Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED pærer fra Philips

Globepærer med hyggelys

Special pærer til lamper

Smart lys - intelligent styret lys

Få hjælp til belysning derhjemme

 

 

Læs mere

1-51 af 86

1-51 af 86

Elpærer – Find lyskilder med godt lys

Her hos LampeGuru.dk har vi et stort udvalg af elpærer, for hvad er der ved en lampe, hvis der ikke er lys i den? Godt nok er vores udvalg af lamper fine og flotte se på, og vi tror på, at de klæder stort set ethvert hjem, bare som de er. Men vi mener også, at vores lamper primært skal fungere som lyskilder i hjemmet, når solen og det naturlige lys er gået på hæld, eller når du bare trænger til lidt ekstra belysning - og det er her, at du får brug for vores elpærer.
Hos os kan du nemlig handle det hele, så du sparer den halve tid ved ikke at skulle i det nærmeste byggemarked, uden at du går på kompomis med kvaliteten. Dette er naturligvis også altid til en god pris.

Den rigtige pære gør hele forskellen

Vi har lidt forskelligt her hos Lampeguru.dk, og det er ikke nogen undtagelse, når det kommer til elpærer. Hos os er vi særligt glade for Philips, og mange af os bruger dem selv derhjemme - det er nemlig vigtigt for os, at det, som vi anbefaler vores kunder, er noget vi selv har erfaring med – for kender vi ikke vores egne pærer, så kan vi heller ikke anbefale dem til dig. Philips leverer god belysning, og et godt lys i lampen er selvsagt rigtig vigtigt; ikke kun for belysningen i dit hjem, men også for, at den lampe som du har købt og holder af, kommer til at se bedst muligt ud i dit hjem. Så derfor skal du vælge el-pærer, som har et bredt lys til hele lampen, fordi det sikrer dig den bedst mulige belysning til dit hjem.

3 forskellige typer lyskilder

Der er 3 forskellige typer af standardpærer, og der er både fordele og ulemper ved dem alle:

  • LED pærer: Vi anbefaler næsten altid LED pærer. De sparer 90% strøm og tænder straks, og de holder i mange år.
  • Sparerpærer: Bruges ikke længere, da LED pærer har erstattet disse.
  • Halogenpærer: Bruges ikke længere da LED pærer har erstattet disse..

Udover de klassiske elpærer forhandler vi også andre typer lyskilder:

  • Globepærer: De bruges ofte frit hængende i en fatning med stofledning.
  • Intelligent lys: Her har vi blandt andet Philips Hue, Osram Lightify og bluetooth-pærer.
  • Specialpærer: Det er de pærer, vi ikke bruger så ofte.

Find lyskilder online til gode priser

Vi er klar over, at elpærer måske ikke er det mest sexede at købe, men alligevel giver det dig enormt meget at købe den rigtige lyskilde til dit hjem. En god belysning i hjemmet er nemlig vigtigt for dit velbehag, så tag dig god tid til at kigge på vores udvalg af elpærer eller tag en snak med os, så du kan få svar, hvis du har nogle spørgsmål.