjernbetjening. Du kan også vælge lyskilder med indbygget dæmper eller som styres med en lysdæmperkontakt på væggen.

Har du spørgsmål til Umage Silvia Pendel - Create?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af Umage Silvia Pendel - Create, så kontakt os endelig! Du kan fange os på chatten, via mail eller på telefon 64 64 29 60. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.