Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Velour Lampeskærm

Vi elsker også velour - dette lækre bløde materiale som ser fantastisk flot ud med det spil som kun velour lampeskærm kan give. Du kan sagtens finde en velour lampeskærm som passer i farve og størrelse til dig, men vær modig, for velour lampeskærm er ikke til de kedelige. I kategorien her finder du mere end 50 velour lampeskærm, så mon ikke også der er en som passer ind i din indretning. Inde på hver velour lampeskærm kan du altid se hvordan den monteres.

Læs mere

12 vare(r)

12 vare(r)

Lampeskærm velour

Det er for mange måske ikke det første valg, at tænke på en lampeskærm velour, men vi elsker dem. Der er flere ting som gør disse velour stof beklædte lampeskærme perfekt til belysning og indretning, og det mest oplagt er jo at tale om, at en lampeskærm velour bare er super flot. Dette særlige materiale som ofte har været en lidt kedelig klang, er en fantastisk flot stoftype til netop lampeskærme til bordlampe, gulvlamper og som hængelamper.

Men faktisk har en lampeskærm velour også andre fordele, nemlig det, at det er lyddæmpende i det rum de hænger i. Med nutiden hjem kan det være et problem med for meget larm, da der er mange hårde overflade og generelt ikke så mange bløde ting i indretningen. Her kan en lampeskærm velour være en god måde, at få en (eller flere) bløde ting i hjemmet, som så også har den fordel at den stopper noget af den lyd fra tale, tv osv., som kastes rundt i rummet.

Men det stopper ikke her. For en lampeskærm velour er også en type skærm som giver et god belysning. Fordelen en en lampeskærm i velour stof er nemlig, at du får en lidt tykkere stof hvor lyset kommer ud i en tilpas fin grad og det gør den derfor ideel til at bruge som lampe over spisebordet. Men samtidig er en lampeskærm velour også ideel til bordlamper, da de ofte ikke skal lyse hele huset op, men selvølgelig bidrage med noget dejlig lys.

Hvad er Velour lampeskærm?

Velour stof er faktisk en stoftype som er smidig og blød i sin grundform, og på dette stof sidder en masse små fine hår som stikker op. Det giver den velkendte velour stof som så bruges til at lave f.eks. lampeskærme af, men naturligvis også en masse andre ting som puder, møbler osv. Vores velour lampeskærm er derfor syet af denne kendte stoftype og du kan derfor altid fornemme det bløde stof som kendetegner netop velour. 

Men det skal samtidig siges, at vi har særlig udvalgt vores stof til velour lampeskærm sådan, at det dels har denne kendte bløde facon, men i særdeleshed så det også har det lækre spil som vi holder så meget af ved en velour lampeskærm når den er lavet ordentlig. Derfor finder du også flere af vores velour lampeskærm som faktisk er produceret i Sverige hvor der findes en fabrik som kan sy de lækreste velour lampeskærme.

Farverige lampeskærme i velour

Hvis du spørger os, så må der altså godt være lidt pang på de velour lampeskærme vi selv har. Derfor har vi også været så heldige, at vi få en masse flotte og farverig lampeskærme i velour i sortiment så du har masser af muligheder for at vælge en farve som du synes bedst om, og som passer godt ind i din indretning. Vær endelig bare modig, vælg en farverig lampeskærm i velour og gør den til en ting i dit hjem - sørg for, at den lyser op i rummet og får lov at spille en central rolle i indretningen.

Hvis du derimod ikke er så meget til farverige lampeskærme i velour, så har vi naturligvis også fundet nogle mere rolige og enkle nuancer i det smukke stof. Der er derfor både de klassiske sorte velour lampeskærme, men også i brune, lyserøde og blå nuancer. Desværre er det svært for vores leverandør at have nok skærme på lager, derfor skal du ikke tænke for længe over farven på din nye farverige lampeskærme i velour stof, som skal pryde dit hjem.

Lampeskærm velour til bordlampe

De fleste af de lampeskærm velour vi sælger er faktisk til bordlamper. Vi tror det hænger sammen med det vi har skrevet herover, at der gerne må være lidt drøn på farverne når man vælger en lampeskærm velour til bordlampe, men i og med at det er en bordlampe sikre det også, at den ikke kommer til at fylde alt for meget op i det rum du har denne bordlampe stående i.

Du kan altid trykke dig ind på varen for at se om den lampeskærm velour til bordlampe du kigger på faktisk også passer til en bordlampe. Det gør de fleste dog, da de ofte bliver leveret med en klemme til at klemme på pæren du har siddene i lampen. Men visse af disse skærme er i stedet for klemme så leveret med et T-stel som man sætter på selve bordlampen fatning. Men tag et kig i kategorien og find dig en flot lampeskærm velour til bordlampe.