• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning
Billede /

Lyskæde til Flagstang

Fra 299,95 kr

A++
Ikke på lager

VAREN ER DESVÆRRE UDSOLGT

 • Mærke: Veli
 • Type: Lyskæde
 • Varenummer: 40255
 • Dæmpbar: Ikke dæmpbar
 • Forventet levetid: Op til 15.000 timer - eller 15 års forbrug
 • Materiale: Plast / Akryl
 • Størrelse: 7 eller 9 meter
 • Farve: Sort
 • Størrelse: Ø: Flere størrelser - se beskrivelse
 • Energiklasse: A++
 • Lyskilde: LED lyskilde Se beskrivelse
 • Ledning: 1000 cm Sort Ledning med Transformer
 • IP Klasse: IP44 Må bruges indendørs og udendørs

Veli Flagstangs Lyskæde
Flot flagstangs lyskæde som kan hejses op i flagstangen og danner et stort udendørs juletræ, det ser super godt ud. Den er nem at hejse op, og der medfølger pløkker til montering i jorden. Disse lyskæder passer til alle flagstænger, det er bare et spørgsmål om hvor højt du hæver den op.

Få et endnu flottere resultat - Køb Flagstangs Lysnet

Køb lyskæde til flagstang i 2 størrelser:

 • 7 meter lyskæde til flagstang
  - 6 lyskæder med 240 varmhvide LED lys
  - Passer til ca. 7-8 meters flagstang.
 • 9 meter lyskæde til flagstang
  - 8 lyskæder med 360 varmhvide LED lys
  - Passer til ca. 10-11 meters flagstang.

Diameteren i enden af "juletræet" er beregnet til 2 meter, men dette er blot en vejledning, intet krav.

Lyskæde til flagstang

Her får du en billig lyskæde til flagstang som du kan vælge mellem 2 størrelser. Opbygningen er den almindelig kendte hvor der er en ring som hejses op i flagstangen hvorfor de 6/8 lyskæder går ud fra, og som sættes i jorden med de spyd der følger med også. Når du så hejser din lyskæde til flagstang op så danner lyskæderne en form som et kæmpe juletræ med lys, det er en super hyggelig måde at få en flot julebelysning i haven, og så er du sikret at få noget at vejens største julepynt til haven.

Vi har lyskæde til flagstang i 2 størrelser som afhænger af hvor stor din flagsstang er. Den "lille" lyskæde passer til en flagstang på 7-8 meter og den store lyskæde passer til en stor flagstang på op til 10-11 meters højde. Når der ikke skrives en præcis højde er det fordi, at lyskædens ledninger også kan være en del af det store lysende juletræ du laver, men så vil lyskæden bare starte LED lysene lidt over jorden.

Har du end endnu højere flagstang kan du også sagtens bruge denne lyskæde til flagstang, det er bare et spørgsmål om ikke at hejse lyskæden helt op i toppen af din flagstang. Når lyskæden er tændt vil man ikke kunne se, at lyskæden starter lidt nede af din stangen, og ikke helt op i toppen. Der er 6/8 lyskæder der går ned fra toppen af flagstangen.

Flagstangslyskæde

Når du bevæger dig rundt i nabolaget i julemånederne, så vil du temmelig sikkert se haver med flagstangslyskæder som tårner sig op rundt omkring, og hvis du spørger os, så er det til fantastisk hyggelig stemning. Vi er selv glade for vores egen flagstangslyskæde som vi tænder så tidligt som mulig hver år, typisk i starten af november hvor vi synes at det er blevet mørkt og vi i den grad begynder at mangle noget lys, både udendørs og indendørs.

I denne udgave flagstangslyskæde kan du få lyskæden i 2 højder, i 7 meter og i 9 meter. Du kan sådan set bruge begge lyskæde til flagstang, også selv om din flagstang er højere end hhv 7 meter eller 9 meter i højden. Hvis du f.eks. har en flagstang på 11 meter og så køber en 9 meters lyskæde til flagstang, så skal du bare kun hejse lyskæden op i den højde som den kan, og lade lyskæden stoppe oppe inden toppen af din flagstang. 

Vores leverandør af denne flagstangslyskæde har lavet en fantastisk flot lysfarve som er en dejlig varmhvid nuance som vi mener at det skal være, og som passer godt ind i de fleste andre julelys i haven du ellers måtte have. Denne varme farve flagstangslysnet er en perfekt, og billig, måde at skabe en dejligt hyggelig julestemning hjemme i din have, og så er den jo også til glæde for dine naboer.

Lyskæde flagstang alternativ

Selvom vi også selv holder meget af den hygge og det look som denne lyskæde flagstang giver, for det mener vi så absolut, så vil vi alligevel gerne vise dig et alternativ. Denne almindelige lyskæde flagstang er billig og ganske fin, men der findes et endnu flottere lysnet til flagstang som vi gerne vil prøve at vise dig. Forskellen på dette lyskæde flagstang og så det andet lysnet flagstang er, at du med vores lysnet får et endnu flottere lys som bliver spredt utrolig flot ud.

En lyskæde flagstang er derimod bare en række lyskæder som er samlet i en ring i toppen, så den kan sættes fast på flagstangen. Vælger du i stedet vores lysnet, så får du et helt net som spredes flot ud og rundt om flagstangen og det ser altså utrolig flot ud og det er tydeligt, at det giver en langt mere imponerende effekt når du sætter lys i lyskæde flagstang.

Har du spørgsmål til Lyskæde til Flagstang?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af Lyskæde til Flagstang, så kontakt os endelig! Du kan fange os på chatten, via mail eller på telefon 64 64 29 60. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.